Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Cilevičs aizstāv Kravcovu un norāda, ka Vienotības deputāti slēpj savas biznesa saites ar oligarhiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
el Paso
e
vispār tu varētu kravāt manteles un braukt uz maskavu cīnīties pret fašismu un nacismu, kā redzams, tur tas pēdējās dienās tiek SLAVINĀTS tā, ka maz neliekas.
el Paso
e
vārna vārnai acī neknābs! ko gan citu Cilēvičam teikt! saskaņas centrs ir pilns ar Kravcovam līdzīgiem aborigēniem! ja Kravcovs var būt Saiemas deputāts, tad par tādu var kļūt arī ledusskapis, pēdējais pat būs noderīgāks Saeimā jo vismaz kaut kādas funkcijas spēs pildīt.
vuarzazi
v
Deputāts un viņa aizstāvji izsmej Satversmes 4.pantu : « Valsts valoda Latvijas Republikā ir latviešu valoda ».
vuarzazi
v
SC deputāti ir 100% vīrieši. Neviena sieviete !
Aleksandrs
A
diemžēl, šeit tik tiešām nav vietas debatēm, jo viss ir vienkārši. Deputātam valsts valoda IR jāzin! citādāk vienkārši nav jēgas ne SC ne vēlētājiem ne pašam debutātam. izņemot, protams, darba algu. ir arī Satversme, kas ne tikai jārespektē bet saskaņā ar kuru jārikojās. (balsoju par SC, esmu krievs, bet tāpat nesaprotu šādu rīcību)
vispār
v
beidz šļakstīt ūdeni. ir Satversme, ir valsts valoda. viss. kremlini, bļ..
Agris
A
Cilēvičs, būdams lielāks krievs par īstiem krieviem, nav spējis saprast elementāras lietas, kuras skar valsts Satversmi.
Anna
A
Ne jau Dombrovskim ir jāaicina atkapties no mandāta Kravcovu! Mandatu viņam deva vēlētāji un lai vēlētāji arī lemj! Interesanti, vai šis ir vienīgais gadījums, kad deputāti, kas atbrauca no ārzemem nezināja valodu? Es šaubos. Piemēram, esmu pārliecināta, ka Dombrovskim, Kristovskim un rindai deputātu ir jāatkāpjas. Tikai vēlētāji ir nolēmuši citādāk. Tātad, ko darīt. Var rīkot referendumu par Kravcovu? 1-Ne Dombrovskim jālemj par Kravcova deputata būšanas jautājumu! Šajā gadījumā Dombrovska pļāpāšana primitīvas mēģinājums novērst cilvēku uzmanību no katastrofālas situācijas valstī!? 2. Vai SS leģionarim Lācim ir vieta parlamentā? . Dombrovskis var "iemācīties" valodu, lai strādātu ar kreditoriem, bet nevar atrast kopēju valodu ar Latvija iedzīvotājiem. Un tāpēc viņam personīgi var uzdot līdzīgu jautājumu: Kā varēja kļūt par premjerministru cilvēks, no kura nav būtiskas atdeves Latvijas cilvēku labā? Kravcovs lieliski nostrādāja par labu nacionālistiem. Paskatieties uz rezultātiem: soda maksājumi pieaugs, būs vairāk reidu, krievus sāks atlaist. Es jau sāku domāt, vai nav biedrs Kravcovs īpašs projekts, par kura iznākumu būs spēcīgākas sankcijas diskriminācias pastiprināšanai. Un tagad paskatīsimies uz Dombrovski. Atbrauc SVF pārstāvis, runājošš angļu, vācu vai zviedru valodā. Nu nerunā viņš "valts valodā” (uz kuru viņam ir nospļauties, kā arī uz " latviešu tautas nacionālam sāpem") un runājot viņu dzimtajā valodā (caur tulku), pavēl padevīgi nolocījušamies Dombrovskim: Izpildīt! . Pretrunā ar Satversmi un likumam par valsts valodu. Dombrovskis nekavējoties paklausās antikonstitucionāla priekšnieka pavēlei. Tātad, kur ir objektivitāte? Kur ir Konstitūcijas ievērošana no Dombrovska puses, kuram priekšniecība iedod dokumentu angļu valodā (ne valsts valodā)? Vai viņam ir jārunā par tautas izvēlēto (saskaņā ar Konstitūciju) deputātu? Kāpēc deputats nevar runāt ar viņu, izmantojot tulku? Parastie Latvijas dubultstandarti?
Мур
М
"Pats Cilēvičs ar varēja doties deputēt uz savu vēsturisko dzimteni Apsolītajā Zemē!" - А кто тогда будет бороться с фашизмом. Если я гореть не буду, если ты гореть не будешь, если мы гореть не будем, - кто тогда рассеет тьму?
pirāts
p
Žīdi atkal rīda tautas vienu pret otru.
Eva Braun
E
tipiski sarkanās tradīcijas ietvaros...
VVV
V
Dombrovičam vajag domat ka samazinat nodokļus, uzlabot ekonomiku un t. t.. Bet taukainais zabaks negrib domat. Laikam viņam vieglak pļapat un un aplaupit tautu.
Oskars
O
Piekrītu , jo zinu kad Liepājā Sesks palīdzēja ar naudu VIENOTĪBAI un tagad Sesks dabū ABALVOJUMU, kā man tie PRIEKŠNIEKI - KOMUNISTI APNIKUŠI .... Gaidu to DIEVA dienu ,kad viņi PAKĀRSIES ....
SS Panzergrenadier
S
Pats Cilēvičs ar varēja doties deputēt uz savu vēsturisko dzimteni Apsolītajā Zemē!
Uldis
U
Lai vien brauc atpakaļ uz savu etnisko dzimteni un nesmird! Un Cilēviču lai neaizmirst paņem līdzi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas