Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Brigmanis: jāpārliecina SVF par ēnu ekonomikas apkarošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris
j
Nu riktīgi labi pateica komunists: AR"I NEVĒLAS ZAUDĒT LABIE IEREDZĒTĀ STATUSU. Vai šis domājis, ka pats ir labi ieredzētais? Un Kā viņš gatavojas izskaust ēnu ekonomiku, ja paša algotājs ir galvenais ēnu ekonomikas balsts valstī? Laiks, kad rietumniekus varēja muļķot ir beidzies. Tādu pašu žuļiku kā Lembergs - Lužkovu, Latvijā Mūrniece nelaiz iekšā. Un pareizi dara, nav ko te vēl piesārņot zemi ar tādiem mega lembergiem. Jātiek takš vispirms galā ar savējo hūti.
dīvaini
d
tad nerakstiet presē, ja tās koruciju apkarošanas darbības tikai tā... Neticu,ka izmeklētāji tik nevērīgi pasnieguši pierādījumus, ka izpaliek tiesu lēmumi.
god.nod.maksātājs
g
es nesaprotu tikai vienu - kā valsts pensijās un pabalstos var izmaksāt vairāk nekā spēj iekasēt. To es vienkārši atsakos saprast. Ar to tad arī valsts vadītājiem būtu jāsāk: izvevumi = ienākumi, un ne santīma vairāk !!!!
toms miks
t
Dievz vai SVF klausīsies tukšu muldēšanu.Tas nav vidējais Latvijas vēlētājs pirms vēlēšanām!
KLM
K
Gudri darīts, Brigmaņa kungs. ..................................................... ............... Citādi tak nevarēja būt - vai tad muļķim atļaus reiz būt par Saldus rajona kompartijas 1 sekretāru - tur varēja darboties tikai izcili gudri un okupantiem paklausīgi cilvēki - komunistiski gudri !
Gudri
G
Gudri darīts, Brigmaņa kungs. Jāpārliecina aizdevēji par cīņu ar ēnu ekonomiku. Šoreiz cieņa un atbalsts Brigmaņa kungam, ka neķeras klāt bērnu pabalstiem un pensijām. Arī Vilkam jāatceras, ka pašvaldību vēlēšanas būs ātri, mānīt pensionārus ir negodīgi. Latvijas bankā stāv miljards latu. Ārzemju bankas liek naudu Latvijas bankā uz procentēm. Sākumam var paņemt naudu LB, lai sekmīgāk karotu ar ēnu ekonomiku. Tautas apcirpšana rada tikai naidu un lamas valdības virzienā. Atbalsts Brigmaņa kungam, paldies par sapratni!
eh
e
nu vienotība ar erab piesedzot parex afēras ;- nav ne pa santīmu labāki ! ;/ ;)
zūd rezultāti?
z
Ka apkaro? bet kur lielo lietu rezultāti? piemēram- Kargina par krāpšanu lielos apmēros? Un.t.t. Vēl nav zināms kā beigsies Miķelsona un arī Vaškeviča lietas.Iznāk ,ka pieķer ,pačivina presē, bet tiesa lēmumus nepieņem?
vacies!
v
Visvairak man gribetos iesplaut Brigmana gimii par nodevibu pret valsti, par krapsanos, par izdabasanu zaglim, par bezsmadzenu domasanu.
Buba
B
Ūja,ūja, - vai tik Brigmanis netaisās SVF nodot Hūtes ofšorus ar visu pēdējo miljardu?
ōmiš
ō
Resnie putni, resnie putni- nometiet katrs pa astes spalvai- pārlieciniet SVF !
...
.
ha Suns zina ko ēdis. godīgi cilvēki savās personīgās darīšanās brauc ar savu transportu vai ietkājām ,bet šie vienotības mērgļi par šādiem zobu ārstēšanas gadījumiem noslauc no valsts nodokļu maksātājiem miljonus un mēs maksājam klusēdami ,jo paši vien ievēlējām vienotības briesmoņus un zzs zušus 07.02.2011 09:40:38
Lelle
L
Vai Tu jēdz ko šobrīd nozīmē lata devalvēšana kredītņēmējiem??? Prātiņ, nāc mājās! Ja jau latu taisās devalvēt, tad arī visi kredīti jāpārvērš latos. Kas tev šodien noticies? vai aptracis esi, vai? Ja kas, tad lats iznāca(90-tajos) tādā zvaigžņu stāvoklī, ka nevienam nodevalvēt to neizdosies un nekādus Euro tā vietā ieviest arī neizdosies...mūsu lats ir mūžīgs, kamēr vien pastāvēs Latvija kā valsts.
Lelle
L
Tu ko? Vai Tev vispār bērni ir? Manuprāt nav. Ja būtu, tad tik glupi nemuldētu vis!
zvirbulēns
z
Jāveic lata devalvācija, jāceļ attiecīgi algas, pabalsti, pensijas. Ekonomikas asinritē jāatgriež naudu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kurzemē piekauj dzērājšoferi

Dienvidkurzemes novada Gaviezē sestdien piekauts dzērājšoferis, kurš izraisījis avāriju, kopumā policija pret dzērājšoferi sākusi trīs administratīvo pārkāpumu procesus un vienu kriminālprocesu,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas