Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis Mātes dienā uzsver ģimenes nozīmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tautas bende
T
PaldiesJaunajam laikam un Dombrovskim par jauko dāvanu Māmiņdiemā - budžeta lāpīšanu uz jauno vecāku un zīdaiņu rēķina!
Tautas bende
T
Paldies Dombrovskim un Jaunajam laikam par jauko dāvanu Māmiņdiemā - budžeta lāpīšanu uz jauno vecāku un zīdaiņu rēķina!
taupitprieks
t
drausmigs cinisms- apsveikt visus ar tik saldam runam un pec tam 12.maija piekast jaunas gimenes, atnemot piemaksas utt, vienvardsakot, taupot uz zidainu rekina. Pareizi jau ir - prieks kam zidainim kvalitativakus ratus, labaku veselibas aprupi, ko var ar sadu vecaku pabalstu nodrosinat? Vins tak tapat neko nesaprot. Ka var vispar stresa dzit toposo mati?! Jaunais laiks reali piecakaresies uz so pabalstu samazinasanu. Un ta viniem ari vajadzes.
@
@
Jācer uz ļoti stiprām ģimenēm, kas kaut kā spēs ne tikai izdzīvot, bet arī pilnvērtīgi dzīvot. Nīkuļi jau valsti uz priekšu nevirzīs. Jautājums ir, vai valsts par ģimenēm domā tikpat daudz, cik ģimenes mūsu laikos par valsti. Atbilde ir - nē. Vairs nē/vēl nē, nav jau starpības.
Sniper'sJob
S
Jā, Valdiņ, Tev jācer uz tik stiprām ģimenēm, lai tām pietiktu spēka un apņēmības aizbraukt no šīs valsts, ar savu darbu celtu ekonomiku citās, bet sapelnīto sūtītu tām budžetstutēm, ko Tava valdība nespēj izdomāt... Valdiņš labi esot telefoniski TV (Radio) pārraidē kādai jaungrūtniecei ieteicis darbu un atbalstu meklēt ārpus šīs valsts, -- vismaz godīgi novērtējis savas iespējas premjerdarbā.
Tā gan
T
Latvijas Ministru kabineta vadītājs, premjers Valdis Dombrovskis: vislielākā vērtība ir stipras ģimenes. ------------ --- Tā ir BALTA patiesība, ka LIELĀKĀ vērtība ir STIPRAS ģimenes, bet stipras ģimenes veido arī jebkuras valsts PAMATU. Bet LATVIJĀ tas ir gauži BĒDĪGI...JO ...tūkstošiem Latvijas ģimeņu IZIRST, jo kāds ir devies TĀLU prom no mājām, lai PELNĪTU dienišķo maizi ... Gandrīz vai jāsaka "paldies" icikam Godman, kas lika pamatus LV PRIHVATIZĀCIJAI!(2 x bija valdības vadītājs), lielākajam Latvijas KRETĪNAM šķēlem(3 x bija valdības vadītājs), lielākajai Latvijas CŪKAI kalvītim(2 x) ... pateicoties kuriem šodien IZČAKARĒTS svētku prieks DAUDZĀM Latvijas ģimenēm...
!!
!
Jajauta,kada maate piedzemdeejusi visus tos zaglus un neliesus?
targash
t
Kur Kalvītis? Runa par Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (Jaunais laiks), kurš apsveikumā runā par stiprām ģimenēm. Zinot šīs valdības attieksmi pret pabalstiem par bērna piedzimšanu un māmiņu "algām", skaidrs, ka ņirgājas.
a
a
divkosis
sakāmais
s
ņirgājās Kalvītis un & (TP ), izlaupot valsti.
targash
t
Šķiet ņirgājas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas