Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Brigmanis pārsteigts par komiteju prezidenta amata kandidātu vērtēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VIENTULAIS VILKS
V
PALDIES
KLM
K
Jums žetons par komentāru, ar piebildi - savos uzskatos neesat vientuļš....Veiksmi Jums !
VIENTULAIS VILKS
V
Aprobezotais ,liec vienreizi SOROSAM mieru.Vins vismaz citiem laupitajiem atnemto naudu izdala labdaribai ,ko nevar teikt par taviem elkiem . Atver acis un paskaties ka noVENTSPILS NAFTAS sarusejusam tubam izmestie kaliem vien drzmejas pie dazadu agentaturu un valsts uznemumu silem. LATVIJASizlaupisana uznem vel lielakus apgriezienus neka lidz sim. Vis so brutalo zaglu bars ar pirkstu rada uzDOMBROVSKI,ka tas ir vainigs pie visam LATVIJAS LIKSTAM.
zex
z
bjigmann,...Noziedzīgās KP laiki sen kā beigušies,un tu mūļāp,...nepjūti tik sķidji,aizvej maujamo
Vetis
V
Silti iesaku aiziet pie psihiatra. Jums Sazvērestības teorija ir mēraukla visām nelaimēm, kas nākušas pār Latviju un pasauli. Lai vieglāk būtu dzīvot laventiem, karginiem,hūtēm un citiem Latvijas izlaupītājiem.
KLM
K
Aizvaciet to komunista putnu no skatuves! .................................................. ........................................ To nevar, ja aizvāks, šis dosies uz zooloģisko dārzu, un, re, šo tur atradīs - kā jauno prezidentu....
KLM
K
Varbūt pats Augusts (ne Voss) cerēja nomainīt Saldus rajona kompartijas 1.sekretāra amatu ar prezidenta amatu... ................................................... ...................................................... Notei kti, ka cerēja, bet ar nosaukumu - Prezidents, Latvijas kompartijas 1. sekretārs.....
VIENTULAIS VILKS
V
Aizvaciet to komunista purnu no skatuves!Piesavinajies KARLA ULMANA raditaspartijas nosaukumu un turpinaLATVIJAS izlaupisanu. Cik ilgi tas vel bus?
Puzes Aivars
P
Protams, ka biedrs Brigmanis ir pārsteigts, jo viņam visu diktē saimnieks - Ventspils Aivars. Kādas tur vēl komitejas, kā Puzes Aivars teiks, tā arī būs. Varbūt pats Augusts ( ne Voss), cerēja nomainīt Saldus rajona kompartijas 1.sekretāra amatu ar prezidenta amatu, jo Vienotībai it kā amatu limits esot izsmelts. Redziet, kāds domu gājiens, amatu limits partijām.
Trahtenbergs
T
jaa šoreiz Puzes partkoms vienpersoniski nevarees izlemt , Zolvita uzlika uz ausiim
zex-vietējai
z
pareizi,...ļemburgs labākais,kandidāts, kadrs,...centrāļcietuumee
A KĀ TA GRIBĒJI
A
GETLIŅU KANTORĪ IZVIRZĪT PREZIDENTU???????????????????????????????????
Zutis
Z
Es no Brigmaņa tikai šāda veida attaisnojumus esmu dzirdējis; KA DZIRDU PIRMO REIZI,REDZU PIRMO REIZI,NEVIENS NEKO NAV INFORMĒJIS U.T.T.T.Vai pašam nerodas jautājums sev; ko es tur daru un ko es zinu,par ko es atbildu,cik ilgi tā var vilkties?Mūžīgais nezinītis.
Kurmītis
K
P.S.man uz Funtiku un viņa izdarībām Zoodārzā cita starpā bija daudz patīkamāk skatīties nekā uz šo mātīti. Un kaut arī Funtiks beigu galā arī izrādījās sieviešu dzimtes, viņš vismaz bija un ir “lāga zēns”, kamēr šī varaskārā klaburčūska ar katru mēnesi un dienu paliek jo vairāk jo stervozāka …
Kurmītis
K
+++manuprāt, sabiedriskā komisija ar sabiedrisku debati ir daudz labāka nekā zoodārza slepenās sarunas+++ 1. Nu pirmkārt- kas tās tādas par “slepenām” Zoodārza sarunām, ja par tām visa Latvija sen jau zina? 2. Un otrkārt – tā kompānija, kas atrodas Zoodārzā, cita starpā ļaoti daudzos aspektos ir daudz zolīdāka par to, kas Saeimas mājā. Vismaz mazāk liekulīga un melīga – pavisam noteikti. Nemaz nerunājot par to, ka ne vienam vien (un vienai vien) purnam no Saeimas sabiedrības veselības labad vajadzētu individuālo krātiņu piešķirt un arī uzpurni pie viena uzlikt – lai nekož apkārtējiem un ar indi nešļakstās. Rižā dancātāja, kā reize būtu viena no tiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītie


* Āboltiņa veidos komiteju, kas vērtēs prezidenta amata kandidātus

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas