Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Dombrovska komentārs par ST spriedumu būs pēc Koalīcijas padomes sēdes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antons
A
Valdībai un saeimai ir jāatkāpjas!
hvz
h
Pastāstiet lūdzu labāk, kas var būt ļaunāks, par apzinātu vai neapzinātu bezdarbību, un parādu audzēšanu gada garumā???? Bet tieši šo rezultātu esam panākuši. Gudri visu noliedzam, paklanāmies SVF, un tas arī viss. Kas var būt labs sagaidāms no cilvēka, kurš viņa paša vārdiem runājot - naktīs izskaitļo matemātiskas formulas, kuras varētu palīdzēt biznesā???? Varbūt tomēr viņam derētu atzīt realitāti un paārstēties????
nc
n
un ko tālāk? ko jūs piedāvājat? kas nāks viņu vietā? kas labs pēc tam notiks?
nc
n
ST ir pilnīgākie debīliķi -strādājošo mazāk, algas mazākas, bet pensijas jāmaksā tādas pašas. Tā it kā nauda pensijām pati par sevi rastos tumbočkā. Besī ārā tie aprobežotie pilsoņi, kuri nesaprot, ka sociālais budžets = no strādājošajiem savāktie sociālie nodokļi domā, bet domā, ka valsts kase ir kaut kas abstrakts no kā tikai vajag kaut ko izsist. Bet nu aprobežotie ST tiesneši paši dabūs izbaudīt lielāku socnodokli - tie simti miljonu jau no debesīm nenokritīs.
hvz
h
Dombrovski, vienīgais Tavs komentārs var būt atkāpšanās, paņemot visu savu jēlīšu varzu līdzi. Īpaši jau mudaku dermantīna ancukā.
nnn2
n
ja tiesa pieņem lēmumu par labu pensionāriem,tad valdībai un saeimai jāatkāpjas ,jo pieņēmuši pret satversmi un cilvēktiesībām likumu,bet premjers,finanšu un labklājības ministri jātiesā,jo lika tādu likumu pieņemt
Zinta
Z
Man jau liekas, ka dombrovskis vispār nedomā...
hi..hi
h
tavu viedokli ar nedzirdēju, ''koalīcijas'' bezmugurkaulnieks..vai...????:))
Marika
M
Ja jau Dombrovskis pats nolēma samazināt pensijas, tad viņam arī jābūt pārliecinātam par to, ka tas bijis tiesiski! Ja Dombrovskis ir rīkojies prettiesiski, tad viņam ir jāatkāpjas!
ha..ha
h
..pašam sava viedokļa nav????..''koalīcijas'' preses sekretārs...vai....??????????
Stipris
S
Jāprasa demisiju nevis valdībai bet saeimai! Ministru kabinets grāba , ko varēja, lai dabūtu aizdevumu. Saeima ir nederīgs liekēžu bars. Saeima ir Padomju kolhoza prototips. Kolhozā bija kā? Atbildam visi,neatbildam neviens. Tikai tautas vēlēts prezidents, kas konkrēti prasīs no attiecīgās amatpersonas. Tauta prasīs un varēs tiesāt prezidentu. Viņa labklājība būs atkarīga no tautas labklājības. Tautas vēlētam prezidentam pretojas valsts izzadzēji un viņu rokas puiši. Baidās par atbildību . Lai glābtu Latviju, varētu pasludināt oligarhu amnestiju. Tikai to amnestiju , kas ienestu 50 % no sazagtā. Tas dotu garantijas, ka tautas vēlēts prezidents būs. Tā savukārt būtu garantija, ka Latvija nostāsies uz glābšanas un izdzīvošanas ceļa. Ka beidzot tiks veidota Latvijas un Baltijas valstu vienota reāla aizsardzība.Tātad, brīvība. Latvijas valstiskuma nezudamība ir atkarīga no tā cik ilgi mēs kā valsts pastāvēsim. Valtiskums jāapzinās vismaz trīs paaudzēm.Tad ir garantija, ka mēs vairs nekad nekalposim vāciem, poļiem, zviedriem, krieviem un padomēm! Tā būs mūža garantija, ka mūsu puiši vairs nekaros Volhovas purvos,nemirs no Černobiļas radiācijas, neies bojā Vjetnamā, Ēģiptē,Kubā,Čehoslovākijā... Ka mūsu strēlnieki neaizstāvēs Ļeņina murgus,Staļina maniakālās depresijas radītās šausmas.Nestāvēs Hitlera pusē.Tēvs nekaros pret dēlu. Tas viss būss, ja mums būs Tautas vēlēts prezidents un vismaz 60 gadu ilga neatkarība!
targash
t
Priekšvēlēšanu periodā JL politikāņi pieņem lēmumus, vadoties pēc priekšvēlēšanu tehnoloģijām. Te es citēju Rietumu bankas šefu. Domāju, ka varam nemaz necerēt sagaidīt demisijas rakstu no Dombrovska. Drīzāk dzirdēsim kārtējo: "mēs mēģinājām glābt Latviju".
imants
i
interesanti cits. Kāds vel komentēs tiesas spriedumu. Tas pēc būtības parāda ka pat valsts vadītāji neuzskata šo valsti par tiesisku valsti, ja jau atļaujas ko vēl komentēt. Tiesas spriedumi ir jāpilda. Pat ja apzinies ka spriedums nav tiesisks.. Šaja gadījumā MK vadītājam ir jāpilda bez komentāriem. Diemžēl demisijas raksts nav izeja.
es
e
Kad būs spriedums samazināto strādājošo māmiņu algu jautājumā?
murāns
m
Viņa vienīgais komentārs un rīcība būtu atvainoties par melošanu pensionāriem pirms vēlēšanām, ka nesamazinās pensijas un demisijas raksts valsts prezidentam. Tas būtu gadījumā ja šis cilvēks būtu goda vīrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas