Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dienas eksperiments par skaistuma kultu: Kā top žurnālu vāki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Evergrīns
E
Tekla vienmēr izskata ziņā bijusi pirmajā desmitniekā, kā saka evergrīns. Ir tādi gēni, ko padarīsi.
Fredis
F
Redz manikīram liela nozīme meiču dzīvē, ja ar asiem nagiem vecis ar varu jāievelk par piegulētāju.
lauķe
l
Par tām "uztaisītajām"meičam vislabāk var pārliecināties dzeltenajos žurnālīšos.Gandrīz visiem tusēt mīlošajiem sportistiem (par savecējušajiem miljonu kāsējiem pat nerunājot ) caciņas kā dvīņu māsas ar visiem rakstā minētajiem"atribūtiem".Neuztaisītu smukumu var sastapt tikai Mākslas akadēmijā.....
Lunis
L
Bildes retušēja un uzlaboja jau no pašiem foto pirmsākumiem , to ka "Agrāk tā nebija" tas ir apzalūts blefs , acīm redzamus defektus laboja vienmēr , ja nelabo tas slikts sava amata meistars. Tiesa toreiz cilvēkiem kuri strādāja šai jomā ari gaumes nebij tik prastas un vienveidīgas , saprotu ka liela daļa mūsdienu Latvijas stilistu ir cilvēki bez jebkādas izglītības bez personīgā stila un viedokļa vai arī kvēli " Jenķu / Slāvu " stila fani , ko lai dara lēta zeme lēta gaume lēti speciālisti un stils , kas dzimis pārtikt no konserviem , valkāt pakaļdarinājumus tam kūkas negaršo un drēbnieka šūts ancuks spiež :):) Katram savs , Jenķu izdevums ,jeņķu stils , jenķu pārtika un jeņķu švammes smadzenes:):)
stenlijs
s
dažādi žurnāli, dažādas sievietes - dažādas auditorijas. Mūsu laiks ar to ar rullē, ka vari izvēlēties vai nu Frančesku Kirki un Teklu Šaiteri (arī starp 20gadīgām tādas ir atrodamas piem. Mākslas un Kultūras akadēmijā) vai 20 gadīgu perfektu cacu ar superkrūtīm un superdupsi + spēju izvērsti diskutēt par manikīra nozīmi dzīvē. Arī sievietes var izvēlēties par ko būt. Man reizēm patk gan tās, gan tās :)
pro
p
dainis 11:45 kāds var pastāstīt, ko šis ģeniāli analītiskais raksts dara pirmajā lapā? ----------------------------------------------------- ------------------------------------------ To pašu , ko visi citi un visur citur: pārdod sevi, cenšas nopelnīt. Taču tur jau nu buldozeram taisnība, kaut izteikta kropli žargoniskā cietumnieka valodā, ka sievietes skaistums `nāk no iekšām`. Smukas lelles ir īstermiņa preces, tās nav paredzētas ilgstošai izmantošanai, un tā arī nenotiek. Civilizācija ir sasniegusi to pakāpi, kad galvenais ir nevis strādāt, radīt ko jaunu, atvieglot dzīvi, bet - pārdot, pārdot, pārdot. Protams, pārdošana nevar notikt bez pircēja.
pro
p
`Retuša sievietēm ir norma. ` ---------------------------------------------------------- ----------- Ir gan. Taču samērīgi. Viena - ikdienā, cita - uz žurnāla vāka, vēl cita - ballē vai karnevālā. Bet sievietes jau nedzīvo KARNEVĀLĀ! Un skaistā starpība starp mājas apstākļiem un `iziešanu sabiedrībā` jālieto kā šokolāde pie vīna, nevis rupjmaize pie skābiem kāpostiem un nepavisam - kā šokolāde pie skābiem kāpostiem.
Voice
V
šis ģeniāli analītiskais raksts aizplīvuroti paziņo, ka diena taisās izdot žurnālu playboy, par kuru viņiem pašiem nav skaidrs, kam tas domāts
dainis
d
kāds var pastāstīt, ko šis ģeniāli analītiskais raksts dara pirmajā lapā?
CIO
C
Tāda ir industrija masām. Pūlis ir ap 90%, 10% atsevišķi kritiski domājoši indivīdi. Ja esi mārketologs, kuram darbs ar šiem 10%, kuri ir vai nu intlektuāļi vai augsti executive, vari būt laimīgs :)
Pārcēlājs
P
Kā tad varēs pārējos cilvēciņus ievilināt plastisko operāciju veikšanai, kam tad varēs iestāstīt par Q3, par visādām maskām, solārijiem u.t.t. ....Tas jau ir tas burkāns lai lielākā tautas daļa (sievietes) varētu atdot savu naudiņu, jo viņas jau vairs nav cilvēki bet gan patērētāji. Arī ar abģērbu ir tāpat, cilvēkiem liek vairāk domāt par to kas ir uz galvas, nekā kas ir galvā.
ss
s
Vai cik sirsnīgas debates izraisījis dažu minūšu darbs ar Photoshop...:))) Šaiteres kundzei nekas nav noticis - viņas bilde ir tikai nedaudz piegludināta...:) Nav NEVIENA vāka vai atvēruma bilde kur arī tās uzpumpētās un sasmukotās nebūtu labotas ar datoru...:) Ja tā ieskatās tajās žurnālu bildēs (ko iesaku pamēģināt) var ļoti labi redzēt...:) Nav jau arī tās modeles tik nevainojami skaistas kā uz vāka...:)
!
!
Nekā pārsteidzoša te nav. Katrs grib būt gudrs, skaists un bagāts. Tas ir cilvēcīgi. Savukārt metodes ir profesionāļa darba stils. Retuša sievietēm ir norma. Un maldināts neviens īsti netiek, jo ar žurnāla vāku saziņa nav iespējama. Satiec to cilvēku, un uzreiz viss ir skaidrs par jūtu ķīmiju, ar vai bez Photoshop klonēšanas, gaismošanas un grima mākslinieka darba. Jūs taču nedomājat, ka jurists, kurš divas dienas stāda līgumu jūsu uzdevumā, tiešām pie tā strādā visu šo laiku? Tas viss ir svarīguma un iespaida radīšanai.
Ivo
I
Tad nevajag to žurnālu taisīt, ja jādzīvo melos. Kaut kā tomēr jāmēģina iespaidot pasauli, padarīt to godīgāku, savādāk taču nav vērts dzīvot.
onslavs
o
cik tie stilisti gan reizēm ir riebīgi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VAIRĀK LAIKRAKSTĀ DIENA:

Eksperiments Kā top žurnālu vāki

Kosmētiķe: «Ja plakstiņš karājas pāri acīm, tas jāsakārto»

Es sevi nepārpūlēju > Vienmēr jātur rumpis

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas