Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis būtu gatavs vadīt arī nākamo valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XYZ
X
Ņemot vērā, ka es neesmu gatavs paciest tautas žņaugšanas turpināšanos – tas nenotiks...
Vēlētājs-velētājam
V
Protams! Ir godigie un negodīgie meļi!
Solidarie politiķi
S
Gandrīz visi pašreizējie ministri un deputāti arī ir vienmēr gatavi! Vai esam gatavi,mēs vēlētāji,balsot par viņiem atkal un atkal?
Tā tā
T
Progresīvo ienākuma nodokli neaizmirst ierakstīt programmā.
error
e
Protams, Dombrovskim jaturpina un japabeidz tas kas ir iesakts. Ir japienem budzets, janodrosina ka valsts finanses ir sabalansetas un ka Latvija pievienojas Eirozona. Patiesiba, neredzu, kurs vel no valstsviriem to var izdarit. Vins ir vienigais ! Lai vinam veicas !!!!
Vārds
V
P
  • 0
  • 0
Jukums
J
Uzskatu, ka budžets līdz šim vienmēr ir veidots nepareizi. Pareizi būtu tā: 1. Aprēķinās ieņēmumus pie normālas nodokļu sistēmas (ne biezo interesēs izkropļotas kā tagad) 2. Izdevumu daļā dalīt tikai to, ko var ieņemt pie šīs normalās nodokļu sistēmas. Likvidēt tās valsts iestādes (un amatus), kuru uzturēšanai naudas nepietiek. Pie mums visu laiku ir bijis otrādi - ieņēmumi budžetā tiek piedzīti pēc ,tā saucamās, poolitiski-ekonomiskās elites negausīgās apetītes, kura arvien pieaug. Tāpēc arī veidojas situācija, kad visu laiku tiek meklēts kurām pirmās nepieciešamības precēm vēl pacelt kādu sadomātu nodokli vai arī tarifu - kā, piemēram, elektrībai. Fakts, ka to nevar samaksāt, nevienu tur augšā neinteresē. Kā savdabīgu paradoksu varētu atzīmēt gāzes iekārtu ievietošanu automašīnās - faktiski tas ir mēģinājums ar tehniskiem paņēmieniem labot valdības juridisko brāķi - es šeit domāju šaušalīgi saskrūvētās benzīna akcīzes nodokļa likmes + vēl PVN - sanāk vēl nodoklis no nodokļa. Un vēl japiemin anekdotiskā Dombrovska frāze par cīņu pret inflāciju - protams, ka viņš neteica, ka inflācija ceļas tieši absolūti greizās un attīstību bremzējošās nodokļu sistēmas dēļ.
  • 0
  • 0
Человек
Ч
Pareizi Dombrovski Uzsāktais jānoved līdz galam Piebedz šos pļēgurus lai mirst un skrien prom kā zūrkas
badmira
b
Tas, kā tika nabagi smacēti ar nodokļiem, liek pa r to šaubīties
klient sozrel
k
Kalvītis bija gatavs būt par garantu. Pionieri un komjaunieši un urbanoviči ir gatavi, pārējie vientieši gatavi aizbraukt.
stabule
s
Nāk Dombrovskis apgraizīt Latviju, Bet nepūlies, necenties tā Mēs esam nabagākie Eiropā Tik un tā
w3e
w
Sākoties krīzei bija divi varianti, kā rīkoties mazām valstīm. Vienu izvēlējās Islande, kura pasūtīja di..st banku spekulantus. Islande lēnām attīstās. Otrs variants Latvija, kurā pie varas nokļuva banku spekulantu ielikteņi, no galvas līdz papēžiem korumpētā dombrovska marionešu kliķe. Rezultāts ir pilnīgs ekonomikas pagrimums, masveida iedzīvotāju bēgšana no valsts, nākotnē paredzama atlikušo valsts īpašumu izlaupīšana. Fantastiski, jūs vēl klausāt šo nelieti dombrovski?
Jukums
J
Uzskatu, ka Islandes variants ir daudz taisnīgāks. Risinajums, ko izvēlējās Dombrovskis (neaizskart biezos, toties pārējos novest sociālās katastrofas līmenī) faktiski apliecina viņa paša morālo pagrimumu. Protams, ka viņš pats to nemaz neapzinās un tas ir nožēlojami.
  • 2
  • 0
Ezis66 > vards
E
Jūsu nosauktajam "nacionālajam lielkapitālam" ir nelaba smaka: lielākā daļa no tā ir vienkārši sagrābta izmantojot administratīvos resursus un nevis attīstot biznesa idejas, liela daļa atrodas Krievijas kontrolē.
lasītājs
l
pietiek ar fizmatiem,vairāk ,jau nav ko skaitīt ir caurums,tagad vajag kādu kas sajēdz kaut ko no ražošnas un tautsaimniecības.
Tontons
T
Šie varētu būt TOP3 apgalvojumi, kurus varētu apņirgt pēc vēlēšanām: Dombrovskis būs premjers, SC iegūs 40% balsu, Zatlers nodibinās reālu partiju.
Ezis66
E
Cik jums sarkanzaļajiem nožēlojamiem komentētājiem maksā par riešanu? Trīsdesmit jūdasa graši tikko noindeksēti, ko? Katrs patstāvīgi domājošs cilvēks nonāks pie secinājuma , ka krīzē vainīgi lembergs, šķēle, savickis un šlesers ar savām kabatas partijām. Dombrovskis jau tikai cīnās ar sekām, ja kādam vēl nav skaidrs.
Jukums - Vārdam
J
Interesanti, no kurienes šads lielkapitāls daziem te varēja rasties. Atbilde taču ir skaidrāka par skaidru - tie ir pēckara paaudzes ļoti daudzu civēku darba augļi, ko nez kādā veidā izdevies piesavināties (nozagt!!!) dažiem kleptokrātiem. Vismaz es uzskatu, ka tas nav taisnīgi un šī situācija ir nekavējoties jālabo.
  • 5
  • 0
vards
v
Pat ezim vajadzētu saprast, ka tiem četriem puišiem kopā vai atsevisķi nekad nav bijuši tādi resursi, lai izraisītu krīzi. Cīņa pret oligarhiem ir ārvalstu specdienestu inspirēta cīņa pret Latvijas nacionālo lielkapitālu (pēc eiropas mērogiem, gan par lielu viņu nenosauksi, bet vismaz kaut kas). Tieši nacionāla lielkapitāla trūkums liek mums atdot ārzemniekiem visus kaut cik apjomīgus projektus.
  • 0
  • 3
alias
a
Dombrovskis necīnās ar sekām, Dombrovskis ar visu valdību akli peld pa straumi Lemberga vadībā, laipojot starp SVF un savas partijas interesēm. Nekā kopīga ar darbošanos valsts un sabiedrības labā tur nav. Un tieši tāpēc vēl vienu Dombrovska valdību mēs vienkārši nepārdzīvosim.
  • 3
  • 3
valsts parāds ,
v
valsts parāds pieaug, emigrācija pastiprinās, laiks svf jenotus saukt pie atbildības

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas