Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Cipule: Nacionāļi turpina šķelt sabiedrību, kas tikai stiprina SC pozīcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Smertins>>Lauķene
S
Prātīgākais būtu vispār nebrāļoties ar šo manteļnieku jeb krieviski runājošo pēctečiem.
Smertins>>zvirbulēns
S
Zini lielākā Latvijas krieviski runājošo daļa nezin, kāpēc vēl šobaldien ir nepilsoņi.
NOZIEGUMS PRET LATVIJU
N
JEBKURS KAS RUNA PAR SIKPARTIJAS IZVEIDI un tadejadi atnemot VIENOTIBAI velesanas 1,5% balsu ir kaitnieks un tikai palidzes velesanas uzvaret musu ienaidniekam Saskanas Centram. Tadejadi Cipule ja izveidos sikpartiju ta bus KANGARU partija. Pat ja kadam nepatik Vienotiba tik un ta jabalso par Vienotibu jo vienkarsi nav citas iespejas glabt Latviju. PERSONIGI MAN DOMBROVSKIS UN VIENOTIBA PATIK JO VALSTS VINU VADIBA IR ARA NO KRIZES, TIEK IEVIESTS EIRO UN DROSI EJAM EIROPAS BRIVIBAS UN DEMOKRATIJAS VIRZIENA!
x
x
Ja Cipulei izdosies dibinat partiju (ja gadijuma SC nesponsore Cipuli tapat ka Repsi) tad Latviesi zaudes velesanas ar troksni, Cipule nonems 2% balsis, Maskavas tankisti Zatleriesi 2%, Saskanas centra sponosretais Repse 2%, ja krievu KGB darbone Sudraba dibias partiju atkal 2% nost, vel pamodisies Maskavas Zergus un 2%, Liepajas Seska maskavas kaviara cienitaja zala partija savaks2% un kopa latviesiem bus nonemti 12% balsu, ja otrs Maskavas kaviara cienitajs Cimdars velesanas ,,pareizi,, saskaitis tad Latvijai jau sodien var svinet beres. VIENIGA CERIBA KA TAUTA IZSKIROSA BRIDI BALSOS PAR DOMBRVSKI UN TADEJADI IZGLABS LATVIJU.
vilks(ne jenotvilks)
v
Viņi ir visīstākie provokatori un Latvijas nodevēji !
Dāvis un Liene
D
ne nu gluži kā nodevēji, bet kā Čapājevs ar ložmetējnieci Aņku, kas nomaldījušies kosmopolītisma miglā, iekāpuši SC pozicijās un sāk šaut uz savējiem...he he!
  • 0
  • 0
Skatītājs
S
Skatos un domāju - kā no NA par VM parlamentāro sekretāri iet - tā labprāt, bet kā sadarboties ar savu partiju (NA), no kuras nāk - ta nepatīk. Kā tāds augonis uz NA miesas.
Juris
J
Izlasiet, rējēji, visu interviju! Diena jums pametusi pliku kaulu!
pilsonis
p
Drosme runaat taisnu valodu meitenei ir. Te jau slānītāji uzradušies. Lai viņa turās - valstiska domāšanai sabiedrībai ir sveša. Bet ejot tur, kur viņa sataisījusies - jārēķinās ar visu.
Paldies
P
Paldies Liene par saprāīgajām domām.Atbalstu. Stingru stāju un drošu soli un bez liekas blaustīšanās, kura raksturīga jauniem puisīšiem, kas iedomājušies ka ir Kārli Ulmani.
Lauķis
L
Jūtu Kremļa smaku....
Lauķene
L
Sveiks, sābr! Es arī jūtu Kremļa smaku, tikai no citas puses. Atbalstu Demokrātiskos patriotus par viņu drosmi runāt atklātu valodu. Mēs, latvieši esam pie vainas ,ka ap SC ir konsolidējušies visi iespējamie krievu slāņi-gan Latvijas laika krievu pēcteči, gan migranti, gan kolonisti, gan okupācijas armijas atvaļinātie virsnieki, gan daļa pārkrievotie ukraiņi un baltkrievi. Tā nav valstiska politika. Mūsu pusē ir jādabū Latvijas laika krievu pēcteči, daļa no migrantiem. Nenosodīsim tos cilvēkus, kuri cenšas to darīt.
  • 1
  • 2
???
?
Cipule, kāpēc tiek lietots vārds "nacionāļi"? Kam tad latviešiem būtu jābūt? Vai jāatsakās no latviešu valodas un jāsāk runāt tikai krieviski, vai tad nebūsim nicināmie "nacionāļi"? Kurā vietā NA necieš citas tautas Latvijā. Vai tad kad prasa zināt valsts valodu?
Atbalstu
A
Atbalstu Lienes Cipules viedokli! Jāvēro tālāk, kāds būs jaunās partijas "uzstādījums". Centieties, lai Jūs nepārprot. Latvis šai ziņā ārkārtīgi jūtīgs. Un neklausieties, ko nu katrs - dzēris vai nedzēris - saka.
Lauku vecis
L
Man kauns, ka Cipule pielien krieviem. Krievi latviešus nav ieredzējuši un neieredzēs. Man atrakstīja draugs , ka viņam "" draugs "" krievs apvainojas, ja viņam neglauda pa spalvai, nedzied līdz viņa krieviskā oktāvā, tad var pamatīgi norauties un jau kāds esot norāvies. Cipules kundze, nevajag muldēt! Vienīgais viņu ceļs ir aiz Zilupes.
Andris
A
Viņi visi apvainojas ,un dialogs ar viņiem NESANĀK ....izgļitots vai NEIZGLĪTOTS ,neko viņiem nevar ieskaidrot bet ,ja godīgi ---Nožēlojami ,ja viņi kaut mazliet draudzētos ar galvu ,piedod ,tad KRIEVIJA nebūtu tāda ,kāda viņa ir ŠODIEN .Viņi ZĀGĒJA ,ZĀĢĒ un vēl ilgi ZĀĢES zaru uz ko PAŠI SĒŽ .Krievi ,! ! Nu kā to var NESAPRAST ????????Ak Dievs .
  • 3
  • 0
laila
l
ambīcijas lielākas nekā izpratne par lietu dabu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas