Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Circene aicina ZZS uzņemties līdzatbildību par budžeta konsolidāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vells
v
Tas jāsaprot tā, ka "vienotība" laupīs, ZZS atbildēs? Nē, ZZS ir ielīduši koalīcijā ar jenotiem līdz ar to ir sevi pilnībā iznīcinājuši kā partiju, no kuras kaut kas sagaidāms Latvijas attīstībai, tādēļ vien es ZZS nicinu. "vienotība" ir ārvalstu kolonizatoru triecienbrigāde, viņi pat pārāk to neslēpj, jebkura no vecpartijām, kas ar šamējiem sadarbojas, ir parādījuši savu nejolajitāti Latvijas valstij. Domāju, ka nākotnē, ja Latvijas tautai izdosies pārdzīvot patreizējo genocīdu, tādas organizācijas kā "vienotība" tiks iekļautas vienā saralstā ar SS un Komunistiem
vidzemes lauķis
v
Es protams nepiekrūtu pensiju samazināšanai, izņemot tās milzīgās, ko ar Saeimas palīdzību daži sarūpēja 90-tos gados. Bet Brigmaņa kungs runā kā padomju cilvēks, ka viņa partija atbild par....te jau sākas tā nelaime, Viens parijas īpašnieks pasaka, nelikumīga frakciju padome saimā izlemj un 98 gudrās galvas gļēvi lūr uz īkšķiem.
Юрий
Ю
Твари на самых слабых обогащяетесь. Пенсионеры свои пенсии заслужили, и теперь должны получить покой, как во всех цивилизованых странах, прожил жизнь- пора отдохнуть. Даже не в любимой вам России- пенсионеры получают скидки 50 процентов за коммунальные платежи, мы же на самых незащещенных обогащяемься. А главно то все просто, в начале подогревать народ 3 месяца новостями про Кравцова, а потом под шумок обрезать пенсии, твари нечего сказать. И самое главное через 3 года, опять начнеться русские идут, рука Кремля, и опять за тех же самых проголосуют, воры зато свои, латыши)))
Kaut ko nesaprotu
K
No Circenes teiktā izriet, ka no tiem, kas nevar šai valstī dabūt cilvēka cienīgu, prasmēm atbilstošu darbu darbu, un sēž mājās, rakājoties savā dārziņā, plēsīs desmit ādas par to, ka neņem pirmo darbu, kas pagadās - ar augstāko izglītību vai inženiera diplomu kaut vai par gatera strādnieku vai miesnieku? Viņa grib no visiem nestrādājošiem iekasēt 20 Ls mēnesī, arī ja neapmeklē ārstu? Tas jau ir kaut kāds autoritārisms!
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Interesants paradokss - jo vairāk griež ,jo lielāks kļūst valdības ārējais parāds.
VIENTULAIS VILKS
V
ZETONS JUMS
buutu gan
b
Ceru, ka tu, fiksais, vienreiz beigsi spamot Dienaa un tev nebuus jaagaudo, ka esi spiests iztikt ar 80 latiem. Cilveekam, kursh prot rakstiit, taatad straadaat ar MS Office, ir iespeeja sanjemt vairaak :D
buutu gan
b
Ja straadaa, tad buutu gan. Tikai nav skaidrs kaa sie iemanaas stradaata tajaas 2, 3 un 4 vietaas, ja diennaktii ir 24 stundas un vairaak nav klaat pieliktas? Un kas tie par amatiem, kuros vinji straadaa? Tev neviens neaizliedz briivpraatiigi straadaat. Driiksti saakt ar to, ka briivpratiigi uzbuuveesi man maaju, bez algas, ar saviem darba riikiem un materiaaliem.
prusaks
p
Nekādas pensijas! Jūs , jenotu armija, meklējiet banku sektorā, 2.pensiju līmenī, valsts funkciju samazināšanā... Malacis Brigmanis! Turies! Mēs ar tevi, ne ar circeni!!!!
Jukums
J
21% zem nabadzības sliekšņa. Statistikas pārvaldē arī uzsvēra, ka, sarūkot kopējam ienākumu apmēram valstī, nabadzības riska slieksnis 2009.gadā ir samazinājies. 2009.gadā saskaņā ar pētījuma datiem . 475,5 tūkstošiem jeb 21% iedzīvotāju ienākumi bija zemāki par nabadzības riska slieksni, kas ir 160 latu mēnesī,. rēķinot uz vienu ekvivalento patērētāju
*******
*
Ok!
fiksais
f
Pasakot A ir jāpasaka B. Jaunais laiks, tagad Vienotība mērķtiecīgi kavē tautsaimniecības attīstību. Tie piesauktie 600 tūkstoši ir cilvēki, kuriem šī vara ir atņēmusi darbu. Mums ir visvairāk ierēdņu, vislielākās ierēdņu algas, vislielākie nodokļi, kurus vēl paredzēts celt, un viens no vislielākiem bezdarbiem. Ne šī ne iepriekšējā valdība nav darījusi NEKO lai veicinātu darba vietu radīšanu. Tā vietā ir ieslēgts terors no valsts pārvaldes puses. Cik no šo nodokļu nemaksātājiem strādā 2-3-4 darbavietās lai pabarotu ģimeni, tie paši skolotāji, policisti, zemākā ešalona ierēdņi. Vai cilvēkam kurš strādā vienā vietā vēl butu jāmaksā nodokļi citā? Starp citu, šis ir brīvprātīgā darba gads - kāpēc liela daļa nevarētu juridiski šo darbu darīt brīvprātīgi? Vai tas ir nelikumīgi? Kāpēc kāds nevar kādam buvēt, remontēt, griest matus tāpat? Valsts taču šo gadu ir izsludinājusi par brīvprātīgā darba gadu? Ceru, ka arī Jums, Circenes k-dze, reiz nāktsies dzīvot ar 80 latiem un darīt četrus darbus lai izdzīvotu!!! Ceru, ka pienāks laiks, kad jūs nebūsiet pie varas un Jums tiks aprēķināta pensija kā visiem, ņemot vērā jūsu "veikumu" valsts ekonomikā!
pensionārs
p
Pilnīgi piekrītu ,radi darba vietas nevis paceļ nodokļus ,ko var darīt ja āži par dārzniekiem
jautātājs
j
nez, kāda mārrutka pēc zzs būtu jāuzņemas nākamo vēlēšanu fiasko?...
Latviete
L
Circenīt,lien aizkrāsnē un sisini....Vispirms iedodiet darbu 165000 tūkstošiem cilvēku,tad kaliet nākotnes plānus uz tautas rēķina.Bezdarba un cenu pieauguma laikā,nodokļu celšanas kauns būtu runāt par maksas medicīnu,kad puse tautas dzīvo pusbadā.Cik var griezt un braukt uz tautas rēķina?!Laikam tautai ir jāmostas un jāiet sevi aizstāvēt.........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas