Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Būtiski apcirps pabalstus bērniem, kuri būs dzimuši pēc 2.novembra

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nikjis
n
Manam dēlam būs 4gadi,kad pavasarī ģimenē būs vēl viens bērniņš.Pašai man 30.Liekas īstais laiks 2 bērniņam.Palasīju par pabalstiem un esmu pārsteigta - to gadu,kad mājās audzini bērniņu,izdzīvo kā māki.Skumji,ka cilvēks ir vajadzīgs un derīgs tikai tad,ja strādā kā zirgs un maksā nodokļus,kas ir tomēr kautkāda sociāla garantija....Vai vajadzēja šos 3 gadus labāk strādāt bez papīriem un naudu, ieturēto nodokļu apmērā, likt zeķē....... būtu naudas visiem grūtnieču vitamīniem(kas nav maz)un bērna apgādāšanai 1. dzīves gadā ar nepieciešamajām materiālajām lietiņām....Vai nodokļus maksājam,lai segtu tikai valsts parādus???...... nedomāju,ka man arī turpmāk būtu jāmaksā valstij nodokļi- vai nu neoficāls darbs un alga aploksnē,vai darbs ārzemēs..... :(
gtr
g
tagadējā koalīcija jaunā pirmo ko varētu pierādīt ka domā par cilvēkiem ir atcelt šo murgaino ienākumu nogriešanu, īstenībā tur nav citu variantu viņiem, jo šito cilvēki atcerēsies, itsevišķi zaļie visur pirmsvēlēšanām uzsvēra ka domā netikai sausi par budžetu bet par cilvēkiem, nutad lūdzu!
čau-kakau!
č
..varētu padomāt, ka pat pirms apzinātas ieņemšanas kāds metodiski mēģina izzondēt "vai tik nav paredzami kādi likumu grozījumi"?! Tas par to "padomāt vai var atļauties"...
viesis
v
Dīvaini, palasot komentārus, liekas, ka dažs labs tīri priecājas, kā māmiņas saņems mazāk nekā vajadzētu. Lai gan īstenībā, zinot Latvijas demogrāfisko situāciju, tie, kuri pieņēma šo lēmumu, būtu jāsoda kā valsts ienaidnieki. Un to filozofu, kurš te izteicās, ka sabiedrībai nav jāatbild par tām sievietēm, kuras dzemdē, kaut materiāli to nevar atļauties, arī pie viena, kompānijas pēc.
pp
p
"LM nav informācijas, cik naudas varētu valsts ieekonomēt. " necik, valsts tikai zaudēs, pietam pamatīgi!!!
MJ
M
Paga paga tagad tač maksimālais jau ir Ls 500, nekas viņai pašiem 500 nespīd tāpat.....
Sieviete
S
Ļoti netaisnīgi,ka apcērp materinitātes pabalstu dzemdētājām,nekaunības kalngals,sievietes to ir nopelnījušas.Jā,Latvijai nav vajadzīgi ne bērni,ne veci cilvēki......Kungi,bet vai jūs mūžīgi būsiet jauni!?!Par pāridarījumu cilvēkiem,ticu,ka saņemsiet sodu vecumdienās .....
nav
n
ko Ieva domā darīt pēc bērna 1 gada jubilejas, kad lielo pabalstu vairs nesaņems? pārtrauks maksāt kredītu? ja patiesi viņai ir tāda alga kā saka, tad bankā ir labs un ieredzēts klients. bet tādiem arī šodien dod kredītbrīvdienas. bērns nav biznesa plāns, uz kura rēķina var pelnīt. un pirmajā gadā izmaksas ir minimālas, salīdzinot ar tām, kas iestājas bērnam kļūstot vecākam.
tā viš ir
t
Es bērnu šobrīd nevaru atļauties, jo knapi velkam paši. Un pēc šī visa - vēl mazāka vēlme laist šāda valstī jaunu dzīvībiņu..
bam_bam
b
ko tik neizdarīsi naudas dēļ!! agrāk bērni dzima un viņus audzinājā kā mācēja un varēja atļauties, tagad vispirms jāizpilda plāns - dzīvoklis, kas nav pa kabatai; mašīna, protams, jo ar kājām jau vairs nemākam iet ( starp citu, resnajām jaunajām māmiņām būtu daudz noderīgākas šādas kustības līdz veikalam un atpakaļ)... Un tad, kad atbildīsim kādām noteiktām prasībām, tad arī sīcis "drīkstēs" pieteikties. Tik, nedod dievs, neīstajā datumā piedzims - VISUS PLĀNUS IZJAUKS!! DZĪVE PAGALAM.. Žēl, tāda bērna, kas, vēl nepiedzimis, jau vecākiem ir tāds apgrūtinājums..
Re
R
Nu redzi, ņemot vera musu situacija ar budžetu, ir japriecajās, kad vispar kadu naudu saņem! Vajag domat loģiski. Visa naud, kas mums ir ir aizņemta, pasi neesam nopelnījusi neko, un nevaram mēs prasīt tadas pašas sociālās garantijas kadas tas piemēram ir Vacijā, jo vacija ražo, bet mēs esam pateretaju sabiedrība!
un
u
Jā, vai tad 382 lati pabalsts ir mazs (600 latu algas vietā)? Un 582 lati pabalsts 1000 latu vietā? Tā nav maza nauda.
un
u
Vai tad Putins - bāba, ja tu viņu tā uzrunā? Pats nesaprati, kurkul? Esi provokātors.
un
u
"jums" gar mums daļas nav, ja laba vārda neprotat, tāpat mums gar jūsu dullumu daļas nav (kuru neslēpjat).
Re
R
Katram ir jasavel joslas, jo socialais budžets ari nav bezizmēra!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas