Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Čudars sola tiesāties ar VARAM

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars
K
Aunu cīņas. Ministrs ne tikai neprot lasīt likumā skaidri uzrakstīto, bet arī uzskata, ka drīkst izdomāt pats. Priekšsēdētājs arī labs, jo neievēro Satversmē noteikto par vienlīdzīgumu.
?
?
Diskriminācija varbūt būtu, ja pieņemtu, ka tieši partija x nedrīkst piedalīties kāds komisijas darbā, bet ja ir nolemts par proporcionālu sadalīšanu un kādai partijai ir ļoti maza pārstāvniecība domā, tad var būt mazākas komitejas, kurās šai partijai vietas nav - tā nu gan nebūs diskriminācija. Tad jau arī 5% barjeru var nosaukt par diskriminējošu.
  • 0
  • 1
Satversmes tēvs
S
Satversmes tiesa par to izstāstīs gan tev, gan Čudaram. Satversmes 91.pants nosaka, ka visi cilvēki ir vienlīdzīgi likuma priekšā utt., tāpēc opozīcijas deputātam pēc satversmes nedrīkst ierobežot tiesības pārstāvēt savus vēlētājus
  • 1
  • 0
?
?
Kur kas Satversmē ir par to vienlīdzīgumu, saistībā ar deputātu darbu? Šaubos vai nosakot vienu vai otru veidu deputātu sadalījumam komisijās var runāt par diskrimināciju un cilvēktiesību pārkāpumiem.
  • 0
  • 1
skaabe
s
Vietvaldim drusku spārniņus apcirpa...tagad par nodokļu maksātāju naudu, ko šie šķērdē jo knaši savu galmu vajadzībām, tiesāsies ar valsti.....Sen jau skrūves bija japievelk nenormālajai vietvalžu patvaļai Latvijā un jāsāk ar ušakovgradas komjauniešiem !
:)
:
Īstu gan nesaprotu kā VARAM izsecina, ka tai proporcionalitātei ir jābūt skaitot kopā vietas pa visām komisijām, ja likumā ir runa tikai par proporcionalitāti komisijā.
Pašvaldības = korupcija
P
Pašvaldības Latvijā ir izšķērdības un korupcijas perēkļi.
Pašvaldībām tiesāšanās patīk
P
Kāpēc netiesāties, ja ne no savas kabatas tas viss ir jāapmaksā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas