Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Dombrovskis forever

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PS
P
Jā, rezultātā, ko ieguvis Latvijas iedzīvotājs? Tas nozīmē ka mums ne tikai dīrās esošo ādu, bet Dombrovskis izdomās vēl 10 nodokļus lai izdabātu rietumiem...kamēr visi bankrotēs. Viņš par Latvijas iedzīvotāju nedomās.
pt
p
Nu mani Vienotības sīkmanīgā cūkošanās nokaitināja. Kāpēc vienreiz nevar pateikt jā vai nē, nevis kārtējo reizi čakarēt - it kā jā, bet dies vien zin, kurš ta' nenobalsoja. Saprotu, ka palika nīgrums pret Zatleru, jo tik daudz deputātu mandātu izčākstēja, bet vienreiz taču varēja padomāt par Saeimas un valsts godu.
Soģis
S
Kika, es vēlos, lai tu zini, ka es zinu, kur tu dzīvo....
pilnīgi pareizi laikam bus :)
p
" Starp citu, vai tas vispār kādu interesē? " ...................................................... - Ja nu vienīgi kā izrādes :) Jo JĒGAS JAU PIE ŠITĀS PARTIJU, saucamo, SISTEMAS BŪT NEVAR .
Kika
K
Kapec sis Pantelis (Latviajs cels) Latvijas valsts izlaupitajs un tautas iznicinatajs , zida Godmana pakallaiza nesez cietuma??? Reti pretigs ir tas smerdelis Pantelis. ka sads maita nav sapudets cietuma uz ko vel gaida Latviasj valsts parvalde?
lasītājs
l
'Dīvaini ! Latvijas nozīmīgais medijs "Diena" tās komentētāju personā arī jaunievēlēto Saeimas sastāvu komentē vēl vēlēšanu ierastajā cīņu gaisotnē nevis vienotas valsts politikas un valstisko mērķu redzējumā. Anahronisms, lai neteiktu vairāk.
p.disidents
p
Piekrītu,ka JLun( V)polittehnologi teicami paveikuši kātējo "darbiņu"un šeit par to var tikai uzslavēt!Es jau uzreiz (pēc vēlēšanām)sapratu,ka ZRP jābaidās no Vienotības" lapsām".
cits viedoklis
c
Nu grūti piekrist tam, ka lācītis visu smalki izrēķinājis un ticis uzvarētāja godā. Visticamāk, viņš vienkārši turpinā peldēt pa straumi kā sūc, un tādi jau negrimst. Bet gan jau kaut kur aizķersies aiz kāda zara.
protams, ka nē -
p
- lupatlāča taisītājas - šuvējas un ar skaidām piestampātājas ir LIELO RĒĶINU rēķinātajas :P
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas