Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dimiters no lauku mājām pārcēlies uz Rīgas puspagrabu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Stasis
S
Kaspar, kāpēc tu nedari Dievam patikšanu un neuzdāvini Skujenes māju vienam kārtīgam, strādīgam ,saimnieciskam latvietim? Tu tak nevari uzlekt augstāk par savu augumu vai novilkt bikses pār galvu.
Krievu draugi
K
Taisnība. Dimiters tik daudz ar māmiņu sarunāja par plašo krievu dvēseli, tā līda, lai izkalpotos krievu propagandas filmētājiem, ka jābrīnās- kapēc septiņistabu dxīvoklis Maskavas centrā vēl nav saņemts.
Kur popi?
K
Putins ar popiem Tev palīdzēs, jo Latviju Tu sen esi apd....s. Ja viņi Tev neko nedod, pārej islāmticībā, to vēl neesi pamēģinājis.
jautaatbild
j
kapec Dimiters lieto varu "oaze". Vai tad geografiju nav skolaa macijies?
jautaatbild
j
Kas tad delam visu laiku apmaksaja majapmacibu?? To tik bagati var atlauties......kaut gan berniem ar galvas problemam daudziem ir paredzeta majapmaciba. Kurs gadijums sis ir?
mākslinieks
m
Dimiters ir īpašs gadījums, protams, bet no otras puses - šis ir pārdevēju un biznesmeņu laiks. A ko darīt, ja esi piedzimis mākslinieks? Vai tad no tā var pie mums dzīvot? Ziedonis kādreiz teica - "vai tad jums nevajag jokdarus, ākstus? Dvēselei vajag, es saku, arī svētos rakstus... "
Pamācītājs.
P
Vai līdz šim vel nesaproti ,ka ar saviem rakstiem un dzīvesveidu esi kļuvis par APSMIEKLU tautā. Beidzi ĀKSTĪTIES un dzīvo kā mēs visi šos krīzes apstākļos !
anna
a
man, piemēram, žēl suņu. Tos varētu kāds pieņemt. Cilvēku, kas veģetē uz mammas vārda žēl nav vispār. Geji man netraucē, bet praidu būšanu ciest nevaru (lai dzīvo, bet neliek man domāt par to kāda kuram orientācija), bet Līga Dimitere... Maigi sakot šķit ku-kū. Tāda pabriesmīga. Arī vizuāli. Un vēl tā mājmācību būšana dēlam... To jau arī taisīja mazu par ģēniju. droši vien lai varētu veģetēt atkal uz kāda vārda. Nu tāds tas viedoklis man. bz ļauna novēlējumiem. Tā distancēti, kā man izskatās.
es
e
Neko nesaprotu.....! www.nra.lv šodienas Dimitera rakstā aprakstīta Jurīša bojāeja š.g. 30. jūnijā.... Te - izrādās , ka Jurītis dzīvo lauku mājās.....?!
Pingvīne
P
Cien.Dimitera kungs. Šodien daudziem ir grūti, bet vai tāpēc visiem klaigāsim par savām problēmām. Ticiet sev tikai, citi nepalīdzēs arī Jūsu dažādie Dievi. Pats ņēmāt kredītu, tad arī atbildiet par to. Aizbrauciet uz ārzemēm, pelniet naudiņu, ja te nevarat. Vai Jūsu sieva strādā? Man liekas, ka nē.Es ceru, ka atbilde ir rokā.
brīnos
b
L.Dimitere stāsta žurnālam, ka pērn vairs nav spējuši maksāt bankai. Gada sākumā, «kad ģimeni skārusi smaga attiecību krīze Kaspara sānsoļa un alkohola dēļ, saņemts arī bankas «papīrs» par tiesu». -------------------------------------------------- - Jēziņ, kurai mau-kaii varētu STĀVĒT uz tādu nodzērusōs un vēl NEGLĪTU lopu ...kāds ir Dimiters!
iespējamais Stefana klasesbie
i
Labprāt iepazīšos ar Stefanu Ezru Dimiteru un būšu viņam labs draugs . Mārtiņš.
marča
m
Gejiem ir tiesības paieties gājienā, Līgai ir tiesības pagulēt uz zemes, rādot savu nostāju. Neba par visiem 100 piekrītu Dimiteriem. Par daudz ko neesmu ar viņiem uz viena viļņa, pēc paša Kaspara terminoloģijas, drīzāk velku uz konkurētspējīgā kretīna pusi. Bet cilvēki ir interesanti, nav remdeni un tajā puspagrabiņā ir itin omulīgi. Un labāk ir izlasīt pašu rakstu, nevis tikai īsu atreferējumu. Ja neinteresē, tad ko te komentēt?
D.
D
Te nu gan ir viens klasisks gadījums, kad var citēt Kenediju - neprasi, ko valsts var dot tev, bet ko tu vari dot valstij!
Laila
L
Ir nu gan vienam cilvēkam Latvijā grūti. Cik var rakstīt par viņu. Varbūt, ka labak uzrakstīt par ģimenēm ar maziem bērniem, kuri tiek izlikti uz ielām. Domāju, ka tas ir svarīgāks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas