Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Circene: Ķermeņa svešās dabas izjūtas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fggdh
f
ta uzreiz pasakiet ka nevar taisit operaciju neviscilvekus tik tracina lasot!!!!!
aradhana
a
Reiz kádam cilvékam gadíjás nopirkt uzvalku ar párak ísam biksém. Lai bikses bútu vélamajá garumá, vins néma un nogrieza piedurkunu galus, ko piesuva biksu starám. Tad nu atkal kibele - piedurknes par ísu. Nu ko - jánem audums no zaketes aizmugures un jápagarina. Tagad zaketei kaut kas pietrúkst mugurpusé? To tacu var panemt no apkales! Un ta nu uzvalks tiek "uzlabots" vél sodien... Já, iespéjams ka káds no transseksualisma slimniekiem jutísies atvieglots, ja vinam atlaus mainit dzimumu. Bet ká jutísies, pieméram, tas veselais cilvéks, kurs, sastapis so bútni, pirmaja brídí nesapratís, ar ko vinam ir darísana, laus rasties romantiskám jútám, sapnos par pilnvértígu kopdzívi un tad piepesi atklás patiesíbu? Varbut tagad vinu saks vajat murgi un pasnavíbas domas? Nav noslepums, ka transseksuáli ípasi piedoma pie tá, kadu veidot savu áréjo télu, tápéc manis aprakstíta situácija nebút nav nereála.
WC
W
Apbrīnojami, kā cilvēki iekaist par vienkāršu birokratijas nokārtojumu, kas atvieglotu dzīvi pāra desmit Latvijas iedzīvotāju, ja pat tik daudz==== === Tur jau tā lieta, ka šō Circenes kundzes izpratnē ir valstiski i un patreiz ļooooooooooti svarīga lieta. ! Pēc darbiem tev būs pazīt!
lasItāja
l
Apbrīnojami, kā cilvēki iekaist par vienkāršu birokratijas nokārtojumu, kas atvieglotu dzīvi pāra desmit Latvijas iedzīvotāju, ja pat tik daudz! Kam tas kaitētu? Atceros vienu slavenu gadījumu, kur tāds vīrietis atlika pilnveidošanos, lai iznesātu 2 bērnus, ko viņa sieva nespēja. Mīlestība uz ģimenes dzīvi bija neatņemama sastāvdaļa viņu laulībā. Cik laulībās Latvijā tā ir?
Ieva B.
I
Paldies Circenes kundzei par rakstu, skaidri izvērsto viedokli un uzdrikstēšanos nostāties šajā jautājumā pret šaurās robežās domājošo deputātu vairākumu. Latvijā pārāk bieži pietrūkst šāda veida un kvalitātes argumentācijas par sensitīviem jautājumiem.
valium
v
prieks, ka daudz iecietigu un izprotosu komentaru. To nav nemaz tik vienkarsi saprast ka otrs var ciest. Mes nemaz neesam tik bezceriga sabiedriba. Circenei padies.
ululiņš
u
Nekā nesaprotu. Savā laikā transseksuāle Taizemē taisīja manai meitai modīgu frizūru. Taču viņai bija palikusi salīdzinoši rupja balss kā vecmāmiņai pasakā, kākslis un diezgan varenas pleznas. Pirmajā acu uzmetienā liekas, ka sieviete, bet, ja pavēro ilgāk, var pamanīt atšķirības. Tātad tomēr nav. Un tagad rodas jautājums: kādā dzimumā tāda jāreģistrē? Ja viņai nav visi sievietes dzimumorgāni, kā viņa var saukties par sievieti?Seksam jau droši vien pietiek ar to pašu pederastu mīļoto pakaļu.Bet vai tādai ir tiesības saņemt sievietes dzimšanas apliecību? Kas viņa būs to operāciju sērijas starplaikā? Kāds būs viņas dzimšanas dienas datums? Jautājumu vairāk nekā atbilžu. Tas gan nav nekas jauns.
WC
W
Ieva » to 12:13 Zini, kur ir vislielākā dzimstība Eiropā-Skandināvijas valstīs,.. ++++++++++++ Ievu laikam pie sistēmas pielika . ka murgus par skandināvu trako fertilitāti nespēj pamatot...
Miks
M
Skandināviju ir applūdinājuši muslimi, un vairojās kā truši! Un dzīvo kā parazīti no bērnu pabalstiem! Vot , tā ir īstena demokrātija!
rg
r
Vai autore spēj saskaitīt cik nokāvusi? Ne jau tikai mediciniski nenovēršamos.
Lūdzu, lūdzu
L
es gribu sev peni piešūt pie pieres un savu dzimumpiederību deklarēt kā kreiso ULTRAradikāli.
Fakts
F
tāpēc, ka JL vadībā ir nedzimušu bērnu slepkavu un homofašistu aizstāvji, nekad nebalsošu par JL!
WC
W
eva » to 12:13 Zini, kur ir vislielākā dzimstība Eiropā-Skandināvijas valstī??? Kāpēc tā Ieviņ? Ir nojausma? Dēļ soc. pabalstiem ? Kuru :Balto vai krāsaino imigrantu starpā tā dzimstība lielāk/ Jau iepriekš pateicoties par atbildi jūsu WC (laipni gaidītas transpersonas)
Kivičs
K
Pareizi, pareizi, mjes, veselie, tikai šķiramies, dražamies krustam diagonalam un šņaucamies, un ka tadi mes stopudovo nosodam visas trans un gomo izvirķibas. Jo vairak pa diagonali, jo vairak nosodam. To Jus, Jeva, acigi pamanijusi. Mes nosodam to, ka cilvaks maina kajstarpi vai gulj ar tadu pašu kajstarpi, un nipako nešķiras, ka mes, dziedataji. Nu, maitas, sveti cieteji maitas tie tranuseksi un gomi. Tur tu tiešam, vo! kur laba ekspertka esi, musu domas šifredama. Laikam kadu gaismreģu vai dzidniku asociacejas preziģente.
Ergo
E
kāpēc visstulbākajam ierēdnim būtu jākļūst tik stulbam, lai labprātīgi neatšķirtu oriģinālu no viltojuma? Kāpēc jebkuram cilvēkam būtu jāsamierinās, ka viņu var likumīgi krāpt, uzdodot plastiskā ķirurga sakropļotu cilvēku par to, kas viņš nav ne bijis, ne kļuvis. Vai tikai tādēļ, ka kādam tā gribas? Citos gadījumos par līdzīgām krāpšanām liek cietumā, lai cik laba būtu viltotāja motivācija. Vai tiešām te tikai aptuveni domāt spējīgi vientieši vien novākušies? Tādi, kam loģika nav mācīta nevienā kursā un kam identitātes jēdziens ir emocionāli stiepjama lieta?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas