Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Brigmanis: Dombrovska vienošanās ar ZZS par ES budžetu nav izpildīta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aldis
A
visi jau aizmirsusi ka bij agrak,,,pat par solijumu bedre meta,,a tagad ko izdarisi ,,likums neatlauj,,,bet deputati zin,,,ja ari tautai kas nepatiks,,vini ar lozingiem paauros un viss
Zemnieks
Z
Vai ZZS - Zaļo un ZEMNIEKU savienība ar Brigmani priekšgalā ir kaut pirkstu pakustinājusi, lai kaut minimāli risinātu Latvijas zemnieku problēmas? Tagad, kad citi ir kaut ko vairāk vai mazāk izdarījuši, tad sākas kārtējā populistiskā kritika, lai nomelnojot tos, kas vismaz kaut ko ir darījuši, tādējādi izceļtu sevi. Šī laipotāju partija nav pelnījusi nest zemnieka vārdu.
nevis lauksaimnieki
n
bet fondu diedelnieki. nacionālā īpatnība - lauk-saim-niecība
lai nu kurš runātu
l
ne lata devalvētāji
ko jūs 20 gados izpildījāt
k
piepildījāt gan
Pssst
P
Vecais komunistu demagogs rej atsperdamies. Pats jau barojas no tiem tiešmaksājumiem, kā nekā pats savam komunistiskajam pagastam negodīgi "izsitis" MLA atbalstu, kas pienācās daudz atpalikušākiem pagastiem!
skrundenieks
s
kalpaka pieminekli nogāza vēl staļina laikā .ja to izdarīja brigmanis ,tad viņam vajadzētu tagad būt ap 90 gadiem ,bet viņš tik vecs neizskatās .liekas ,ka šie brigmaņa un lemberga pazinēji savus komentārus izzīž no pirksta.
Kalpaks
K
bijušais šoferis Imants Andersons, tagad Tautas partijas Saldus biroja vadītājs, vēstulē Dienai notikušajā vaino toreizējo komunistiskās Saldus rajona partijas komitejas pirmo sekretāru Augustu Brigmani, tagadējo 8.Saeimas deputātu no Zemnieku savienības. Vedēju vidū bijis arī šoferis Imants Andersons: «Nu, ko es, represētais, varēju darīt. Mēs vedām, traktori stūma, Brigmanis ar savu partijas volgu stāvēja un skatījās.» http://www.diena.lv/izklaide/maksla/pieci-jautajumi-augustam-brigmanim-1270
  • 3
  • 1
ar muti Briselē
a
Lembergs ar ZSS 2010. gadā parādīja kā vajag runāt ar Valūtas fondu un ES. Kā gailis iegāja sarunu telpā - 'Pārliecināsim viņus dot lielāku kredītu, atļaut lielāku budžeta deficītu, samazināt procentu likmi un daļu kredīta norakstīt'. Un kā slapja vista iznāca - 'Mēs izklāstījām savu viedokli'.
$
$
viņš jau bija un kā redzi viss kārtībā! bez Lemberga ir arī citi vīri ar mugurkaulu,tikai ne pašreizējā valdībā,šiem jau amati Briselā aizrunāti ja izdosies ieviest eiro.
  • 3
  • 5
tiesnesis
t
Lembergu vajadzēja sūtīt uz Londonu!
  • 6
  • 2
$
$
Briselē vajag cīnīties,nevis līst bez ziepēm,vajadzēja izmantot veto tiesības un viss būtu kārtībā,vienreiz,otreiz un sāku Latviju ņemt par pilnu,Lembergu vajadzēja sūtīt uz Briseli,viņš būtu panācis savu,mēs esam aunu bars kam nav pat sava gana,Vienotība nespēj vadīt valsti,vai arī viņus tas neintresē,lūk tā!
  • 2
  • 4
?????
?
Vai kāds var pateikt kura valsts ir ieguvusi visu ko gribēja? Kāpēc Brigmans domā ka Latvija ir izņēmums,var saņemt visu ko grib?
dr
d
Mums jasaprot ka ES nav PSRS!
skeptiķis
s
• Šī vienošanās par ES budžetu parāda kāds svars ir Latvijai ES. Dombrovska un Vilka argumenti par to, ka pieņemot eiro mēs sēdēsim pie viena galda ar Eiropas varenajiem un lemsim par ES finansēm izplēn kā dūmi. Ko varenie lems, to Dombrovskis un citi, viņam līdzīgie, nevarīgi pie sevis purpinot pieņems un atbalstīs. Starp citu, Lietuva ieguvusi 10 x vairāk.
abc
a
mums nav valdības,tāpēc valsts peld kā s-ds pa upi!
  • 3
  • 2
RD un VD sirdsdraudzenīte
R
********************************************* ... SC ķedes suns Brigmanis sašūmējies, ka Dombrovskis nepavikās uz SC provokāciju par itkā mugurkaula rādīšanu, izmantojot veto tiesības ... tādejādi ZZS Grigules pamulķes lomu, tā teikt, sadalot vismaz uz divi ... bet Dombrovskis bija pietiekami pra'tīgs, lai izvērtētu var vai nevar sarunāt, kā arī paļauties uz sarunāto atbalstu par veto - ta'peč Grigule ir vieni'gā dura, kuru SC tagad izķidā ... bet par to Eiropas naudu runājot - būtu mana teikšana es šitai SVEŠAS naudas plakare'tājai Latvijai vispār NEKO nedotu ...
Murgs gatavais
M
Un tas ka ZZS un Zaļajiem SC un GKR tagad ir dižā prioritāte norada tikai uz savām politiskām interesēm apčubinot savu lielāko sponsoru no Kurzemes puses, nevis par rūpēm un valsts prioritātēm, ieskaitot piesaukto Nacionālo drošību un intereses. Vēlēšanas nav vairs aiz kalniem, vai nē, Brigmaņa kungs?
Murgs gatavais
M
Un ko tie brašie zemnieki savas viensētās tādu dižu dara par labu Lavijas ekonomikai, ja ne sliņķi nolāpītie par ES naudu to vien māk kā appļaut tukšus laukus! Apart, iestādīt, izaudzēt un pārdot, vai tā iz Latvijas zemnieku prioritāte, dēļ kā brauc ar Belorus traktoriem uz Briseli?! Vergu pēcteči ne saimnieki savā zemē pie Daugavas krastiem...... Un sarkanais brigmanis tiktāl sasējies ar naftiniekiem, ka aiz Kālija parka vairs neredz ne razenus laukus, ne kartīgus zemniekus, diemžēl.
Runcs
R
Paskatoties uz pašreizējo situāciju ES,tikai idiots varēt u cerēt uz lielākām naudām:D
$
$
runa nav par naudām,runa ir vienlīdzīgām tirgus iespējām,tas Tev būtu jāsaprot!visām ES dalībvalstīm maksājumi par 1 ha ir jābūt vienādiem,vai vispar nekas netiek maksāts.
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas