Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Deputāti kritizē Vilnīti par KNAB piešķirto līdzekļu neizmantošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fantastiski!
f
beidzot viens rīkojas godprātīgi un par to viņu soda!!!! Katru gadu ministrijas taisīja dzīres un rautus, lai noķenķelētu to, kas viņu kasēs palicis neizlietots, jo redziet, nākošajā gadā tad piešķiršot mazāku budžetu un to jau nu nevar pieļaut. Ar likumu būtu jānosaka, ka katru ceturksni pārpalikums jāliek atpakaļ valsts kasē un lai nedomā mākslīgi notērēt. Tā vietā, lai liktu šo notikumu par paraugu, mums rāda, kā izsaka pārmetumus un vēlas sodīt. Citās ministrijās šodien esošo pārpalikumu izmanto, lai celtu algas - viņiem redz krīze beigusies esot!
Janka
J
Pareizi, Loskutov, tavā laikā ne tikai budžeta līdzekļus iztērēja, bet arī lietiskos pierādījumus no seifa....
Juhans
J
Rokas nost no Vilnīša kunga!
Oskars
O
Lai nu kas runātu, bet šis mazspējīgais bezmugurkaulnieks A.Loskutova kungs. Vājāku vadītāju un administratoru, kāds bija viņš, grūti atrast. Labi varēji tupēt aiz J.Strīķes valdonīgas muguras un nepīkstēt. Tagad caur A.Štokenbergu ticis pie deputāta krēsla vari pārgudri prātuļot un tukšus salmus kult par KNAB darbības efektivitāti. Paškritiski atzīsties, vai tā nav? Tas būtu godīgi un patiesi. Ja, kādu lekciju nolasīt kolēdžā, tad tā ir cita lieta. Bet politikā viņa pienesums ļoti minimals. Piedalīties kaut kādu intringu vērpšanā gan esi iemācījies. Acimredzami kā āža kāja lien laukā Loskutova paustie prātojumi, kas mērķēti, lai nomelnotu Vilnīti un ātrāk varētu viņu padzīt no KNAB prikšnieka krēsla. Tāda ir Vienotības kategoriska nostāja. Vai pats tik daudz nesaproti, parādi reiz savu pastāvīgo poziciju! Citādi diez vai spīdēs ievēlēšana nākamajā Saeimā.
NN
N
Nesatraucies, nu, nesatraucies! Atslābsti!
  • 4
  • 1
Kuilis
K
Ja līdzekļi paredzēti korupcijas apkarošanai, tajā skaitā tehnisko līdzekļu iegādei izmeklēšanas vajadzībām, bet Vilnītis tos neiegādājas, tad viņš ar to bremzē izmeklēšanu. Skaidra sabotāža, lai neteiktu vairāk. Būtu daudz vairāk atklātu lietu, ja Vilnītis nebremzētu darbu. Atlaist tādu mēslu!
Karogs
K
Smieklīgi! Loskutovu par nolaidīgu vadītāja pienākumu pildīšanu izmeta no knaba par naudas zagšanu un pašlaik šis vērtē citus.....:)) ... par sliktu budžeta apgūšanu.... :))
grīva
g
Ja būtu iztērējis, arī būtu slikti. Vienkārši vajag iemeslu, saturam nav nozīmes. Trika lemj vai vairāk?
Unkass
U
Iznāk, ka Vilnītis nav derīgs amatam, ja neizlaupa valsts naudu, nopērkot nevajadzīgas lietiņas, neizmaksājot prēmijas un kompensācijas par neko nedarīšanu. Vajag ielikt Cimdaru. Tas būs riktīgais, ja jau pat nekam nevajadzīgās pastāvīgās vēļēšanu komisijas sastāvam un SEV PAŠAM bija izmaksājis prēmijas, - un par ko ??? !!!
Aivars
A
Nu ja jātērē ir viss un vēl mazliet. Ja neiztērē visu, ,tad jau nestrādā!! Fantastika cik TUPI ir šie deputāti. It sevišķi Loskutovs. Nu pilnīgs cirvis.
piķis
p
KNAB ir tā iestāde, kuras veiksmīga darbība var nest ieguldīto naudu atpakaļ vismaz simtkāršā apmērā! Šī "taupība" ir acīmredzama kaitniecība.
  • 4
  • 1
Andrītis
A
Vilnītis patiešām maita - neizšķērdē nodokļu maksātāju naudu...
Nja
N
Tikpat stulbs cik vilnītis. Turies.
  • 0
  • 1
Berta
B
Loskutovs ar savu komisiju noknābs Vilnīti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas