Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Daži politiķi vēl cer līdz pirmdienai sagatavot koalīcijas modeļa piedāvājumu prezidentam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pret_VL @ Twitter
p
Atkal VL! biedri te fīrējās pa komentāriem. Neapnīk tās +/- spēlītes?
Vai tad
V
to drīkst tikai un vienīgi putlerjūgendieši?Nez kāpēc tik daudziem ir pilnīgi nepieņemams tas ,ka kāds mēģina aizstāvēt kaut ko latvisku,bet vēl gribat iestāstīt ,cik ļoti mīlat Latviju un cienat latviešus,tik dodiet mums varu rokās!Nu neatdos jums Latviju pilnīgai pārkrievošanai,lai kā jūs tagad neizliktos par tās labvēļiem.
  • 0
  • 0
Fiksais
F
Elementāri - uzvarētāji SC un ZRP aicina sev sabiedrotos. Ir jāstrādā valsts labā. Vienotība ir pierādījusi sevi TIKAI kā pašlabuma meklētājus un matu skaldītājus. Šobrīd jādomā, kā strādāt, nevis tukši muldēt. Šodien šī Jefiņu valdība Briselē pakāsa miljardu, vēl vairākus miljardus pakāsuši savas stulbās darbibas iepriekš. Kāpēc kāds vispār vēl runā ar viņiem? Vai tiešam nav skaidrs, ka pat Urbanovičs ir gudrāks par Dombrovski?
to Jā
t
savukārt biedrs Zatlers, būdams dumjāks par biedru Urbanoviču, noslēdz sadarbības līgumu ar biedra Urbanoviča vadīto SC. Bet šie abi biedri, būdami dumjāki par Dombrovska kungu, uzaicināja viņu kļūt par premjeru tikai tāpēc, kā raksta Fiksais, ''ka pat Urbanovičs ir gudrāks par Dombrovski" Fiksais, apsveicu Jūs - esat dižens domātājs un stratēģis!
  • 4
  • 1
Jā,
J
taisnība, bet par Urbanoviču gudrāks ir biedrs Putins, ne par velti biedrs Urbanocičs, kā dumjāks par Putinu, noslēdza sadarbības līgumu ar gudrākā Putina partiju...Jums taisnība.
  • 4
  • 1
nasca
n
Ne jau latvieši strādā priekš krieviem, bet krievi arī strādā Latvijas labā. Kāpēc no krieviem daži "tīrlatvieši" vairās kā no mēra? Krievi ir tādi paši cilvēki kā latvieši un nevajag viņus padarīt par otrās šķiras iedzīvotājiem. Vienotības aizstāvjiem vajadzētu atvērt acis un ieraudzīt, ka ne jau par nacionālām interesēm cīnās Āboltiņa un Co, bet par ietekmīgām ministru un Saeimas spīkeres vietām.
Stop!
S
Kurā vietā un laikā Vienotība ir noniecinājusi krievus? Nekur un nekad!!! Runa ir par labējām vai kreisām partijām. SC nenoliedzami sevi pozicionē kā kreisi orientēta partija ar plašu populisma piešprici. Nav savienojamas šo divu partiju programmas, un tieši tas ir iemesls, kura dēļ sadarboties nav iespējams. Un vēl - Vienotībā ir ne tikai krievi, bet arī citu tautību pārstāvji /pat viens libānietis/. Runāt par "tīrlatviešiem" ir pilnīgi demagoģiski. Un vēl par krievu darbu Latvijas labā - tas nav noliedzams, un neviens to netaisās darīt. Un par šo darbu viņi saņem gluži to pašu, ko pārējo tautību cilvēki - medicīnas aprūpi, skolas, pabalstus, ugunsdzēsēju pakalpojumus utt. Nevajag te melst par otrās šķiras cilvēkiem - tam nav pamata. Ak, tad nav vēlēšanu tiesību nepilsoņiem!? Tad kļūstiet par pilsoņiem - kvotu taču nav. Varat kļūt par pilsoņiem kaut visi vienā gadā. Ak, jā - traucē valodas nezināšana... Nu, tas jau ir tikai pašu slinkums vai teatrāla poza /lai neteiktu nacionāls naids pret latviešiem/, jo angļu valodu tak iemācās.
  • 1
  • 0
Viltus mesija
V
Protams, ka valdību varēja izveidot jau nākamajā dienā pēc vēlēšanām - ZRP, V, NA - 56 balsis. To var apstiprināt jau pirmajā jaunās Saeimas sēdē17.oktobrī, un darbs pie budžeta var sākties. Bet uzrodas kāds, kas pēkšņi ir iedomājies sevi mesijas lomā un vēlas graut un ārdīt Satversmi tūlīt un tagad. Un tāpēc šim pašizceptajam mesijam vajadzīgs divu trešdaļu Saeimas deputātu atbalsts cerībā, ka tauta viņu ievēlēs par prezidentu. Bet vai pašreizējā situācijā nav svarīgāku uzdevumu kā grozīt Satversmi? Nenoliedzami ir! Bet šis savas izredzētības nozombētais cilvēks bremzē visas valsts dzīvi ar savu stulbo ietiepību. Tikai nesaprotu viņa partijas deputātus un pārējos biedrus - vai arī viņi nesaprot, ka triju labējo partiju koalīcija ir vislabākā?
Viola
V
Tiesāt Zatleru par latviešu nācijas nodevību un kangarismu
Tev vajadzētu apmeklēt dakteri
T
kaut gan, laikam, jau par vēlu.
  • 1
  • 2
Cinis
C
Piekr'tu tiem, kas saka Zaters jāliek cietumā par latviešu nācijas nodevību un apvērsuma rīkošanu pret latviešu sabiedrību Latvijā un viņu valsti.
Cinītis
C
Vai tu neesi tas viedais latvietis, kurš pārdevis miesīgu māti un bērnus par prostitūtām? Pārdevis māju kādam skandināvam? Un tagad piečurājis bikses gaidi Eiropas ubaga paku?
  • 2
  • 2
Brūnacis
B
Piekrītu tam, ka Zatlers ir jatiesā par apvērsuma rīkošanu pret latviešu sabiedrību un Latvijas valstiskumu, jo SC valdībā nozīmē atdot varu pār Latviju Krievijai un krievu sabiedrībai pat Krievijā par to jau paspēja palielīties, ka drīz Latvijā valsts valoda būs krievu valoda un latviešu sabiedrībai būs jādzīvo pēc Krievijas likumiem.
dddd
d
dazi politiki cer ka lidz pirmdienai sagatavos koalicijas modela piedavajumu bet Latvijas tauta cer ka lidz pirmdienai Zatlers jau bus CIETUMA jo bus savakti pietiekosi pieradijumi ka V.Zatlers pienema no V.Putina kukuli par valsts apversuma meginajumu..
to dddd
t
Jūs nepareizi nosaucāt uzvārdu, pareizi ir - Kirhenzatleršteins, nevis Zatlers...
  • 2
  • 0
borcinsh
b
"...bus savakti pietiekosi pieradijumi..." --- zzs, sc un stulb-lindermana paraksti ?
  • 2
  • 1
borcinsh
b
kas tas par idiots !????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas