Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Daudze negrasās Saeimā izskaust jubileju svinēšanu darba laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teodora
T
Nu, nu - un tagad būs raksts pēc katras JL biedru dz. d. un v.d., ja? :-DDD Šitās tortes, kas att., laikam "Pelija" taisa. Garšīgas.
Liva
L
Šis ir labs piemērs komentētāju liekulībai - nez kāpēc uz ierēdņiem tiek attiecināts pavisam cits "likums un taisnība" nekā uz pašiem. Visos uzņēmumos, kuros nācies strādāt, atnest puķes kolēģiem svētku dienās ir pilnīga norma - un nosauciet, lūdzu, man tos uzņēmumus, kuros tā nav. Šeit taču netiek runāts par galda klāšanu, šņabja dzeršanu vai svinībām par valsts naudu - bet tikai par to, ka deputātam atnes ziedus un noskaita Ārijas Elksnes dzejoli! Ja mēs tiešām neredzam atšķirību un kladzinam kā vistas par katru, dievs nedod, Solvitas dzimšanas dienā saņemto tulpi, tā vietā lai pievērstu vairāk uzmanību tiešām svarīgām lietām, kā deputātu darba kvalitātei un kopš pēdējām vēlēšanām paveiktajam, tad nav jau brīnums, ka Latvija ir tur, kur ir.
S
S
aizrijaties
0
0
SVINAT UN UZERET TAUTAS ASINIS
0
0
triperi,algas sanem 2000 un vairak,kapeic man ,kas sanem 200 vinus jauztur,ja tu man nevari nuodrošinat normalus zives apstaklus,tu mani REKETĒ
XXL
X
KAMPĒJCŪKĀM KATRU DIENU SVĒTKI ...... DRĪZ DZERS KATRU DIENU , SVINĒS VALSTS IZLAUPĪŠANU !!!
Hmm...
H
It kā jau - tik vien nelaimes'. Ja pārējā laikā cītīgi strādātu valsts labā, nebūtu žēl. Bet 100 dzimšanas un vēl vārdadienas... kādas 10 svinēšanas mēnesī sanāk... :)
Astra>>kas
A
Nu ko var ņemties. Lai vai kāda tā Saeima, bet cilvēki vien jau ir. Vai tad viņiem saviem kolēģiem jāstaigā garām un jāizliekas, ka nezin, kas kalendārā rakstīts.Stulbums, ja tik vien būtu tās bēdas, kā vārda un dzimšanas dienu svinēšana.Tad jau bērniem skolā arī jāizliekas, ka nezin, ka skolotājam vārda diena.Nedod dievs vēl kādu puķi paņems no bērniem - būs korupcija.
breta
b
Domāts droši vien Darba likums. Tas nav saistošs.
kas...
k
Ak kungs, galvenais jau ir runāt. nezinu, kas te ir slikts? pat sākumskolā skolēni nes konfektes uz skolu dzimšanas dienā u skolotājs velta 15 minūtes lai visi viņas apēstu. Nedomāju, ka Saeimā kāds kko svin tu baigi - saņem puķes un viss. skauģi, kuriem nav labu kolēģu vai draugu - samierinieties!!
Berta
B
Dzimšanas un vārda dienu atzīmēšana darba laikā un darba vietā ir tradicionāla = Kā tad, kā tad! Arī zagšana un darba laika izšķiešana Latvijā ir tradicionāla! Jūs tur laikam katrs pa piecītim sametaties priekš tām tortēm un šampaniešiem, vai ne? Vai tomēr parazitējiet uz nodokļu maksātāju rēķina, ko, Daudze?
ĒM
Ē
Darba likumdošana ministriem nav saistoša???
mjā
m
Haris » ;) 21:39 pats tu esi sīks pļēgurs, kam nav savas personiskās dzīves un draugu nesaprotu, ko ar kolēģiem saliedēties, ja man ir ģimene un draugi? vilvēki, ar kuriem es gribu būt kopā, nevis kaut kādas smirdīgas plaušas un onkuļi no kolektīva - kas turklāt pārstāv pretēju politisku spēku un, kuri viens otram no tribīnes virsū mēslus gāž tādus Harus no darbiem jābrīvo vaļā - nevis strādātāji, bet pļēgurotāji, darbs neciešot.. un kā vēl cieš - dzērumā likumus taisot bet nu Haris/ ;) pats dzērumā taisīts, tāpēc jau ..
Haris
H
pareizi, nav jau darba vietā jāpļēguro, bet pasniegt puķes un iedzert kafiju var un vajag.Noziedot tam pus stundu nav grēks, saliedē kolektīvu un un priecē jubilāru. Labāk tā, nevis kā šis lielais bars paštaisno bļauru, kas māk visus noriet, bet dzīvē izrādās sīki ļautiņi.
un
u
Apsveic, bet banketam ir krogs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas