Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss
Juris Pūce turpinās vadīt partiju vēl divus gadus

Būs "klasiskie liberāļi"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klasiskie liekēži
k
Jūs pat paši sev tā īsti neesat vajadzīgi, kur nu vēl tautai ...
Munku Sardiks
M
Klasiskais liberālis ir cilvēks, kurš par visu sastrādāto deklarē politisko atbildību, bet no amata neatkāpjas. Dažbrīd pat rodas šķietamība, ka apzīmējums "klasiskais liberālis"ir sinonīms vārdam "anarchists".
Derglis
D
Cepums GTi par komentāru. Diemžēl ierasto +1 portāla jaunajā versijā ielikt vairs nav iespējams.
GTi
G
Par šo partiju ir zināmas divas lietas 1) Tās līderis, atkalpārvēlētais Pūce ir politiķis, kuram harizmas nav vairāk kā kartupelim. 2) Jaunupa mēģinājumus tikt atpakaļ pie siles nav gaumīgi dēvēt par liberālām idejām. Bet ja Dienas un RīgaTV24 sponsoriem patīk sildīt Latvijas ekonomiku šķērdējot to nevis, piemēram, Monako klubos vai ar smalkām Parīzes kurtizānēm, bet gan "pumpējot" absolūti bezperspektīvus pašmāju politiķus, tad tas nav nekas baigi nosodāms. Līdzekļi puslīdz paliek pašmāju ekonomikā. Vismaz tā daļa, kas pēc tam netiek notriekta zīmolu šmotkās un atbalstot vācu autorūpniecību.
VVZ
V
Klasiskie sūdubrāļi...
Vits
V
Puika, vēl esi pietiekami jauns, un sāc darbu, kur godīgi var nopelnīt naudu. Citādi tāds arī paliksi - politikānis ar izstieptu roku.
tukša muciņa
t
Pietika izlasīt dažu partijas biedru uzvārdus, lai pazustu interese par partiju...
viedoklis
v
Jau Dostojevskis sacīja, ka Krieviju neizputinās komunisti vai anarhisti, bet to izdarīs sasodītie liberāļi. Vēsture mēdz atkārtoties.
klasiskais skeptiķis
k
Vienotības sovoki un komuņagas grasās pārkrāsot savu noplukušo sētu un sirpi ar āmuru aizkrāsot ar "klasiskā liberālisma" lozungiem? Kurš rindā uz noticēšanu kārtējiem sarkano oligarhu un viņa līdzskrējēju meliem? Cik procentus vēlētāju balsu plānojat savākt? Vienu, divus? Cerat, ka kāds palīdzēs viltot vēlēšanu rezultātus tāpat, kā palīdzēja Vienotībai iepriekš?
Hi...Hi...
H
Vienotības zagļi un meļi Nr.2.... ha ...ha... Kad to Vienotības bandu un tās klonus reiz tiesās???? he... he...
Atlika
A
paraudzīties E.Jaunupa kāzu viesos, lai saprastu, kāda politika tuva Leiškalnes un Jaunupa ģimenītei. Nenormālība rozes sakraut grēdās kā malku un nabadzīgā valstī lielīties ar to.
!
!
Gatavais cirks.
Hmmm
H
Katru reizi, kad vina foto redzu prese, ta prata uzreiz tie skati no gruvesiem, kur berneli gaidija savus vecakus. NVO specuks. Dizais liberalis ari OIK specialists lidz bridim, kad Pavluts meginaja so apturet. Bezkaunibas netrukst klasiskajam liberalim.
Vārds
V
Pūce lien un lien uz Saeimu, bet, cerams, ka neaizlīdīs, jo Latvijā nebūs tik daudz musulmaņu atbalstītāju, kas par šādiem Eiropu dekonstruējošiem līdējiem balsotu.
Derglis
D
Šitais zābaks... man šķiet, vienīgais valsts sekretārs, kurš no amata tika atlaists par stulbumu. Laikam jau ir tā sauktais "noderīgais idiots".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas