Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Diena" un airBaltic nav varējuši vienoties par avīžu piegādi lidmašīnās

Laikraksts _Diena _airBaltic avioreisu pasažieriem bez maksas netiek izplatīts kopš marta beigām, kad avīze lidsabiedrībai pauda vēlmi mainīt līguma nosacījumus. Aviokompānijas vadītājs uzskata, ka tā ir _Dienas _vaina, ka laikraksts nav pieejams, bet uzņēmums norāda - aviokompānija nebija gatava meklēt kompromisu, tā vietā izvēloties līgumu lauzt.

Intervijā Latvijas Radio B. Fliks norādīja, ka ierastā prakse ir avīzes izdevējiem piegādāt par brīvu. "Bijām vienojušies ar Dienu, ka saņemsim avīzi par maksu, bet ar atlaidi. Pēc divām nedēļām viņi pārskatīja savu lēmumu un par tādām atlaidēm vairs negribēja piegādāt. Viņi ir pilnīgi vainīgi pie tā - parakstīja līgumu un vairs nepildīja to," skaidroja B. Fliks.

Laikraksta Diena pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Līga Romanovska norāda, ka 2009. gada sākumā daļa laikraksta Diena tirāžas airBaltic tika piegādāta bez maksas. "Martā, ņemot vērā SIA Dienas Mediji finansiālo situāciju, informējam aviosabiedrību, ka esam gatavi saglabāt īpašus laikraksta iegādes nosacījumus, bet esam spiesti pārtraukt bezmaksas piegādes. Piedāvājām kopīgi meklēt kompromisu, bet airBaltic sarunu vietā izvēlējās līgumu ar Dienas Medijiem lauzt," skaidro L. Romanovska.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas