Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis: aizdevēji no valdības saņem pilnvērtīgu informāciju, kā nodod iekšēji – nav Latvijas ziņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
*******
*
Pilnīgi piekrītu: no rietumnieka pozīcijām šī samaksa var tiešām izskatīties dīvaina- vienai dienai tā kā par daudz, mēnesim - katastrofāli, neticami maz. 142 eiro mēnesī, kad, piemēram , Vācijā izdzīvošanas minimums studentam ir 400 eiro mēnesī, bet šeit no šiem 142 eiro bieži ir jāizdzīvo ģimenei. Tas tiešām var radīt neizpratni.
Vienotības kroplis
V
Ak, 200 000 latviešu tautas bezdarbnieku tev ir : "dzeraji un loderi tiem vienmēr būs posts". Nu paldies tev par atklātību Vienotības siles pārtijas čleņik... Tas vairs nav tikai Vienotības kroplis, jo to vēl varētu izārstēt, bet tas ir Vienotības _ūds, kas tikai nelabi smird...
Es
E
Un ko Tu pats esi sasniedzis? Lauku biblene pie datora sedi un raksti gudrus komentarus, un to tavu piesaukto tautas postu kaut ka neredzu, tie, kas ir normali ari normali dzīvo, tie, kas ir dzeraji un loderi tiem vienmēr būs posts. Es normali dzivoju, jo visu savu dzīvi esmu mācījies, un man nav nekada posta.
Pelēkais Vilks
P
Nu, cenzējiet, cenzējiet veseli. Tendence jau iezīmējusies (kā 12:31 minēts).
Melns Celms
M
Laikam jau diena.lv ir jau pilna ar tiem pasiem tvnet komentetajiem, jo intelekta limenis te ir krities pedeja gada laika par 90%. Komentaros galvenais ir vienam otru nolamat, pilniba ignorejot pasu rakstu. Dumji cilveki ir ar nelokamiem uzskatiem, kas tos baz virsu visos interneta portalos, jo dzive neviens vinus neuzklausa. Sapigi, bet patiesi. Runajot par Dombrovski un informacijas apmainu, tad nu tur nav daudz ko piebilst - valdibas uzdevums ir sagatavot informaciju un to nodot vajadzigajam instancem, kas tiek darits talak, tur nu vini nevar vairs neko kontrolet. Dombrovska nostaja vienmer ir bijusi nemot vera likumus un ekonomiskos apsverumus, vai tas ir labakais veids, ka valdit, par to var diskutet. Tacu Dombrovskis neizsaka pilnigi absurdus populistiskus teikumus ka slesers, skele vai usakovs, par ko man ir liels prieks. 100latnieku ieviesana ir darijusi tikai labu, ja alternativa siem cilvekiem butu mirt bada, tad 100 lati ir liela atskiriba, tapec nesaprotu dazu cilveku nosodoso attieksmi. Ah ja, slesers teica, ka sos cilvekus vajadzetu izglitot jeb parkvalificet nevis maksat 100 latus. Bet ko vins doma ar parkvalifikaciju, ja darba vietu nav, tev var but 10 kvalifikacijas, bet sedesi ar 0 santimiem maka visu menesi.
puaro
p
Sekot taču tu vari visiem, kas tev liedz? Piemēram, Šēlem ir seksīgi rugāji, Šleseram arī tādi paši spīdīgi vaigi kā Dombrovskim, bet šiem abiem nav tik spīdigi vaigi unbiezi sāni kā Urbanovičam toties Lembergam atkal stilīga hūte un ancuks par 100 štukām no Londonas butika...seko draugs, tad nebūs skaudīgi jālamājas un jāapsaukājas ar visiem netā!
Vienotības kroplis
V
Paga, paga, ko tad šis tādu sasniedzis? Vai vari uzrakstīt? Vai kā gribu tam taukainajam ģīmim sekot.... Tas laikam no bada vai pārdzīvojumiem par tautas postu tā spīd kā kaimiņienes veprītim sāni....
Es
E
Tev neviens nav teicis, ka Tev ir kajminama domašana,diemžel tada ir daudziem mūsu valstī, tadēļ esam tada nabagi, tai vieta lai ietu stradat, un vairot valsts labklaibu, Tu sedi un raksti marazmas pilnus komentarus, ej pastrada!
Es
E
Tu sava dzīve kaut pusi sasniedz ko Dombrovsks, un tad sedi un kritize, pagaidam tu vienigais ko spej ir izdomat nievajošu niku, un uzraksi pāris komentarus piecu klasu limenī. Cik Tev maksa TP? Nu, ta tiri intresei?
Vienotības kroplis
V
Tai kaujas apģērbā jāieliek zēļuks un dumrovsk'ts... Un lai rukā par simts latiņiem ,tad redzēs kā nauda nāk... pļurkstoņas.
Arnis
A
Roberts Zēliks vaicāja cik saņem pilnā "kaujas apģērbā" tērpti strādnieki, kas vasaras svelmē nodarbojas ar indīgu augu iznīcināšanu: vai precizējošais jautājums bija nevietā? Vai "simtlatniekus" drīkst izmantot specifiskos, veselībai bīstamos darbos?
jet
j
"Vēl viens ... , kurš pats noēdies un gudri spridelē!" Un tu būtu tas, kas, sēžot pie kompja un darba laikā rakstot glupības, cieš badu?
Re
R
Skaidrs, Tu esi ar diognozi!
Vienotības kroplis
V
Nu , ka nolamāji mani, tas ir forši, jaunslaucenis jau nevar bez lamāšanās... bet kur tad argumenti, kroplīt... Ak, nav....? nabadziņš.
Re
R
P.S. Aizmirsu piebilst, ka pašam uz to caurumu nav jādodas, jo domaju, ka visa TP drīz tur būs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas