Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

"Delna" mudina Dombrovski izvērtēt Vilnīša atbilstību amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
nez vai kaadam te veel nav pielecis , ka Vilniitis ir teepistu marionete , aizstaaveet viņu steidz tei kuriem sasmeereeta reputaacija korupcijas sakaraa...
drakons
d
Kurš tad ņem nopietni to pustrako sorosītu jaunatnes organizāciju - Sauju? Neviens.
aitina
a
Ka varbut KNAB prieksnieks ar bikines meitam slapstities par krogiem un vel deklaret ka loti gudra jurista drosvien gulta ar tevi, kur tava Vilnitis morale, atkapes ar godu no KNAB prieksnieka un netera manus maksatus noduklus neletderigi.
Lelle
L
Pareizi , latvieti, lai nāk krievs losis. Tas vismaz zināja, kam kalpot nevis likumam.
Latvietis
L
Vilnīti !!! Tu neesi savā vietā ! Tas tev ir jāsaprot ! Aizej ar godu !
AD
A
"...N.Vilnīša darbība (apzināti vai neapzināti) šobrīd ved uz sistemātisku KNAB lomas degradēšanu korupcijas apkarošanā..." Vai tad tā nav?
Liva
L
Nav man viedokļa par Vilnīti, bet Delnas argumentācija kā vienmēr ir apbrīnojami nesakarīga. "Pārmaiņas grauj operatīvā darba vienotību"? Viņi paši saprot, ko raksta?
...
.
Dobeļs no TB » Kurmītim 13:53 Jā, vakar aizstaigāju pie vecā drauga pļunerīša, ierāvām pa kočiņam un šis apsolīja rīt mūsu -TB un Vienotības valdībiņu atbalstīt, jo mums visiem trijiem tak vieni saimnieciņi, kuru vēlēšanu naudiņu dod. Tā lūk biedrīši.
Lelle
L
Nu ja esi JL domniece, tad nevirini muti, bet uzraksti skaidri un gaiši un dod knābim izmeklēt nevis te tikai čato. Tādi jūs esiet jaunslauceņi cīnītāji- tikai muti brūķējat, bet rezultāta nekāda.
!!!
!
Atbalstu Delnu!
domniece
d
Kā var viens sociķis atbilst savam amatam, ja tas ir KNABī? PusRīga zin, ko LSDSP un Bojārs ar Dinēviču darīja Rīgas domē, tikai Vilnītis neko nezin un nemana. Sen bija laiks Vilnīti ar savu fifu izmest ārā.
ance
a
Izvērtēt noteikti vajag, jo valsts, kur korupcija plaukst un zēļ, ir vāja un slikta valsts, kādā es negribu dzīvot. paldies, Delnai!
Fakts
F
Kaut arī t.s. "Vienotības" kopējais roku (taustekļu) skaits ir nezināms, visas tās rokas ir kreisās un Delna ir viena no tām :)
harias
h
Sorosa ielenes atkal sāk ņemties, laikam savējai ielenei amats sagribējies.
Andris
A
Vai tad tiešām nevienam nav saprotams, kāpēc salātzaļie Borata biksīš-ķeksīši ar visiem spēkiem cenšas KNAB-ā nostiprināt Strīķi un izgrozīt ārā Vilnīti

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas