Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Dienas raksts par digitālgeitu sadusmo gan LNT, gan Lattelecom

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alfs
A
"Gribu redzēt konkrēti, kurš teikums, kurš vārds rakstā ir melojošs, tad arī runāsim tālāk." Nav tālāk jālasa par pašu pirmo teikumu, "...Latvija ar uzviju ir izpildījusi Eiropas Komisijas direktīvu, kas noteic, ka dalībvalstīm jādigitalizājas līdz 2012. gadam." Nu nav tādas EK direktīvas un ja tas ir Dienas žurnālistikas līmenis, tad kā var uzticēties pārejam saturam?
dihlafos
d
Ēķēns grib dabūt sev vēl vienu lietu uz kakla(ar krāpšanos ir par maz)un pie reizes arī Lattelekom.Nu re,sāk pamazām atklāties īstā PLL seja,meli.Būtu labāk savedis kārtībā savu LNT kur krievu valoda dominē pār latviešu.
dihlafos
d
Valdību nevajag lamāt,bet ļaut strādāt kamēr TP,LPP ar savu zagļu baru bāž sprunguļus (Krauklis,tiešām uzvārds un izskats atbilst).Nevajadzēja izstāties no valdības,varbūt tad nelamātu,bet tā,ned...s citiem uz galvas ja pats esi sūdos.
nediena
n
Bojār, vai tiešām Tu sev un tagad arī visai avīzei uzmanību proti piesaistīt tikai ar meliem???? Tev, saprotams, nospļauties par tiem, ko apmelo, jo patiesība, kā zināms, pieder tiem, kuriem pieder iespiedkrāsa, vai ne? Pārējie var tikai taisnoties pēc tādas žurnālistikas paraugstundas, kādu atļaujas demonstrēt Diena!
spunde
s
tavs rupors ir LNT, ar to arī pietiek
Memory
M
Streipam vienmēr taisnība, taču bizness LV jau labāko ir pārņēmis no globalizācijas nesējiem ASV - tā kā veltīgi tagad klaigāt vai tēlot svēto sašutumu - laiks nest ATBILDĪBU par sadarītajām šmucēm, jo kādas ''ZAGĻUS BANDAS'' jau savu darbošanos tikai turpinās ( starp citu - pasaules ziņu dienesti šodien gari un plaši stāstīja par škandāliem Francijā - latviešiem līdz tādiem vēl ilgi, ilgi un daudz jāaug ).
tādi esam
t
Streipam taisnība - PATIESA ZAGĻU BANDA!
skatītājs.
s
Vēl citi ir stipri sašutuši par Lattelecom sasolīto digitālo kvalitāti. Pavisam nesmuki sanācis kantorītim.
|
|
Tev taisnība, jo visa tā lieta izrādijās safabricēta. Es par to padomāju, kad izrādijās, ka iekārtas ir jau piegādātas. Tad kur ir nozieguma sastāvs?
Lelle
L
"Lattelecom uzvarēt konkursā ļāva tas, ka uzņēmumam viennozīmīgi bija labākais piedāvājums.." "Labākais piedāvājums" kā nodīrāt no tautas piecas ādas un padalīties ieņēmumos ar kretīniem!!! No Lattelekom piedāvātajiem līgumiem dveš viens vienīgs kretīnisms, tie ir juridiski nekorekti, jo nekad savā mūž neesmu redzējusi līgumu, kurā nav fiksēta maksājuma summa, toties ar lupas cienīgiem cipariņiem ierakstīta sodanauda par līguma lauzšanu. Nez par ko algu saņem valsts pilnvarnieki šitajā laupītājkantorī?! Vai par to kā labāk aplaupīt savu tautu???
Viesulis
V
Es tiešām atļaušos jūs apbēdināt, sakot, ka man nav pataloģiskas noslieces kādam kalpot vai vēl trakāk - atdoties, kā tas īpaši ir raksturīgs prostitūtu, liekuļu un laupītāju kustības biedriem, kuriem laikam četrrāpus pozīcija atmuguriski pret Bārdu vai Atslēdznieku ir viņu dabiskais stāvoklis!
Reloaded
R
LNT sūdz tiesā Dienu par to, ka tā publicējusi VK revīzijas atzinumu? Kurās durvīs Ēķis galvu iespiedis?
@-@
@
Tādi nu ir tie labas Latvijas solītāji. Kad nonāk līdz darbiem, tie ir tādi, kādus var sagaidīt no "likumīgiem zagļiem". Šie politiskie trani tā iemīļojuši ārzonas ... Tās ir vietas, kas ļauj slēpt ienākumus un nodokļus. Uzskatāmāku piemēru finansiālai nelojalitātei pret valsti grūti atrast, jo šeit runa ir par lielām summām. Ņem, aiz kura gala gribi, visur apakšā purvs un smirdoņa.
trusis nejaukais
t
koronam iisteniibaa varbuut par it taisniiba. tas kempmayer digitalizaacijas projekts neplānoja mpeg4 apraidi, bet mpeg2, un mpeg2 sisteemas uztveereejs ir gandriiz katraa LCD vai plazmas teklevizoraa. stipri shaubos,ka taa bija mpeg4 aparatuura tajaa laikaa.. lattelecom izmanto esoshaas gala iekaartas, bet kontenta encoderus ir iepirkushi pa daargo lai rulleetu mpeg4 sisteemaa un gandriiz visiem buutu jaapeerk tas dekoders obligaataa kaartaa. rezultaataa, jaa iespeejams kempmayer digitaalaa televiizija gala pateereetaajam izmaksaatu leetaak. jo ja arii kaadam vajadzeetu to dekoderi tad mpeg2 dekoderi tagad nemaksaa gabdriiz neko, pa velti met pakkalj, buutu akcijas paka RIMI pa 5Ls dekoders ar visiem vadiem.
brigada
b
nekaitina it nemaz. Uz slimiem parasti skatas ar nozelu un sleptu kauna sajutu. Man kauns par tevi, Aiva un zel tevis. Tak jau neesi veca pensionare, kurai informacijas trukst, bet jauns cilveks. Jauns, bet jau tik samaitats...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DDD

Dienas galvenā redaktora Gunta Bojāra komentārs:


Šādi paziņojumi gan no Lattelecom, gan no LNT puses izklausās braši, taču vairāk kā tukšus apgalvojumus par it kā nepatieso informāciju līdz pat šim neesmu ne redzējis, ne saņēmis. Gribu redzēt konkrēti, kurš teikums, kurš vārds rakstā ir melojošs, tad arī runāsim tālāk. Citādāk, ja tā turpināsies, LNT un Lattelecom paši var dabūt prasību tiesā. Ja kādam šķiet un kāds apsūdz Dienu tendenciozitātē, tad varu droši teikt, ka Diena it sevišķi pirms vēlēšanām ļoti tendenciozi pētīs ikvienu amatpersonu vai politiķi un viņa darījumus, vai tas būtu no Par labu Latviju!, Vienotības, Saskaņas vai citiem spēkiem.


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas