Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Ceļu policija sola plašus reidus, lai neatkārtotos traģiskās brīvdienas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaimiņš
k
Iesaku iemest actiņas Domāju,ka šajos svētkos ļoti noderīga lieta:)
trusis nejaukais
t
tieshi taa, Zivtinjsh ir pieraadiijis sevi kaa nespeejiigu vadiitaaju, vinja pienaakums ir soliit reidus peec tam, kad nelaimes ir notikushas, bet gan panaakt, lai taas nenotiktu pirmaam kaartaam! faktiski pagaajushaas nedeeljas notikumi ir iemesls vienas otras amatpersonas atstaadinaashanai, jo shie cilveeki nav speciaalisti, ja viss ko speej ir draudeet ar reidiem. shaada ciinja ar paarkaapeejiem ir bezjeedziiga, var turpinaat dzert un braukt, jo policisti turpina njemt kukuljus.
andža
a
suņu jēkabam respect!! Es arī tā darīšu
Pēteris
P
Vajag arvien bargākus sodus! Tā, lai tēvi, kuri pārkāpj noteikumus, tiktu izūtrupēti! Lai viņi vaitrs nevar uzturēt savus bērnus! Lai tie pēc tam par biedinājumu citiem neēduši klīst pa ielām!
loms
l
Nu nekas jauns. Neviena audzinoša pasākuma, viena sodīšana galva, reidi un sodi - kolosāli. Pirms sodīt par ātrumu varbūt šur tur zīmes vajadzētu sakārtot. Atkal salīdīs krūmos mežabrāļu ordenis un iekasēs. Nesaprotu kam no tā labāk paliek.
Dolārs
D
Un nav ne tikai Jāņos. Toties itin bieži redzami stāvām dažādu sabiedriskās ēdināšanas punktu tuvumā- acīmredzot tur arī aiziet nodokļu maksātāju nauda, lai aizbrauktu no kantora līdz ēstuvei un atpakaļ atsēdēt atlikušo darbadienu kabinetā. Tikmēr uz ceļiem valda anarhiju un katrs brauc kā vien ienāk prātā. Pagrieziena rādītāju nelietošana vispār jau ir tāda sērga, ka jau sāk likties, ka ir izdoti jauni CSN, kur rakstīts, ka to lietošana nav obligāta. Un spēj tik mest pa bremzēm, kad kāds atkal izdomā pārkārtoties vai nogriezties vienkārši tāpat.
AL
A
Katram Ceļu policistam pa lāpstai un mašīnu vietā ceļa rulli. Lai no sākuma palīdz Ceļu pārvaldei tikt galā ar nolaistajiem ceļiem un pēc tam čakarē vadītājus. Tas bezmatainais Fišiņš tikai māk pļurkstēt, bet ne strādāt.
he he
h
pareizi plāni. jādrāž visus tos mudakus, kuri dzēruši brauc pie stūres pēc pilnas programmas
viksi
v
Kāpēc sākas rosība tikai tad, kad notiek nelaime?! Labāk klusējuši, citādi iznāk kā multenē - Nu pagaģi!
Suņu Jēkabs
S
A jūs man pasakiet, kāpēc tie policisti uz ceļiem vajadzīgi? Bez iemesla stādināt, tikai lai pārbaudītu uz alko... Nu... sviests. Ne tādēļ viņiem tos uzplečus un pilnvaras iedeva, lai šitā čakarētu cilvēkus, kā tas tagad ir. Pagājšnedēļ braucu, mani stādināja... Palūrēju uz viņu un nolēmu braukt tālāk (jo šis jau 4us bija apstādinājis un man negribējās kavēties), neko arī nebiju pārkāpis. Paskatījos vēl spogulī, ka šis nemaz nav pamanījis, ka es neesmu apstājies, un stādina jau nākošo. Sviests - dzīšanās pēc peļņas un tikai.
laima
l
Tagad ar piecīti neiet cauri !
Vova
V
Ar publisko iztaisīšanos (lasi - pī āru) policijai viss ir kārtībā. Viņi jau pasen ir iemācīti(-jušies), ka jāsola 'plašus reidus un pastiprinātu uzmanību'. Tā arī visa viņu aktivitāte. Diemžēl pagaidām nevienos Jāņos, ne arī citos svētkos, ne parastās brīvdienās nav gadījies novērot šos reidus. Un kamdēļ gan lieki šiverēties, viņi ir pārliecināti, ka jau ar saviem paziņojumiem vien cilvēkus pamatīgi nobaida... Bet realitāte ir tāda, ka POLICISTU UZ CEĻIEM NAV.
@
@
Šogad piecas dienas, un 24. pēdējā brīvā diena. Daži pilinās un kapās dūšīgi.
lala
l
līs taču lietus, tad taču uz ceļiem neviens nebūs. es arī pagājušajās brīvdienās biku uzeņņāju uz 210... tik jauks laiks bija....
I.B.
I
Šī ir viena no valsts(?) ins'titūcijām,kas NEVIEŠ UZTICĪBU. To , jo bieži konstatējam uz ceļa , ikdienā. Tā ir SLIMĪBA, kas pārņēmusi infekcijas veidā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas