Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Čevers: Nevajag baidīties no bagātiem cilvēkiem - viņi maksā nodokļus un rada darbavietas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haha
h
1. Vajag baidīties no pēkšņiem, nezināmas izcelsmes bagātniekiem, no tādiem, kuru darba un prāta spējas neliecina, ka viņi spējīgi nopelnīt daudz naudas ar savām idejām un prasmēm, no shēmotājiem. 2. Vajag baidīties no deputātiem un politiķiem, kas kļūst stāvus bagāti tieši savas aktīvās darbības laikā, lai gan pat algu saņem no citu nopelnītā. Viņi taču vārdos sola strādāt tautas labā, tās tautas, kas viņiem algu maksā, labā. Tad kā nākas, ka darbi tādi blāvi vai nekādi, bet pašu īpašumi un uzkrājumi vairojas kā sēnes pēc lietus. Un nodokļus mēs maksājam visi (normālie). arī tie, kas nezog, bet 40 gadus godīgi strādā, tā arī nekļūstot ne par miljonāriem, ne īpaši bagātiem. Facit: nav vienalga, kā nauda tiek nopelnīta - godīgi vai negodīgi. Pat, ja no nozagtas naudas nomaksā nodokļus, tā baltāka nekļūst - tā ir un paliek nozagta. Tā, lūk, čever!
domāju
d
ka neviens jau nebaidās no bagātiem cilvēkiem . Tikai problēma tā ka tie bagātie cilvēki(varbūt ne visi) neizprot saeimas sūtību, jaucot to ar savu privātfirmu , lombardu, kazino , utt.
riga
r
No kurienes sis lretins, purva mezonis ir izlidis. Vai tad sis zaglis, bandits sen jau nebiaja nospradzis? Ir pienacis laiks so bledi, bijuso komunistu tiesat un atbrivot no salaupitiem labumiem kurus vins ir laupijis no Latvijas valsts un latviesu tautas.
andy
a
sliktākais ka izveidojušies stereotipi - bagāts tātad zaglis, deputāts tātad kretīns secinājums ka ir slikti būt bagātam un uzņemties jebkādu atbildību tātad lai dzīvo nabagi un plenči! turp arī dodamies.
Ance
A
Čevera piemērs - Loginovs...
eseses
e
tauta, beidziet skriebeleet debiilus komentarus, bet labaak ejiet ielaas un izdemoleejiet maakonjus unt aas vietas, kuras dziivo shie muusu miiljie izzadzeeji. atspaardiet, noshaujet, bet lai vinji nevel vecumdienas liiksmiibaa.
monitors
m
Ta pirmā biznesa shēma - prece - nauda - prece attiecas uz sīkražošanu. Otrā shēma nauda - prece - nauda, kuru Čevers nemin attiecas uz lielražošanu, kur nepieciešamas investīcijas, lai to uzsāktu un mērķis ir lielas peļņas gūšana. Bet shēma nauda-nauda-nauda liek aizdomāties par Ponzi vai Mavrodi. Bez preces vai pakalpojuma bizness ir krāpšana.
likās kur redzēts! -
l
- uzreiz nevarēju atcerēties, BET padomāju un - atmiņā uzausa A. Burova tēls leļļu filmā Pirtnieks Ansis (vai kā taml - laikam pēc Skalbes PASAKA PAR vĒRDINU). Nav nekas pret Čeversu, bet vizuālā līdzība = ir only interesanta! Cieņā, Ivars Ķezbers
vb
v
bet patreiz nemaz nevar ārstēties no atkarības, lielāko tiesu tia ir trūcīgi cilvēki, bet ārstēšanās ir par maksu..arī no narkotikām
Ziv3
Z
Satiktu dzīvē - iedotu pa seju. Cik šitie zagļi var muldēt? Bagāti cilvēki atradušies. Uz cietumu, nekavējoties.
Buks
B
Bijušais Komjaunatnes Komitejas Ģenerālsekretārs..skan cēli..a kāds mēsls viņš ir tagad?Kurš zin?
Rozekrese
R
Lai radītu darba vietas nav jābūt bagātam. Šo mītu pašaizsardzībai radījuši bagāti cilvēki. Ir skaidrs, ka cilvēks var kļūt bagāts tiki izmantojot citus. Minimālā alga 200 Ls (valstij – 55.25 Ls, cilvēkam - 144.75 Ls) un „aiziet jūriņā”. 90 % biznesa idejas ir cilvēci iznīcinošas. 99 % no ministriem ir pakļauti bagāto cilvēku iegribām – un rada vidi bagāto cilvēku vajadzībām. Čevera kungs, ja Latvijā būtu taisnīgums, Jūs taču saprotiet --- Jūs sēdētu.
ha ha ha...
h
Kuri ta te būtu tie bagātie, kas maksā nodokļus un rada darba vietas?
Kārlis
K
Čevers gatavojas pašvaldību vai Saeimas vēlēšanām?
Noguldītājs
N
Mēs nebaidījāmies no bagātajiem cilvēkiem Laventa, Kargina, Krasovicka, Antonova, bet drosmīgi apmaksājām viņu parādus no sava algas nodoklīša. Laikam Ziedonis grib, lai tā turpinām. Es gan nesen tirgus placī kaut ko dzirdēju par virvēm un laternu stabiem...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas