Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis Lieldienu apsveikumā priecājas par pavasara atnākšanu

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) Lieldienu apsveikumā iedzīvotājiem vēstī, ka pavasara atnākšana dod jaunu enerģijas lādiņu un svētku tradīcijas ikvienam ļauj izjust pavasara atnākšanas prieku.

"Lieldienas mūsu valstī un citur Eiropā simbolizē pavasara atnākšanu, kad dzīvības sulas sāk ritē straujāk un visapkārt vērojama dabas atmošanās. Arī cilvēkos vērojama atmoda, kad domas kļūst gaišākas un ikdienas solis top mundrāks. Pavasara atnākšana mums saistās ar labā uzvaru, ar gaismas uzvaru pār tumsu. Šis laiks mums dāvā jaunu enerģijas lādiņu pavasara darbiem gan laukos, gan katrā mājā, gan arī mūsu valstī," teic premjers.

Viņš norāda, ka Lieldienu svinēšanas tradīcijas Latvijā ir bagātīgas un unikālas. "Gan lieli, gan mazi var iesaistīties Lieldienu olu krāsošanā, šūpošanās šūpolēs ikvienam ļauj izjust pavasara atnākšanas prieku. Arī vienkāršs pūpola zars vāzē ienesīs istabā gaismu un pavasarīgu noskaņu. Vienalga, vai šajos svētkos apmeklēsiet Lieldienu dievkalpojumu vai būsiet kopā ar ģimeni un draugiem pie dabas, novēlu lai Lieldienu svētki Jums ir gaiši un saticīgi!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas