Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dobeles standarts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nixxx
n
Dobelē saakot ar SIA,,Namnikes,, jakonntrolē kādi rēķīni nāk par dzīvokļiem, cik likumīga ir ailīte par korrekciju,cirkulaciju, cikos darbinieki SIA,,Namnieks,,beidz savu darba dienu? cik īlgi viņi ir pusdienās,vai taas noziime ja nogriež algas tad strādājam cik gribam??? un mistiskaas taames par majas apsaimniekošanu, avīzei ,,Dienai ,,būtu tīri labs materials par SIA ,,Namnieks,, Dobelē, derētu Valts Kontrolei arī uztaisīt TUR audiitu!!!!!
banānu republika
b
Visiem vajadzētu migrēt uz Dobeli tur ir Laimes zeme...:)))))) Piena upes ķiseļa krasti !!!!!
Yop
Y
Kaut kas neiedomājami nelietīgs!
Ivans
I
Apetīte rodas ēdot.
:):):)
:
un nevaru vien brīnīties,kā var par šo partiju balsot!vaī tiešām esam tik dīvaini,ka uzskatot sevi par zemnieku tautu,jābalso tik par tiem kam partijas nosaukumā ir vārds zemnieku
Veiko Spolitis
V
Viena no strukturaalo reformu sastaavdaljaam no IMF un EK puses tika noteikta vienota valsts amatpersonu atalgojuma sistemas ievieshana liidz 2009.g. 15. maijam - KUR TAS IR??? Izveidojam jaunus novadus, bet atalgojuma sisteemu nesakaartojam, un taa rodam iespeeju vieteejiem pagastveshiem/veceneem vegeteet taalaak... . Tagad sanaak, ka speram vienu soli uz priekshu un divus atpakal:(
āāā
ā
Esmu no Dobeles rajona Krimūnu pag.: totāls bezdarbs, cilvēki gatavi strādāt dēļ grašiem. Šīs domes algas - spļāviens cilvēku sejās, kurš saasina sociālo spriedzi.
aa
a
Varētu pasomāt ka 1800 LVL ir mega liela alga. Normāla alga. Ja domē nemaksās normālas algas, tad jau tur strādāt ies tikai tie, kas normālu darbu nevar atrast. Ja grib normālu pilsētas vadītāju, jābūt normālai algai. Salīdziniet, cik nopelna normāla uzņēmuma vadītājs... A par ministru algām - tās tiek turētas nepamatoti zemas politisku apsvērumu dēļ. Tāpēc arī veidojas situācijas, ka bieži kāds saņem vairāk. Labi ka par tādu algu vispār ir cilvēki, kas gatavi bendēt savus nervus un veselību, strādāt garas stundas, iegūt negatīvu publicitāti par tādu algu..
Kaspers
K
Dobeles novadā nekavējoties jā organizē ārpuskārtas domes vēlēšanas. Šī dome nav uzticama. Ministru kabinetam vajadzētu pieprasīt Dobeles domes pārvēlēšanu.
DD1
D
Latvieshi,- maza zagliiga tatutinja, kas nav pelniijusi savu valsti. Tas nav mazohisms, taa ir pashkritika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas