Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Dombrovskim vēl nav apnicis būt par premjeru, jo darāmā vēl ir daudz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Spēku un izturību, premjer!
S
Ceru, ka šeit pulcējušos ļautiņu vairākumam nav piepulcējami arī internetā nespietojošie. Ja tas tā tomēr ir, tad diez vai no bedres izkārpīsimies - gara nabadzība triumfēs. Kā gan var nesaprast, ka tērēt var tikai tik, cik nopelna. Ja TP un LC/LPP finanšu ģēniji vairāku gadu garumā atbalstīja finanšu orģijas, tad šim vadzim reiz bija jālūzt - Godmanim un Slakterim bija jālūdz SVF naudiņa ikdienas vajadzību /pensiju, pabalstu, budžetnieku algu/ apmaksai. KUR te Dombrovska vaina!? Labi atceros viņa seju tad, kad viņš bija iepazinies ar reālo situāciju valstī - tas bija šoks. Šoks par to, kā var nolaist valsti tik zemu!? Bet viņš nenobijās, nebēga atpakaļ uz silto, mierīgo vietiņu Briselē, bet ķērās pie darba. Ja vien koalīcijas partneri arī būtu strādājuši valsts labā...
EERCE
E
Vai afēras ar cukurrūpniecību esat aizmirsuši?Cik tur varētu pelnīt,gan audzējot,gan pērkot lētāku,bet stāstīja,ka būs cukurs lētāks.Kāpēc ar Pareksu tā sanāca,cik par to dabūja Godmanis?Un Abrene.Ilgi jāmeklē lai dabūtu tādus stulbeņus citās valstīs,kas savu zemi atdotu par velti.Neteikšu ,ka Dombrovskis ģēnijs,bet godīgāks gan.
lauķis
l
Visus datorčīkstētājus pie darba! Vaimanā un gaida, kad kāds pabaros, apčubinās, noslaucīs dupsi! Laukos normālu strādnieku grūti atrast, tāpēc netērējiet velti savu enerģiju vaimanājot un visu kritizējot! Laukos svaigs gaiss un laba pārtika.Pie darba!
ej dir...
e
Starp latviešiem baronu kalpus tu vairs neatradīsi. Labāk pārdod zemi, kamēr nav jāatdot.
  • 3
  • 0
4. maija režīma agonija
4
Kalvītim arī nebija apnicis. Tagad ir politiskajā mēslainē. Turpat nonāks arī Dombrovskis.
A.Smilga
A
Gan jau ar laiku novērtēsi (ja ir smadzenes?!) Dombrovska veikumu. Nevienam nav viegli, bet valsts ir izsaimniekota, un Dombrovskis ir izdarījis visu iespējamo, lai mēs nebūtu vēl dziļākā bedrē.
  • 1
  • 3
Galaxi 4
G
Ja. Dombrovicham vel jatik gala ar Hipateka Banku! Lai veicas!
v is for wednesday
v
Viņi laikam arī IR vienoti . Un pilnīgi bez jelkādas pašironijas! (Plīša Lācis V-kreklā neskaitās!)
cony
c
Tak,ko jūs komentētāji visi uzbrūkat Dombovskim,viņš aizņemts Valsts darbā.Jūs visi varētu savas vajadzībiņas,vai tur darbu vajag,vai tikai naudu,segas,apgērbu,vai ēdamo,dzīvokļi,vai nomaksāt parādu,TAČU TAČU nebaidaties uzrakstiet man un es jums visu visu uz paplātes atnesīšu un mums būs miers virs zemes
TAM CONY
T
Jā ja, dundurovskis aizņemts darbā izkārtojot savas ģimenes parādiņa norakstīšanu 1.2 milļona apmērā kopā ar savu padumņicu , bet visas vajadzības rakstiet viņa zirgam coņuham - cony! Ar to arī visus apsveicu!
  • 3
  • 2
Senais
S
Bēdīgi, kad ministru prezidents par savu darbu izsakās kategorijās interesanti vai nē. Tātad valdības, resp. Valsts vadīšana ir kaut kas iespējami apnīkstošs. Ko nu iesāksim, ja šim nu pēkšņi apniks?
Draudziņš Jēzus
D
Tikai lūdzams nevelc šeit paralēles ar liberālismu! Pssss.... šis tikai tā runā , jo ir uz "stilīgā čoma" arhetipa apguves ceļa!
  • 0
  • 0
b
b
Pragmatiskais Dombrovskis !
stingrā mamma
s
Kā nu Dombrovskim apniks, ja šā sieva vēl arvien Ls 1,1 milj. parādā valsts bankai HZB.
XYZ
X
Jā, bet cik lielā nabadzībā tautu var novest trijos gados...
Ha,ha,ha...
H
Kad varēja zagt (un zaga uz velna paraušanu!) tad Tev viss bija baigi labi?! Laikam esi "noņemts no trases", tāpēc tik nikns!
  • 1
  • 1
nav apnicis
n
no nabagiem griezt, griezt un vēlreiz griezt! ierēdņiem un siles draugiem - dot, dot un vēlreiz dot!
:))
:
Ja Tev ir dators, un Tu vari veltīt laiku muldēšanai, muldēšanai, un vēlreiz muldēšanai, tad nekāds nabags vis neesi.
  • 3
  • 2
Pie šī Dombrovska
P
Latvieši izdarītu pakalpjumu sev un savai tautai, ja sapakotu čemodānus un aizbrauktu prom uz neatgriešanos, iekļāujoties jau esošajās latviešu kopienās Vācijā, Kanādā, ASV vai Austrālijā, atstājot Latviju ienācējiem no austrumiem. Ja Latvija nav latviešu valsts, tad tās pastāvēšanai nav jēgas. Un paildzinot savu uzturēšanos šeit mēs tikai paildzinam savas mocības bezcerīgā cīņā ar svešinieku masām.
riebjas!
r
Brauc un nedemonstrē savu stulbumu!
  • 1
  • 1
ok
o
Brīnos,kāpēc vēl arvien badā mirstošs ar datoru klēpī esi te,nevis tālēs zilajās?Spriežot pēc nepareizajām garumzīmēm ienācējs no austrumiem,kuram Latvijā latviešu par daudz.
  • 3
  • 1
chiba
c
Palasiju prosto latvikus komentus un ne parstaaju brinities ka var visu laiku cikstet : viss slikti nekā nav. Benzins 50 sant visiem tragedija tagad 95 un tas ir ikdiena. Tapat beigsies arī dombrovskiana. Un saksies iistie s(++)i. EU EUR. BET TAS TONUSAM. Vai tiesham ari shodin jaakashkejas. Izej arā atbrivo smadzenes no s...iem.
Vija
V
Palasot šos stulbos komentārus, rodas iespaids, ka Latvijā muļķīši vien palikuši, bet tas ir māns! Pie datoriem sēd īgņas un plānā galdiņa urbēji, kam viss ir slikti. Biju laukos un guvu prieku, ka darba cilvēkos ir tik daudz gaišuma un cieņas pret savu zemi. Viņi saprot, kāpēc šobrīd ir tā kā ir, lepojas ar Dombrovska paveikto un tic labākai Latvijas nākotnei.
aitai
a
------------Biju laukos un guvu prieku, ka darba cilvēkos ir tik daudz gaišuma-------- ============= Interesanti cik kilometru simtus tu nobrauci, kamēr satiki tādus cilvēkus? MELE.
  • 6
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas