Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Brīvību Timošenko

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zex
z
kad LR sāks tiesāt likumīgos zagļus.šeptmaņus,...ar židiem,goodmann,laventu,2K,mulātu ļemburgu,latgoļi škēļi,šluseri-leščinski,...sākot
X9>Sandris Točs
X
Tik stulbu rakstu sen nebiju lasījis.Vai tev autor ,par to arī maksā naudu?
Tautas kustības
T
''Par Lembergu'' vārdā - brīvību Lembergam !
ruku
r
Šinī gadījumā nekorekts salīdzinājums. Vispirms jau varēja sākt ar to, kādas sekas izmeklēšanai varēja radīt Lembergs un Miķelsons saistībā ar noziedzīgā nodarījuma būtību (izmeklētāju pamatots korupcijas fakts) un kādas sekas un paša noziedzīgā nodarījuma būtība ir Timošenko gadījumā, kur atjaunotās Latvijas vēsturē varētu atrast ne vienu vien līdzīgi kvalificējamu noziegumu, taču ar dažādi vērtējamu argumentāciju, piemēram deleģējuma pārkāpumi, sabiedrības intereses, politikas īstenošana u.c. Toča salīdzinājums ir diletantisks, vai pat apzināti maldinošs, mēginot atspēkot Lemberga un Miķelsona sīkās zaglības.
galvu nost!
g
Un sevišķi vajag iegrimt kautkādā nebūtiskā sīkumā. Piemēram - cik dārgs Šleseram plkst vai miķelsonam kājās zilas vai zaļas zeķes. Un apzelēt no visām pusēm. Visos portālos. Tā lai cilvēki apjūk un sāk nebūtiskas lietas uzskatīt par būtiskām. Lai maldās informācijas haosā. Un neredz kopskatu
  • 1
  • 0
galvu nost!
g
Vajag skatīties - kad tas notiek. Sakarības var redzēt. Vai šie aresti nenotiek, kad kādiem spēkiem vajag celt savu reitingu. Paskaties - knab sarosījies! Uzmini, kad tiks informēta sabiedrība sīkumos? Kad notiks aktivitātes? Ne katrs žurnālists uzdrošinātos par to rakstīt. Nav populārs viedoklis. Mums populāri ir grēkāži. Kad visi kliedz - galvu nost!
  • 1
  • 0
Vēl
V
sliktāk, kad tiesībsargu darbā iejaucas žurnālisti ar savu diletantisko izmeklēšanu.
Janka
J
Biedrs Točs ir kodolīgi nodefinējis problēmu: "Tā ir aktīva tiesībsargājošo institūciju iejaukšana politikā." Tātad pēc šīs loģikas vajadzētu sanākt, ka nevis Lembergs nomaina ģenerālprokuroru, bet ģenerālprokurors ietupina Lembergu. Jāsaka, diemžēl realitātē ir otrādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas