Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dombrovskis Gerharda darbību vērtēs "pēc konkrētu uzdevumu izpildes"

Satiksmes ministram Kasparam Gerhardam (TB/LNNK) ir doti konkrēti uzdevumi, un viņa darbību varēs vērtēt pēc šo uzdevumu izpildes, šādu viedokli trešdien intervijā LNT raidījumā 900 sekundes pauda premjers Valdis Dombrovskis (JL). Viņš uzskata, ka ministrs šos uzdevumus spēs izpildīt - "viņš pie tiem nopietni strādā".

"Attiecībā uz airBaltic jautājums ir par zīmola atgriešanu – līdz tam mums jānonāk. Kad nonāksim, tad varēsim teikt, ka uzdevums izpildīts."

Premjera rīcībā neesot informācijas, ka K.Gerhards būtu zinājis par airBaltic zīmola pārdošanu aviosabiedrības līdzīpašniekam Baltijas aviācijas sistēmas (BAS), kā to apgalvoja BAS īpašnieks un aviosabiedrības prezidents Bertolts Fliks. "Jāatzīst, ka ziņas, kas pienāk, tiešām ir ļoti pretrunīgas. Galvenais tiešām būtu darījumu izvērtēt. To Satiksmes ministrija ir darījusi un secinājusi, ka valstij kā akcionāram tas nav izdevīgi. Un tas acīmredzot būs jautājums, kā nodalīt B.Flika darbības, kad viņš darbojas kā mazākuma akcionārs mazākuma akcionāra interesēs un kā uzņēmuma vadības pārstāvis, kam jādarbojas visu akcionāru interesēs," klāstīja V.Dombrovskis.

Vaicāts, par ko liecina šādas neskaidrības, viņš atzina, ka "neko labu tas neliecina, bet vēlreiz apstiprina to, ka jāvirzās uz to, lai šo darījumu anulētu".

Viņš arī pauda viedokli, ka tarifu jautājums lidostā Rīga patlaban ir daudz lielākā mērā sakārtots nekā tas ir bijis iepriekš, kad aviosabiedrības tarifu dēļ gāja prom no lidostas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas