Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

CSDD pirks ierīci šofera noguruma noteikšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sune
s
"vadītājs negadījumu izraisījis, neizvēloties pareizo braukšanas ātrumu atkarībā no ceļa stāvokļa un laika apstākļiem". Šī frāze vairākumā gadījumu tiek rakstīta arī tad, ja vadītājs negadījumu izraisījis noguruma dēļ," norādīja CSDD šefs. ------ => poicists dokumentu sacerējis, būdams īpašā noguruma pkāpē.
gurs
g
Ap 6-7 vakarā, kad ļaudis brauc no darba, cik būs tādu,ko šitas aparāts nenotaksēs par slepkavnieku ar nodomu? Nez, līdz kādai noguruma pakāpei var uzdzīt kārtīgs sastrēgums uz Salu tilta?
Aleksandrs
A
Nu riktīgi plānprātiņi strādā CSDD. Lukstiņam pašam vajag pārbaudīties pie neiropatologa.
zvirbulēns
z
Cik tas kantoris bagāts, atkal kāda biznesa projektu apmaksās :)))
Kāpēc
K
Izlasīju,ka CSDD pirks ierīci šofera noguruma noteikšanai,bet kāpēc nedabūt "policistu",jeb stāvvietas darbiniekus,un citus ,kuri midzina ar radariem,lai notiktos viss,kas notiekas uz ceļiem,otrkārt,lai noliktu mašīnu,fūru stāvvietā,tur gulētu un varētu uzņemt int.notiekošo...,Jeb cits variānts ,nav noņemti" īpašie "vadi no stabiem ,kad mašīna ir zem tiem,kuri ir arī domāti tiem nolūkiem ,lai nofiksētos NR.,būtu {zažim}smadzenēs uz laiku,lai video novirzītu roku,jeb galvu pa labi,jeb kreisi .Ja cilvēks ir uzlikts uz izmēginājumu uz kabatas zagļiem uz rokām ,tātad rokas būs runājošās,jo elektrizētas,ko zem deguna rada acīs "ekrāna"miglu un ttt,kuras traucē braukt, un ieskrietu mājas sienā.Ir speciālisti,kuri to dara,jeb uzliek, uz ko gribi.Bet nav piedodams,ja to dara policisti un ar šām lietām saistošie ieinteresētie!Par to zina CSDD darbinieki, var būt ne visi,bet daži,ko viņi dara,kad izbrauc uz ceļiem,saviem punktiem un nostāda savas {knopkas},jeb{kloķus},klaviatūru,jeb nu jāpaskatās īstenībā konkrētāk...Nav piedodams Padomju laiku ekspertiem,izmeklētājiem kuri ir vienoti ,nav pielāgojušies pašreizējam dzīves laika posmam,apstākliem,un strādā ar saviem agregātiem, algoritmu sastādīšanu,lai notiktos...,jo vel tādi ir,jo intensīvi notiekas. Bet kas tie par speciālistiem būs,kas viņos ieskatīsies,dos saprast,novērsīs ,lai necieš tauta,tas ir liels jautājums,un ttt.. Kāpēc?Vot tāpēc!
????
?
Sīs iekārtas jāuzdāvina visām slimnīcām....
Kondrats
K
Šoferiem par izsalkumu ievest soda punktus !!!!!!!!!
Vaņa
V
Šitādu rīku vajag katram darba devējam. Kamēr darbinieks nav noguris ātrāk mājās iet nedrīkst, citādi nav kārtīgi strādājis. Korķi arī nebūs uz ielām, jo uz darbu varēs braukt ar mašīnu, bet atpakaļ nekas nesanāks, jo noguruma promiles neļaus. Drīz arī tiesību vietā iešūs smadzenēs čipu, tas parādīs cik un ar ko esi gulējis, tad būšot precīzāk, kā ar to aparātu.
kroniss
k
Vēl vajadzēja domu nolasītāju un sapņu ķērāju!!! Nolaižaties tak reiz uz zemes,drīz ceļu nebūs!!!
Andris
A
Redzi nu 3 noguruma promiles ir.Tagad maksā soda naudu CSDD.:))
kužis
k
šitas domaats Reezeknes taupiibai... pardon kļuudiijos
kužis
k
es zinu ka Priekulee jau meenesi kaa nedapgaismo ielas , jo teepisti uzraava miestaa olimpisko halli pa dažiem miljoniem , lai vareetu nosegt šiis buuves ekspluataacijas izdevumus naakaas dziivot tumsaa , redz ku labi gatavošanaas veeleešanaam iet pilnaa dukaa , Reezeknee ar nav kaada halle pie vainas? tadas sabuuveetas vairaakos pagastos kur pie ruļļiem teepisti...
.
.
jauns naudas kaashanas veids, ja noguris - soda punkti vai soda nauda... - gan jau kaut ko izdomaas...zivtele ar savu kanotri
noguris vadītājs
n
kaadaas meervieniibaas meeriis nogurumu ??? metros, gramos , vai promilees...
spd
s
Izskatās, ka CSDD budžets strauji rūk. Uz atkārtotajām atskaitēm vairs nenopelnīsi, īpašās numura zīmes arī vairs nepērk, tad nu jāķeras pie kosmosa tehnoloģiju ieviešanas ikdienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas