Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Dombrovskis: maijā būs zināms, par cik vēl būs jāgriež izdevumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pieriebies
p
dombrovska treknais purns
zāģis2010
z
cony » 2010 zāģa Lelle 17 ----- INFORMĀCIJAI 'coniskajiem' zāģis un lelle ir divas dažādas personas grāmatvežiem dodiet vairāk zāģus, var motor-..!! šņik, šņak... ;)
viesis
v
"...bet saku, ka visas rekomendācijas nevarēsim ieviest..." droshi vien Dombrovskis runaa par refornu valsts sektoraa un paarvaldes instituucijaas.
pako
p
- PB arī rosina izvērtēt pensiju neapliekamā minimuma samazināšanu no 165 līdz 80 latiem mēnesī- t.i. katrs pensionārs zaudēs ap 20 ls!
cony
c
Nu gan tā TP jaunā gan vecā varza pļū.. pret vēju pa visu internetu,cita darba viņiem nav.
Lelle
L
Žetons!!!!!!!! Valsts noslēpums nabagu laupīšanā tika izpausts priekšlaicīgi (pirms vēlēšanu nakts).
Terorists
T
Ar steigu deputāšiem jālemj kad uz vēlēšanu laiku šiem PB un SVF ekspertiem aizliegt uzturēties Latvijā un sniegt visādus komentārus un prognozes un kur nu vēl publiskus ieteikumus. Šitā graut tik labi iesākto pirmsvēlēšanu pozitīvisma kampaņu kur viss esot OK un pacēlumā,bet še tev pīlīt vasarsvētki. Izrādās kad partijas par lielo OK melo un čakarē smadzenes, un lielie naudas maisi vēl pieprasa kārtīgu cirpienu.Un nevis 500 milj.kā apgalvoja Marsa emigrants,bet summa izrādās lielāka un vēl pat neesot precizēta cik tad tagad nocirps no puscirptām aitām. Jā, šitāds aplauziens pozitīvismam un priekšvēlēšanu kampaņai vienlaicīgi visām siles partijām.
Oskars
O
Krievi jau pārvalda SARKANO KRUSTU ,tad jau droši kad jāsamazina VISU līdz 00Ls
zāģis2010
z
grāmatvedis un zāģis! šausmu nakts un divi pliki!
mja
m
dullais d
Lelle
L
Vai šitajam JL pļuriņam arī nav jāstrādā? Vai MK priekšēža postenis ir tikai JL siles nodrošināšanai vai kalpošana tautai nevis tikai resnajiem?
mala
m
JL ir piedalījies,tajā infekcijā kopā ar LPP/LC kopā ar TP ,un nu tēlo jēriņus. atceries baznīcu,karogus,zvērestus par mandātu nolikšanu aizejot no partijas.Repšes jahtu, tautai lūgto miljonu! ne,nu viņš ir sliktāks ,vai labāks par citiem,bet nevajag viņu idealizēt! uz tautu viņam uzspļaut,tāpat kā tauta uzspļauj sev!
Kleo-Neo
K
Valdi man ir ideja. Paņem manus publicētos algu sarakstus, uzliec vēl vienas brilles, un iespējams notiks brīnums un tu saskatīsi kā valstij šogad vēl nebankrotēt.
Viena
V
tev pašam, jo cilvēki atcerēsies, ka tikai neaizsargātajiem slāņiem, pensionāriem, zīdaiņiem un ģimenēm kopumā, slimiem ļaudīm, invalīdiem utt., šitais ķirurgs ir mācējis griezt, bet resnajiem mūļiem tā arī neko nav spējis ne noņemt, ne likt atmaksāt.
ivo
i
Da nevajag mums nekādas struktūralas reformas,redz lidz kam var aiziet ,sūda bankieri skaitiis Latvijas slimīnicās gultas vietas un ieteiks cik būtu vēlams, a kas te tagad būs globālā medicīna, aizvērsim visu un brauksim uz Brissali arstēties,da pašļi viņi...vajag kātas Lietuvietis ar p....i pa galvu angļu policistei.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas