Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

"Delna" ķersies pie KNAB efektivitātes izpētes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet
B
Piekrītu, ka KNAAB efektivitāte pēdējā laikā ir kritusies par 99%. Tas Vilnītis irzskatās, ka ir tukša vieta un izpildījis darītāju partijas kvēlāko vēlēšanos pēc kretīniem amatos!
ilga
i
kāpēc man kaut kas ir jāzina par to, ka delna kaut ko darīs? kad izdarīs, tad arī paskatīsimies. nu gan žurnālistika!
Mantrausis
M
Man nav iebildumu pret Delnu, bet... Faktiski - lai izvērtētu KNAB efektivitāti - Delnai jābūt 100% lietas kursā par LV korupcijas līmeni un reāli jādarbojas šai lauciņā - proti - Delnas darbiniekiem jābūt iesaistītiem koruptīvajos darījumos. Citādi šis spriedelējums ir ļoti teorētisks un aptuvens. Kā es varu vērtēt KNAB darbību, ja neorientējos precīzos sīkumos un niansēs, kas nereti ir slepeni. Lai izvērtētu KNAB efektivitāti, manuprāt, precīzi jāpārzina LV koruptīvo shēmu darbība un uz tās fona jāskatās, cik lietu ir atklātas. Piemēram, mazkoruptīvajā Islandē mūsu KNAB būtu slavens pusgadu par kaut vienu lietu, pieļauju, arī Dānijā un Zviedrijā. Bet pie mums ir ļoti savādāk un, organizējot teorētiskus spriedelējumus, nekas labs nav sagaidāms. Protams, ir labi, ka Delnas darbinieki nopelna naudu, tikai man šķiet, ka daudz lietderīgāka šī nauda būtu citos pētījumos: par valsts pārvaldes efektivitāti, par lietderību, par funkcijām, kas arī pieder pie atklātības...
kraa
k
Vajag, vajag tur izpurināt visus un visas. Kaut kā sen nekas nav dzirdēts par visādām figļi-migļi lietiņām! Pareiāk sakot, no tiem laikiem, kad Loskutovs tika atsēdināts malā. Šitiem laikam nav, ko darīt vairs - tad jālaiž mājās. Strādātgribētāju netrūkst :)
sorry
s
Šitos gan vajadzētu likvidēt strukturālo reformu sakarā...pilnīgie liekēži un gaisa maisītāji

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas