Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dienai atkal jauns galvenais redaktors - fotogrāfs Znotiņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pienakrūze
P
ZIRNI par REDAKTORU!!!!! Būs vismaz ironisks skats uz Latvijā notiekošo. Bet, Znotiņ, apkaunies, kas Tu par redaktoru, vai neesi pārpratis, Tevi neuzaicināja par galveno fotoredaktoru, bet avīzes SATURA redaktoru!!!
lasiitaaja
l
Biju jau pieradusi pie Dienas sporta, tagad buus Diena bildees prieksh Latvijas analfabetiem.
ha..ha
h
..nevar atrast ''pareizo šestjorku''????:))))))))))))
Metsasisu
M
žurnāļs "repubika.lv" viestura koziola un ilmāra znotiņa badībā BANKROTĒDJA.
Janeks
J
Stāsts tavs ir krāšņs un pamācošs! Taču es nemaz arī nešaubos, ka kāds fotogrāfs varētu kļūt par lielisku laikraksta galveno redaktoru. Ja viņam viss kārtībā ar vadības iemaņām lai organizētu 50-100 cilvēku darbu (mēs jau nezinām, cik paliks pēc reorganizācijas), ja viņš "pazīst drēbi" un spēj atšķirt pelavas no graudiem, ja viņam ir sava realizēšanas vērta vīzija par avīzes nākotni. Kā fotogrāfs viņš bija ciešams - skatīsimies, kāds viņš būs jaunajā amatā. Lai veicas!
SS Panzergrenadier
S
Lojālu kurai valstij? Leščinska nozagtajai Labajai Latvijai?
a ko ta nu?
a
Interesanti- kā kolēģi žurnālisti uz visu to skatās? Vai viņiem pašlepnuma nav? Kā tādi dzimtcilvēki...
hrens
h
Un šovs " dejo ar Dienu" turpinās...
lapsa
l
Jus aiziesiet par bubuli! Jus atkal esat sakusi aizliegt cilvekiem rakstit komentarus!!! ha ha ha ta jus gribat dabut nopietnas avizes reputaciju? cenzori.. cilveki vienkarsi paries uz Delfiem..
I.Gr.
I
Diena, atceries Daci Andersoni! Vinja bija ar Dienu saaugusi!
dingo
d
cik var?
^
^
Neblamējies, viņam ir lieliska žurnālista izglītība.
lauķe
l
Kārtējais zicredaktors!!!!!!!!!!!!
Carlito
C
Vispār jau interesanti, par ko tikai cilvēki neuzņemas strādāt, kādās tik profesijās nešiverējas. Tas īpaši uzplaukst juku laikos, kad zūd dokumenti, nav kas ko dara tā, kā kādam vajag, vai citu dabas un sociālo katastrofu pēcposmā. Esmu dzirdējis nostāstus, kā pēc kara kāds krievu dzelzceļnieks piesavinājies bumbas šķembas dēļ bojā gājuša ārsta dokumentus, un sācis strādāt par ārstu. Darījis to ilgi, vairāk kā desmit gadu, ļoti labi, pat operējis, uzkalpojies līdz slimnīcas direktoram, un tad, kādā kārtējā čekas pārbaudē iekritis un notiesāts. Lai man tagad neviens nemēģina iestāstīt, ka avīzes vai žurnāla redaktoram ir vajadzīgas specifiskas zināšanas! Pietiek ar vadīšanas iemaņām, kā Raikinam : Ej un dari! Ko darīt? Nu...to, ko tu pats jau zini, kas tev jādara!
Buba
B
Grūti jau džekiem, - atrast īstu, oranžu kozjolu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Ilmāra Znotiņa uzruna darbiniekiem:

"Prieks jūs redzēt!

Esmu pieņēmis izaicinājumu pievienoties Dienas komandai un misijai padarīt labāku Valsti, kurā esam dzimuši un uzauguši. Par svarīgāko uzskatu aktivitātes un kopīgas atbildības veicināšanu sabiedrībā. Būtībā jauna pilsoniskuma veidošanu - ne tikai apziņā, bet tieši praktiskā rīcībā. Rosināt katru dienu izdarīt ko labu sev, savam tuvākajam un sabiedrībai. Droši un skaļi runāt par to, kas dod vispārēju labumu. Neskopoties ar uzslavu tam, kas darījis labu. Stingri uzraudzīt, kā tiek izmantotas kopīgi radītās sabiedriskās vērtības. Aicināt ierēdņus ikdienas darbā saglabāt pilsonisku domāšanu un sekot likuma un sabiedriskā labuma garam, ne burtam, jo mūsu likumi nav perfekti. Rosināt sākt pārmaiņas no apakšas, jo augšas bez tā nemainīsies.

Diena netiks politiski angažēta. Par to mēs esam vienojušies ar Koziola kungu. Avīzei ir jābūt redakcionāli neatkarīgai, tikai tā mēs varam panākt lasītāju uzticību. Tas ir cieši saistīts ar abonentu skaitu un laikraksta metiena palielināšanos, kas savukārt ir saistīts ar mūsu ienākumiem un labklājību. Vēlreiz pārskatīsim struktūru, ko vēl varam optimizēt.

Fotonodaļu reorganizēsim fotoaģentūrā. Laikrakstam ir sevi jāatpelna, jo šis ir biznesa projekts un īpašnieks mūs ilgstoši nebaros tikai tāpēc, ka esam Diena. Tēlaini izsakoties, mums laivā jāatstāj visnepieciešamākais, jāaizdrīvē sūces un jāsāk airēt kopā un vienā virzienā. Lai to paveiktu, man būs nepieciešams jūsu atbalsts, palīdzība un entuziasms."

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas