Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Darbu Šleseram prasa arī Nūrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ļod tronulsja
ļ
Nu, viss, process pošol. Vienam darbs iedots. Tātād 50 000 mīnus viens. Ar ātrumu divi Gaiķeni gadā nepaies ne 35 000 gadu un bezdarba problēma Rīga būs atrisināta!
Miss
M
Es vēl domāju, ka labs darba meklēšanas veids (un noteikti vainagotos ar panākumiem - spriežot no esošās prakses) ir nosūtīt savu CV Labklājības (vai citas) ministrijas valsts sekretāram. Pastāvēs tas CV pāris mēnešu uz galda, un ka zi - pēčāk amats būs rokās par vairākiem tūkstošiem!
Arturs M
A
Šlesers 50 000 cilvēku ierašanos savā kabinetā būtu tikai pelnījis! :D
Valdis
V
Nekad neesmu prasījis darbu neizglītotiem ķēmiem un noziedzniekiem.
Čiko
Č
Vai tad vēl nav skaidrs,ka Šlesers ir vienīgi MUTES BAJĀRS.Naivie vīrieši!Viņš nevienam neko labu nav izdarīji,ja nu vienīgi sev un sev pietuvinātajiem.Toties sola katru mīļu brītiņu.Nu, atveriet taču beidzot acis!
sesks
s
Nūram žetons! Pareizi afišē solītājus!
rupucs
r
slesers savus solijumus pilda, Rīgā bezdarba līmenis palielinājies ha ha:)
diki
d
lieliski! nesiet vien savus CV...lai Šlesers pamaina savas prioritātes.
KLM
K
Sakarā ar to, ka ļoti seidzos - lidoju uz Ziemeļkoreju referēt par sniega novākšanu Rīgā - atbildēšu Jums ļoti īsi - mums nav jāatmet vecie elki,cienījami cilvēki, kuri tik daudz darījuši valsts uzplaukumam - Kalvītis, Šlesers, Slakteris, Lembergs, Pugo, Voss un Kalnbērziņš - lūk tie,kuru vārdiem jābūt katra godīga cilvēka sirdī ! Lai dzīvo biedrs Pliners! Slava eptiņiem trekniem gadiem!
To KLM
T
Paldies, lieliska atbilde. Nezinu vai sapratu pareizi Jūsu dziļās domas, bet mēģināšu ar saviem kuslajiem vārdiem aprakstīt kā esmu sapratis. Lielais un Briesmīgais nemaz tik liels un briesmigs vairs nav, jo nemāk modernizēties, inovēties un vektorizēties. Viņš pat vairāk nemāk elegenti neturēt vārdu un cenšas izpildīt priekšvēlēšanu solījumus, kur Latvijā tas ir redzēts! Mums būs jauns elks un pielūksmes objekts, kā labi noturēts franču vīns vai dzimtenes saulē un vējos izkaltēta reņģe. Viņš māk gan inovēties, modernizēties, vektorizēties un sistematizēties. Viņš noteikti tiks galā ar bezdarbu, sniegu un pamatizglītību. Mums arī ir jāinovējas un jāmodernizējas, bez šaubām jāatmet vecie elki un jārada jauni pielūksmes objekti.
Der
D
Vīrs un vārds - 50 000 darbavietām jābūt, citādi Šlesers būs prasta tirgus bāba. Palaistuve faktiski.
bezpersonisks vārds
b
Vajadzēja izvietot reklāmas uz teltīm :D Nez cik jau būtu nopelnījuši.
KLM
K
Man,pārliecinātam masonim, sorosīdam (KNAB ieskaitot) un Lielā un Briesmīgā Šlesera KPSS kursa atbalstītajam, tomēr neizprotams viens teikums Jūsu izvērstajā, labi argumentētajā vēstījuma, proti - ''nejūtu es Kurmīša vārdos īstu mīlu un kvēli'' - nu, cienītais, kas Jums liedz mīlēt ne Kurmīti, bet Šķēli, a ? Kas attiecās uz kaimiņu briesmu lietām - mums, masoņiem, sorosīdim un Lemberga cīņu biedriem ir aizliegts izplatīt jebkādas ziņas par mūsu patiesā dzimtenes patiesajiem notikumiem, vienīgi norādot - Rīgas mēra Maskavas kamarāda portretu sadedzināja viņš pats - bija nofotografēts bez ādas cepures,jo uzskatīja, ka bez cepures izskatās kā Rokfelers, nevis Ļeņins! Lai dzīvo KPSS, masoni, sorosīdi un biedrs Lambergs - vienīgā gaisma tuneļa galā ! Slava Šleseram, akadēmiķim un profesoram!
ieva
i
un vajadzees ,kas striipainaas pidzzamas ssuj .. un suveniiru pacinnaas pako Hitlera uusinnas ...
ieva
i
Sslesers tak GETO MAUKUZEJU veers vallaa... Tur uzraugi buus vajadziigi ..un tie ,kurus gaazes kameraas likt ... Vienu vai otru sso darbu vakances mees sannemsim...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas