Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Brigmanis: divi kungi cenšas panākt manu gāšanu

Latvijas Zemnieku savienībā biedri tiekot rosināti uz parakstu vākšanu no kādu divu kungu puses par pašreizējās vadības nomaiņu, intervijā _Latvijas Avīzē _klāsta pašreizējais partijas vadītājs Augusts Brigmanis. Viņš uzskata, ka minētie kungi darbojas kādu citu interešu labā, ne partijas.

"Tiek rosināts uz parakstu vākšanu, lai jau šā vai sekojoša ārkārtas kongresa darba kārtībā iekļautu punktu par LZS vadības pārvēlēšanu, kaut arī pēc statūtiem manas un valdes pilnvaras vēl gadu ir spēkā," atklāj A. Brigmanis. Viņš nenosauc, kuri ir šie kungi vien norāda, ka abi ir "izkrituši" pašvaldību vēlēšanās, vietējie ļaudis nav pauduši viņiem uzticību. Tie arīdzan nav tie, kuri raidījumā Nekā personīga izteica šaubas par Aivara Lemberga piemērotību kā premjera kandidātam Saeimas vēlēšanās. "Albergs ar Jaunkļaviņu ir ilggadēji partijas biedri un dalījās domās aiz savas pārliecības, nevis pildot uzstādījumus, kā, manuprāt, tie divi citi," pauž A. Brigmanis.

Abu kungu aktivitātēm nav līdzējusi padomes sēdē izvirzītie papildinājumi statūtos, tālāki uzlabojumi atklātībā un demokrātijā, ne viņa saruna ar abiem "citādi domājošiem". "Tests, ka sevišķā partijas "mīlestībā" viņi neslīgst, bija abu došanās uz vienu konkrētu nodaļu, lai turpinātu bīdīt savus priekšlikumus par "ārkārtas" pasākumiem," klāsta A. Brigmanis.

Viņš norāda, ka visi rēķini rāda, ka Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) arī 10. Saeimā spētu iegūt diezgan ievērojamu balsu skaitu. "Lemberga kungam potenciālo ZZS vēlētāju vidū atbalsts ir 77%, tik augsts kā nevienam partijas biedram. Droši vien tāpēc pret mums ir šī ofensīva," spriež A. Brigmanis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas