Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Dāvis: ar Gazprom praktiski esam vienojušies par zemākām cenām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
Dāvi , nedzen velnu (popuļizmu) , dzirdeeju radiofonaa komentaaru , ka gaazes cenu samazinaaašot 2 ls uz 1000 m3 , tas ir vairaak kaa smiekliigi , vot , ja Juus noņemtu no maajsaimnieciibu pleciem lielo gaazes pateereetaaju slogu , proti , gaazes pavardu abonenti maksaa arii par Liepaajas metalurga nodedzinaato ( pazeminaats tarifs) , jo krieviem samaksaa par pilnu cenu par visu piegaadaato, tur nav nekaadu atlaižu lielajiem pateereetaajiem, tad essaprastu un varbuut teiktu , re cik lablatvieši teevišķiigi ruupeejas pr valsts iedziivotaajiem , nekaada popuļizma...
Eva Braun
E
meli melu galā ... Shēmu spēle ar Latviju tuvā un tālā nākotnē .... Tīkli ar 3 vai 4-kāršu dibenu....
Kuiļu Žanis
K
Jā, starp citu, kā tur Latvija sgāzei bija un ir ar Inčukalna struktūras izamntošanu. Cik parlielus zaudējumus cieš Latvijas patērētāji!
Buba
B
Tāds nieks - tikai jābalso par labo latviju un labo čekistu Savicki. Gan jau pēc tam jau uzskrūvēs cenas atkal, bet tas jau cits stāsts.
Kuiļu Žanis
K
Vispirms parakstiet līgumu ar Gazprom par jaunajām cenām, un tad nu runāsim. Citādi izskatās pēc gaiļa, kurš uz mēslu čupas kladzina, ka vista nodējusi olu!
Uh!
U
"Par labu sev" mafija cīnās!
Tā ir - pakausis
T
Tā esam dzīvojuši visus šos neatkarības gadus, tāpēc esam bedrē līdz ausīm! Visu laiku diktāts no augšas tika īstenots paklusām, kā sacīt, roka roku mazgā, bet tagad Dombrovska valdība spurojas ,un naudas maisiem tas tā nepatīk, ka dusmās nejauši atklājas viņu patiesā sejas!
filozofs
f
taa visa viena oranžo teepistu plaatiišanaas pirmsveeleešanu gaisotnee , pat Miķelsons jau bija iedomaajies , ka apzadzis valsti, tas ir muus , visu sabiedriibu ,veeleešanu gaisotnee...tagad y=uz veeleešanaam var vellu norakstiit!!!
Oma
O
Vēl viens demagogs maisa ļautiņu prātus! Kā tas cilvēku zemiskums pieriebies! Īsts kraukļu bars! Tā cenu grozīšana, naivu cilvēku baidīšana ir vairāk kā nelietīga. Un tas viss cīņā par vietu pie siles!
Vientulais vilks
V
SOROS vismaz neapzaga LATVIJU,stskiriba no taviem asistiem.un tapec nebruke muti
pakausis
p
tad nu gan mums daudz taas briiviibas ja Gazprom tagad bezmaz klaji diktee kaadu nodoklju politiku "neatkariigai" valstij vajadzeetu izveeleeties.. kurus nodokljus redz nevajag celt - un attieciigi celt citus, jo tas pikjis kaut kur ir jaadabuun, bet medmaasaam mazaak jau maksaat vairs nav kur :) laipni aicinaati globaalisma eeraa kur korporaacijas diktee valstiim ko vinjaam dariit un ko ne :)) redz - politikjiem nekaadas teikshanas - ja Gazprom pateica, ta jaaklausa vien buus :DD
g
g
Komisijas deputātiem A.Dāvis apgalvoja, ka "mums jau praktiski ir vienošanās, ka gāzes cena tiks pazemināta". ------------------------ Sākotnējā gāzes tarifu cenšana bija Krievijas apzināts triks. Saskaņojot to ar saskaņas centra partiju Urbanoviču un Ušakovu, sākotnēji pacels gāzes tarifus, lai pirms vēlēšanām, ka lielu dāvanu, uzvaru pasniegs saskaņas centra partija, ka pateicoties viņu aktivitātēm, tas ir panākts. Tā ir saskaņas centra partijas politizētā gāze, Latvijai.
???
?
no kapitalisma viedokla - kapec monopolistam tirgu butu jasamazina cenas? kaut ka izklausas nelogiski...
Renārs 2
R
Vai europas un SVF pakaļu laizīšana tev ir patīkamāka, vienotībēn?
Renārs
R
Spriežot pēc fotogrāfijām, Maskavas pakaļu bučošana nav nemaz tik patīkama.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas