Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

CSP noraida apgalvojumus, ka Latvijas valsts pārvalde ir dārgākā Eiropā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā tas ir...
T
"Mēs esam unikāli tajā apstāklī, ka vienmēr izdarām tā,ka uz citu fona izskatāmies vissliktāk,"- varbūt pienācis laiks ņemt piemēru no citiem,nebūt tik unikāliem,kur unikālitāte noved to redzam visi.Vai ierēdņu skaita pieaugums ir proporcionāls dzīves kvalitātes pieaugumam,vai tieši otrādi? Vai ierēdņu skaita palielielinājums Izglītības ministrijā par 70% palielināja skolotāju algas un izglītības kvalitāti par 70%? Varbūt beidzot jāsāk domāt kā palielināt ražošanu un nodokļu iekasēšanu nevis ierēdņu skaitu,tad nebūsim tik unikāli.
he
h
kam Latvijā vismazāk var ticēt - tā ir CSP
lno
l
Latvijā valsts pārvaldes uzturēšanai tiek tērēti 20% no valsts budžeta, savukārt Eiropā šis rādītājs ir vidēji 13-14%. Godmanis Domburšovā apgalvoja gan, ka valsts pārvaldei tiek tērēts 1%:)
abet
a
A kā uz kaimiņvalstu fona izskatās Latvijas Bankas vadītāja alga?
@
@
Klasisks muldēšanas piemērs. Neviena argumenta, tikai tukši vārdi. Bet nu turpiniet vien. Ja ielās gribas haosu, bet valsti - trubā, turpiniet vien tā. Vismaz 20% būs paēduši uz laiku.
G
G
"Mēs esam unikāli tajā apstāklī, ka vienmēr izdarām tā, ka uz citu fona izskatāmies vissliktāk," teica Godmanis. --------------------------- To Godmanis pats par sevi labi pateica ;( Un ja viņš visu laiku tik turpinās savu dziesmu cik viss ir slikti un naudas nav un nebūs, tad tā arī būs!
ABC
A
No jauna tiek demonstrēta pāķiski stulbā attieksme pret kompetentu institūciju atzinumiem: ko tie muļķi sajēdz no tik izsmalcinātas un augstas kultūras valsts kā Latvija.
nu kā nu nē
n
Vadošās amatpersonas saņem algā no Ls 2000 līdz Ls 6000 no valsts budžeta, uz šodienu mēs cilvēki Latvijā šām vadošām amatpersonām esam novesti nabadzība un uz izdzīvošanas robežas. Protams, miljonāri saauga kā sēnes mežā. Redziet tauta uz kurieni mūs atveda šīs vadošās amatpersonas, kuras par darba darītājiem saņem 10 reizes un vairāk reizes vairāk darba algā no valsts budžeta( ministri, ministru vietnieki, ministru padomdevēji, ministru sekretāri, budžeta iestāžu vadītāji, to padomdevēji, to padomes locekļi un ta tālāk). Privātā biznesā to neviens neatļaujās, bet no valsts budžeta to tik pārliecinoši dara. Tagad vēl partiju uzturēšana no valsts budžeta. Sapnī piedalījos valsts varas gāšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas