Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Čepāne: uzņēmumu valdes ir pārvērstas par caurkritušo politiķu pansionātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
likvidēt tos politiskos pansionātus ar visiem politiskajiem līķiem!
t
t
gan jau pati arī pēc laika savā "silītē" atsēdēs
Ministry of Truth
M
Tā ir dzīva nauda. Kamēr var slaukt muļķīšus ar PVN un citām likmēm, tikmēr viņiem ir komforts.
Jukums
J
Vēl jau Impro ceļojumus vada arī Buiķa domubiedre, Zilākalna Martas mantojuma pētniece Kursīte.
Venta
V
Čepāne ir savā darba mūžā smagi strādājusi. Veidot akadēmisko karjeru ir smags darbs. Ne velti tik maz cilvēku izmanto iespēju to darīt. Godīgajam jāpaskatās uz sevi: kāda izglītība, kāds darba stāžs, kur strādājis, kur haltūrējis, lai nodokļi neieietu sociālajā budžetā, cik laika pavadījis pīppauzēs, cik laika patērēts, atkopjoties no paģirām, cik ņemti slimības atvaļinājumi, vajag vai nevajag un tt.
Sīmanis
S
Čepānei taisnība. Taču par uzņēmumu padomēm Saeimā jābūt plašai diskusijai. Lai nevārās tikai sabiedrība un žurnālisti vien, bet lai situāciju izspriež paši politiķi arī. Ir taču arī Ētikas komisija Saeimā!
TERORISTS
T
Vienotība salika padomēs savus cilvēciņus,sponsoriņus un caurkritušos pensionārus un nu sākusi spodrinat izplūkātās spalviņas.Nu viss kā VIENOTĪBAI pienākas.
zelmai
z
čepāne dacīt nav vis godīga, bet bļaustīga, tikai tukša muca bez satura, kas tālu un svētulīgis skan
J
Kritizēja... Nu, un tad?
! ! !
!
Tā ar tiem deputātiem-pasniedzējiem ir. Pagājušā gada nogalē Impro ceļojuma klubs rīkoja pasākumu, kur kā lektors tika pieaicināts profesors Andris Buiķis. Viņš tikko bija ievēlēts Saeimā. Sāksim ar to, ka viņš nebija piefiksējis tēmu, ikai nedaudz tuvojās tai. Toties stāstījā, ka viņam ir dažādi studenti, kuriem vada maģistra utt. darbus. Viņš lasot lekcijas. Esot ievēlēts tagad komisijā, kura izskatīšot konkursu. Teica, ka būs jāpalasa, lai zinātu, kas tas ir. Gribēju tuliņ celties kājās un teikt, vai viņš apzināš, kādu postu tāds visur strādājošs, aizņemts un par tēmu nekompetents cilvēks var izdarīt?
swf
s
1.Aivaru par Prezidentu,Andris nepavilx2.jaunu satversmi,3.un tad mees padziivosim zalji...punkc...nee,tomeer un punkc....
godīgais
g
Kā pati Čepāne rīkojas? Runā jau skaisti, bet vienalga nesapratīs tautu un pensionārus! Strādā Saiemā,saņem lielu pensiju un saņen lielu algu kā pasniedzēja! Kā to visu var savienot?
Eduards
E
Ļoti iepatikās salīdzinājums. Pilnībā piekrītu, bet ko darīt, lai tā nebūtu?
..
.
beidzot kāds atklāti pasaka to, ko visi sen jau zin..
zvirbulēns
z
Laura Liepiņa (LA) par tiesībsargu Jārod cilvēks, kas zina: Satversmes 4. pants, kas par valsts valodu nosaka latviešu valodu, nav zemāks par citām normām. Godājami kandidāti ir. Taču daži laikrakstos skanējuši vārdi vieš bažas. Protams, nav ticams, ka patriotiski tautas priekšstāvji tiesībsarga amatā celtu tik ekstrēmu odiozitāti kā, piemēram, tiesnesi Jautrīti Briedi, kura, vēl lektore būdama, skandalozi nostājās pret latviešu valodu Mencenas lietā (par vārdu latviskošanu Latvija Eiropas tiesās uzvarēja, bet prasītāja zaudēja), pazīstama ar nostāju Podkolzinas lietā, kā arī nospēlēja bēdīgi slaveno lomu "štābista" musinātāja Kazakova lietā. Vienlaikus šķistu vismaz īpatni, ja nacionāli domājošie atbalstītu tādus "integratorus" kā Ilze Brands-Kehre vai prof. Nils Muižnieks, vai arī Mārtiņu Mitu un Lindu Freimani. Ir ļaudis, kas visu tiesību sistēmu var pakļaut uzdevumam, lai komfortabli justos pārlidojumos uz banketiem minoritāšu cilvēktiesību konferencēs. Maskava smaidītu. Lienošs kosmopolītisms latviešu valodas aizsardzībai var būt krietni bīstamāks nekā atklāts impēriskais šovinisms. ------------------------- Vienotība - lasiet!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas