Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis apstiprina, ka Āboltiņa ir JL kandidāte ES komisāra amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
minna
m
Jāvirza Pabriks!
auns
a
Tracina tā Āboltiņas mūžīgā smīkņāšana, kas izskatās pēc sava pārākuma ( kurš nu gan nav pat ar lupu saskatāms) demonstrēšanas. Ja viņa būtu tik gudra, kā pati sev šķiet, tad mainītu uzvedību.
xZ
x
Starp citu, ja juridiski nav nekaadu skeershlu veelreiz izvirziit Piebalgu, tad tas ir jaadara, jo jebkura cita kandidatuura izraisiis tikai saubas, lamas un dzeltenas kleitas.
xZ
x
Ja Riekstins ir nopietns kandidaats uz sho posteni, tad jaasaka praatin naac maajaas.
alnis
a
vilis - lohs!
skaugis
s
da kāds tur konkurss! ko tu tur murgo - uz eirokomisāru nekad nav rīkots konkurss un arī nevajag. Būs tāds pats idiotisks balagāns kā ar knab vadītāju, kur beigās neviens nav apmierināts ar rezultātu. Premjera partijai ir tiesības izvirzīt savu kandidātu un neredzu tur nekādas problēmas - ja Āboltiņa uzskata, ka ir piemērota šim amatam un spēs izturēt publisko spiedienu, kāpēc - nē? tā ir liela uzdrīkstēšanās un pavisam cits līmenis; izkrišana būs ļoti sāpīga - ar to noteikti viņai ir jārēķinās.
vilis
v
Āzis par dārznieku!
lasItāja
l
Ja āboltiņa nepārvalda ne franču ne angļu valodas, tad viņa nav tas piemērotākais kandidāts. Pat vācu valoda palīdzētu!
Žermeina
Ž
jārīko konkurss
Duo
D
Ūdre dzied, bet Āboltiņa dejo....Latvijas kritēriji skaidri.
Dancing with Solvita
D
Nu tad Eiropa beidzot redzēs, kāds līmenis mūsu politiķiem - ne jau visi eiropieši ir "Dejo ar zvaigzni" līmenī!!
Diplomāts
D
Man domāt, ka paliks Piebalgs vai aizies pats Dombrovskis. Āboltiņai nevarētu būt nekādu izredžu, jo viņai nav atbisltošu nevienas ES darba valodas (angļu vai franču) zināšanu. Kā viņa vispār varēs piedalīties Komisijas darbā? Ar tulka palīdzību? Vai arī Āboltiņa tiek gatavota kā variants "mazajai Komisijai" (pēc Lisabonas līguma spēkā stāšanās būs tikai 18 komisāri un 9 no 27 valstīm kādu laiku būs bez komisāriem - kandidāts ir, bet vietas Komisijā nav. Ja Latvija patiesi grib saglabāt vietu Komisijā nākošajam posmam, tad ir jāvirza Piebalgs. Ja nē, tad var virzīt Āboltiņu, Ūdri, Muižnieci, Šleseri un Rivžu...
Terorists
T
Viņa būtu noderīgāka sēžot mājā un adot zeķes.Latvijā no viņas ir tāds pats labums kā no pārējiem neaizvietojamiem.Iemācījusies tikai skaisti ļerkstēt,bet nu labuma no viņas ļerkstēsanas nav nekāda.Tikai vieni izdevumi valsts budžetā.
Man žēl...
M
Agrāk par Āboltiņu biju labākās domās, bet kopš viņa iesēdusies Saeimas prezidijā manas domas ir mainījušās. Nu var skaidri redzēt, ka personiskās intereses ir pāri visam. Bija taču nolemts, ka tieši viņa kandidēs uz Rīgas mēra krēslu, bet viņa atteicās /acīmredzot pašreizējā vietiņa ir pietiekami silta un atbildības nekādas/. Ar šo soli viņa atturēja daudzus vēlētājus balsot par JL. Bet Jaunupa izvirzīšana bija vienkārši katastrofa - atkrita vēl vairāk vēlētāju. Domāju, ka liela atbildība par Šleseru un Ušakovu Rīgā ir jāuzņemas tieši Āboltiņai.
Berta
B
Lai tik paliek tas pats Piebalgs. Āboltiņa Latvijā būs noderīgāka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Vēlas jaunus kritērijus ES komisāra izvēlei, min Āboltiņu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas