Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Domāšanas talka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reinis
R
Ja atkritumi ir mežmalās un ceļmalās, tad ar sašutumu ir par maz, lai tie no turienes pazustu. Tā ka jāvāc vien ir. Un paralēli jāstrādā pie tā, lai nepiemēslotu atkārtoti.
rēgs
r
Es, piemēram, ne reizi neesmu bijis šajās talkā un bez jebkāda īpaša iemesla netaisos to arī darīt. Vienkārši mani fascinē cilvēku aprobežotība, kuri piedrazo dabu. Tas ir vienkārši neiedomājami. Pavasarī nokūst sniegs un visa zeme pilna ar drazām. Tāpēc neuzskatu, ka man būtu jāiet un jāvāc citu drazas. Uzskatu sevi par Latvijas patriotu, un tāpēc nepiedrazoju šo zemi. Un arī citu zemi. Man pat ir kauns izmest mazu konfektes papīrīti krūmājā, tāpēc tiešām nesaprotu šos cilvēkus. Un daudzi pat brīnās, ka es izejot dabā un izdzerot pudeli, ņemu to sev līdzi, kamēr ir iespēja to izmest atkritumu urnā. Ar tādu domāšanu mēs tālu netiksim. Atcerieties - tīrs ir nav tur, kur ir sakopts, bet tur, kur nav piemēslots.
vuarzazi
v
Maksājam pietiekam nodokļus, paldies ! Jusu, preses, uzdevums ir panākt no fabrikantiem Produktus sīkos, nepiesārņojošos, « biodegradable » iepakojumos, mēs varam tikai pirkt, prese var mainīt / mazināt piesarņojumu impaktu.
Zuliks
Z
Krievs pied..., latvietis sakopj.
Novērotājs
N
Mans komentārs arī ir neprecīzas izteikšanās paraugs, bet mans teksts jau nav domāts avīzei drukāšanai un par to naudu nesaņemu.
$
$
Jūsu komentārs - koks ar diviem galiem, jo kāds var padomāt - lai saprastu tik ''samudžinātu teikumu'' ir vajadzīgs intelekts.
Novērotājs
N
Diezin vai cilvēks, kurš, atgriežoties no atpūtas nedēļas nogalē, ir rūpīgi sakrājis ar lielveikala logo rotātā plastmasas maisā vairāku dienu atkritumus un tos speciāli vedis mašīnā, lai novietotu pie jau pārpildītā atkritumu konteinera auto piestātnē lielceļa malā, ir tik nabadzīgs, lai nesamaksātu dažus latus mēnesī par likumīgu atkritumu savākšanu. Lai tādu shēmu izdomātu, vajadzīgs arī intelekts. --- Lai uzrakstītu tik samudžinātu teikumu nav vajadzīgs intelekts. Bet prasme rakstīt gan. Žēl, ka laikraksts propagandē šādu neprofesionalitāti.
arnolds
a
LV palikuši "ideālisti" un "pofigisti". Citi šeit nemaz nevar izdzīvot.. LV ir klišeju un snobu valsts. šitā pēdējo gadu valstiskā histērija ar talkām jau līdzinās krievu kara parādēm. a kāpēc tautiņa nevar kaut ko radīt...nu piemēram iestādīt 100 ha mežu..par atkritumiem lai rūpējas zemes saimnieks! nenormālākais mazvērtības un kalpa komplekss-izmirstoša nācija...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas