Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Būt sabiedriskajai televīzijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Niks
N
Nevajag teorētiski prātuļot: ja sabiedriskās TV vadītājam uzdots gandrīz 50% no budžeta iegūt no komercreklāmas, tad ir tā kā ir. Un mēs paši arī neesam izteikuši gatavību gadā, piemēram, samaksāt 24 (?) latus, lai sabiedriskā TV varētu objektīvi pildīt savas funkcijas. P.S. Neesmu no LTV.
Gatis
G
Diemžēl Kota vadības laikā LTV ir tikai degradējusies. Un ir sajūta, ka viņš pilda kādu (piemēram, kļockinu un līdzīgo) rīkojumus, lai tauta degradētos vēl vairāk. Nekrietni.
feinšmekers
f
Nemitīgā mēbeļu staipīšana bija gana stulba, lai es šo seriālu nekad vairs neskatītos! Dialogi samocīti un neīsti, var redzēt, ka sieviete rakstījusi jau kuro reizi vīriešu tekstus un tāpēc tie ir pajēli un nedabiski. 100 panta nāvē, ļoti iespējams, kārtējo reizi vainojams jančuks D., kurš dara visu, lai viņam būtu monopols LTV politiskajos raidījumos un beidzot viņš varētu saprast, kas notiek Latvijā. Ar lielu centību un dedzību viņš apkaro katru, kas tuvojas viņa lauciņam. Laikam jau ir labas dividendes, kuras baidās zaudēt.
Tante
T
Protams,vajag aicinat Baibu Strautmani lai vina vada kadu analitisku raidijumu.
Žēl...
Ž
Tie aktierīši pat izskatās tādi nemākulīgi un pastulbi! Vai tiešām darba trūkums ir tik liels, ka gatavi uz visādām lētām stulbībām? Skumji ...
juks
j
Kas iesmērēja Jums to leišu pornuhas pionieri? Ar to martinsons populārs visā LIetuvā. Pēc tam gaužām švaku seriālu brūvētājs. Prata pārliecināt Naivos Latvijā par savu ģenialitāti. ,,Nabaga ļaudis''' taču Oskars nepielaida pie konkursa. Tas pats ar Amaiju. Palasiet leišu guglos. Būt mīlētai ir viņa līmenis un griesti. kaps. Viņa pretvalstiskās špiļkas ir tik stulbas, ka nostāda tautu valdōibas pusē. Varbūt tīšām. Lai dzīvo Martinsons! Dodiet viņam vēl kaut ko saražot.
joffe
j
Patik raidijuma Labrit,Latvija jaunais ieterps.Jau no agra r'ita tas ir dziveligs un interesants.Patik Blodona amizesanas ar Zviedri.Ne visai veiksmiga ir otra vaditaja Vaikule,tai intervijas tadas jocigas un pati,skiet,ari nesaprot,ko tur dara.Bet ta kopuma raidijums ir veiksme.
saule
s
sabiedrisks īpašums - " sabiedriskā televīzija pieder sabiedrībai" ... ir dzirdēti šādi piedāvājumi, bet ja paskatās, kādu informāciju sabiedrība visvairāk meklē internetā un kādi žurnāli visvairāk tiek pirkti kioskos.. :) Tad droši vien pat seriālu vietā mēs redzētu, kas vakar bija mugurā nezināmajai " zvaigznei A" un kā piedzērās nezināmā " zvaigzne B" .
saule
s
tajā pat laikā paskataties uz to, ko runā politiķi - salīdzina LTV ar komerctelevīzijām, grib piemērot vienādus nosacījumus abiem, un prasa LTV reitingu! Katram sava taisnība un vēlmes!
koks
k
no viena gravja otra un ta visu laiku-meli,divkosiba un stulbums un Kotam veiksmigs finansu gads.Tas tiesam vairs nav smiekligi!Skaties un redzi, ka tiek iznicinata televizija.Lemberg,paradi raksturu,samet sos nemakulus sava cepure un parmet par setu.
nejauta
n
Un kur nu vel riktigakais perpendikuls Gailitis ar savu preses klubu,-dziva patologija un negods LTV.Normala televizija tadam aizliegtu vadit raidijumu,turklat vel skaitas Panoramas direktors....nu kads paraugs vins var but???Iznemot Domburu tur nav neviens profesionals vaditajs.Kaut kas tai LTV tomer nav kartiba,Kots un Mamaja liek amatos savus draugus un radus,radosus darbiniekus vins verte ar kaut kadam mistiskam stundam ka sudvedeju kantora darbiniekus un ka Kots jusmoja par serialu ta prieksvarda raidijuma....tas nozime,ka ari vins nezin ko runa.Super generalis,uz kura sapulcem vairs neiet neviens radoss darbinieks.Vai tas nav raditajs????Ja uz manis rikotajam sapulcem darbinieki nenaktu,es laikam vaktos projam.Ar varu mils nebusi,daudz Tu esi sacakarejis,cienijamais kritosa Boing pilot un tiesi tadas pasas ir Tavas stjuardesas.
Kotu un Kleckinu - ziepēs!!!
K
Es tāda stulba seriāla vietā labāk redzētu teātra izrāžu ierakstus. Neticu, ka nav iespējams nokārtot autortiesības nevienai Latvijas teātros iestudētai lugai. Ja par 100.pantu, tad tāda tipa raidījums ir vitāli nepieciešams mūsu pastulbajai sabiedrībai. Cita lieta, ka raidījuma vadītājam jābūt ar krampi - uzaicinātajam viesim nevajag ļaut gari un plaši liet ūdeni, viņu vajag pārtraukt ar konkrētiem jautājumiem un piespiest uz tiem arī atbildēt. Kā savulaik to darīja Baiba Strautmane
to Sanita
t
Uzbrauciens LTV ir pilnīgi vietā. Ļoti labi ir arī piefiksēts, ka LTV vadība piesedz sevi atkarībā no situācijas (te reitingi ir vajadzīgi, te nav). Taču nevaru piekrist autorei, ka sabiedriskā televīzija var iztikt bez skatītājiem. Tv ir masu medijs, mazskaitlīgai auditorijai izdevīgāk (finansiāli) saturu izplatīt kompaktdiskos nevis to pārraidīt. Lai sabiedriskā TV varētu pildīt savas funkcijas, tad vispirms ir vajadzīga auditorija
bonis - arnolds>> jap
b
Tā tā pati Rubene, kas ar saviem stulbajiem jautājumiem, traucē normāli baudīt hokeju?
čiks - Pims
č
Ja neesi no Kota armijas, tad tikai jābrīnās par Tavu muļķību! Streips un Domburs ir vienīgie, kas prot strādāt. Uzteicams ir arī jaunais Kodis! Droši vien arī viņus aizvietos ar kārtējiem balagāniem! Kādam ir ļoti svarīgi degradēt sabiedrisko domu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas