Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Cimdars rosinās abas parakstu vākšanas rīkot no 18.maija līdz 16.jūnijam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
monitors
m
Ļoti labi izdomāts. Latvieši un krievi varēs satikties pie vienām durvīm un izvicināt dūres.../// Dīvaini spried. Tie kas negribēs, lai mācības notiktu tikai latviešu valodā, vienkārši nenāks uz referendumu, lai neradītu nepieciešamo kvorumu. Tā tas visas reizes ir bijis. Krievi nenāks, latvieši, kuriem vienalga kādā valodā krievi mācās un vai vispār mācās, arī nenāks. Un augusts ir atvaļinājumu mēnesis, cilvēki pa pasauli vazājas. Ja vēl to Lindermaņa referendumu noliktu uz to pašu datumu, tad varbūt aktivitāte būtu lielāka. Bet tā ... nebūs nekādu starpgadījumu.
tumbajumba
t
Ļoti labi izdomāts. Latvieši un krievi varēs satikties pie vienām durvīm un izvicināt dūres...
dekolonizacija
d
abas parakstu vakshanas ir kgb agentu provokacija,pietiek ar to,ka LV valsts valoda ir latviehsu un jebkuras ES dalibvalsts svarigs uzdevums ir tas iedzivotaju integracija,tatad lai LV izglitibas sistema butu valsts valoda nav nepiecieshamas referendums,bet gan vienkarshi pienemts likums.tagad bus par tas teritorijas LV dekolonizaciju,jo tikai tagad esot NATO un ES aizsardziba,ir iespejams nebaidoties paust viedokli,ka pieshkirtaas pilsonibas padomju savienibas civilokupantiem IR ANULEJAMAS,un pilsonu registracija ir janotiek no jauna // DDD
sers Imants
s
Ir pienācis laiks rādīt kas valdīs šai zemē - Latvieši vai utainie.
pakausis
p
un kā tad paliek ar to Satversmes pantu, kurā atrunāts, ka referendumus par budžeta lietām nevar taisīt? Jeb Satversmi mēs ievērojam tikai īpašos gadījumos?
Ha-ha
H
Nu jau trīs!!!
Valentīns
V
Ļoti pareiza rīcība. Ar to mēs varam ieekonomet no budžeta. Un vēl , pēc pēdejām zinām prokrieviskie spēki, kas nīst LAtviju un latviešu valodu,. savu akciju par paraklstu vākšanu pagrinājuši līdz rudenim. Tas dod informāCIJU, ka piektā kolona grib zināt, cik būs nobalsojuši par latviešu valodu Latvijā no latviešu un citu tautību puses. Es teikšu, ka šis ir tas izšķirošais bridis, vai būt latvietim LAtvijā un latviešu valodai LAtvijā. Kā latvieši pateiks, tā arī būs!
Pelēkais Vilks
P
Nupat arī top skaidrs, kāpēc CVK priekšēdis bij obligāti jāpatur. Tagad SIA Latvija valdoņi nolēmuši realizēt ļaunprātīgā bankrota scenāriju ar satversmē un balstītām metodēm.
Pelēkais Vilks
P
Neviens nav teicis, ka demokrātija ir lēts pasākums... Pietiek atcerēties cimdarklavīšu organizēto 07/07/07 eferendumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas