Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Deputāta kandidāts raksta anotāciju grāmatai, tas neesot vēlēšanu projekts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VL rekl.-KNABam
V
Ja tā nebūtu domāta kā reklāma ,tad parādnieks to darītu pēc 2. oktobra
darbs KNABam
d
darbs KNABam
Maruta
M
Viscienījamākie sabiedrības locekli, svingeru, civillaulības, sānsoļu, biseksuālisma, homoseksuālisma, vairākkārtējas deputātu precēšanās, onānisma, un pedofilijas (malaļetku patērētāji) prakšu apoliģēti. Visi valsts redzamākie un marginālākie mēdiji mudž no šādu prakšu atbalsta motīviem, slēptāk, atklātāk. Parādnieka kungs nav pametis savu ģimeni un nav pasūtījis tā gada dillēs sava sānsoļa perosnu, jo pasaulē nāca bērns, par kuru viņš rūpējas tieši, nevis kā caurmēra kretīni, gļēvuļi un mīkstā tipa vīrieši. Un tas ir viņa stāsts, ko Diena no viņa izplēsa kā oblgātu, lai traktētu avīzes prāt "pareizākajā" rakursā. Avīzēm ticīgie, protams, vienmēr var parakāties avīžu tekstu kaku kalnā un atras savai garšai katrā brīdī tīkamāko, ar ko iebliezt katram apkakājamajam. Bet no aplicienu toņa vismaz skaidrs, ka Latvijas komentāru zona ir avīžticīgo draudžu WC, kurās "svētie" nokārtojas.
Laka
L
Lai nu kas runātu par godaprātu, sirdsapziņu un vērtībām, bet ne jau visu saeimu lielākie prostitūtas -tēvzemieši. Tas nu ir kārtējais nekaunības un divkosības kalngals. Man sāk likties, ka padomju laika ļeņiņiskā un brežņeviskā demagogija bija pelēcība un nieks, salīdzinot ar šiem nolādētājiem neliešiem ! Cik latvju ģimeņu nedzīvo svešumā, šķirtas no bērniem un tuviniekiem, cik latvju ģimeņu dzīvo ar iztikas minimumu un cik tāvzemiešu ir miljonāri !!! Zeme atveries un aprij tos cūkas tēvzemiešus !!
hm
h
Drīz, laikam, būs tā,- ja kāds palaiž smaku un par to uzzin mēdiji, tas tiks izbazūnēts kā vēlēšanu aģitācija. Skribentiem kaut kāda aptumsība uznākusi? Va arī tā ir vienīgā iespēja kļūt par izcilām personībām???
Pastalnieku Janka
P
Par savādu austrumu sektu popularizētāju, kurš dzīvo kā Afganistānas mullas, un turklāt pēc sejas adgādina Biškekas tirgus arbūzu pārdevēju, balsot netaisos!
IncParaac
I
"Neesmu lasījis to "Zīmogu ..", bet matus šim(?) pārskaitot - sejas pantus iz-pē-tot:"Ļoti nevērtīga grāmata! Nelasīšu! Nebalsošu! Vot sadevu!A?"
Latvietis
L
Paldies, par to, ka rasta iespēja šīs triloģijas atkārtotai izdošanai, ceru, ka tā nonāks pie kāda, kas to vēl nav lasījis. P.S. Daļai nez kādēļ liekas, ka viedoklis par literāru darbu drīkst būt tikai literatūrzinātniekiem. Tad arī pret sevi vajadzētu būt tādai pašai attieksmei, un šo rakstu nekomentēt, mazticams, ka kāds no komentētājiem ir filozofijas doktors.
āfrika
ā
nu plikais pauris, uz kura pieci mati sakasīti garā ļipā, par gudrību neliecina. :D
Uldis
U
Man šis cilvēks šķiet pretīgs.
Egor
E
Tas ir diskutējams jautājums. Bet ironija nevietā.
jooks
j
parādnieks nekad nav bijis cieņā ,jebkurš parāds vienmēr ir jāatdod/kaut vai bērniem/
Pēterfelds
P
Pēc sejas pantiem cilvēks izskatās ar aziātisku piesitienu...
jumors
j
Interesanti, Jomainzis, Kate un citi no Murmuļciema par romānu arī kaut ko zina, vai tikai lasa "vakara ziņas" un "Privāto dzīvi"?
(((:
(
daudziem te gribas savu šņobeli iebāzt svešā guļamistabā! Labāk būtu uzrakstījuši savu pieredzi šajā jomā, grupavuhām utt. Ko Kate, itkā 80 % sieviešu slepenie sapņi esot kārtīgs sekss bariņā:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas