Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Dombrovskis: Mūrniece vēlmi atkāpties pamatoja ar politisko atbildību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
iedomājaties,
i
mājās (lauku) katrs izrīkojas pēc sava prāta:-suņi plosa aitas, kaķi izgāž krējumu, žurkas staigā bariem draudot man uzbrukt...Tad man ir graša cena tirgus diena,ja es,saimnieks , to visu pieļauju .Punkts ! Tādu saimnieku ziepēs ! Un nelīdz nekādas gaudu dziesmas par sirsnīgo saimnieku ar labām kaut kādām citām īpašībam! Nulle, ja nav kārtības un tāds būs visu apkārtējo novērtējums...Diemžēl...tādi ir spēles noteikumi
Andris
A
Jā, grūti Lindai tajā, kā tu raksti, "slaistu" ministrijā. Nez kurā kabineta pats sēdi? Vēl jo labāk, ka cilvēks tagad no tā brīvs, ja vien Dombrovskis neliks strādāt tautas, nē - partijas, nē - trīs partiju, ai nē - trīs burtu kantora realizēto interešu vārdā. Uzmini tos trīs burtus :)
ā, te arī iemesls !
ā
Silenieks - IeM jāpārņem ZZS!! o, jā, tā būs īstā policistu - noziedznieku piesedzēja - partija, kas atklāti un nekaunīgi spēj bazūnēt - nonotiesāts nav zaglis, lai gan zagšana ir acīmredzama, tikai Latvijas pērkamā un gļēvā tiesu sistēma lielās zivis neķer. Nu, ja Latvija laikam citādi neprot - tikko parādās cerību stariņš uz godīgumu un izaugsmi, tā tūlīt atnāk oligarhs un visu izposta.
tas nu gan par traku
t
Mūrnieces atkāpšanās ir kārtējais totāli negatīvais precedents, kad ļaunais uzvar labo. Pirmkārt, ne zagleram spriest par godīgumu un atbildību – paša nespēja godīgi nomaksāt aplokšņu nodokļus liek turēt muti. Otrkārt, policija jau sen bija jāizmēž – skarbi un ātri - tik zems izglītības, intelekta, savu pienākumu sapratnes līmenis nav redzēts nevienā valsts iestādē – policija ir pilna ar krieviski runājošiem, truliem, slinkiem un stulbiem, zaglīgiem un varaskāriem slaistiem, kas dežūras laikā paspēj gan piehalturēt, gan apzagties, gan izpļāpāties, gan iekasēt nodevas no točkām un narkotirgoņiem, vienu tik nespēj – kvalitatīvi pildīt savu darbu. Treškārt, demisionēt vajag tad, kad vai nu pats esi mēsls, vai piesedz nelikumības, kā emsis ar portfelīti, bet nevis tad, kad esi atvēzējies uz vajadzīgiem un labiem tīrīšanas darbiem. Dombrovskim šī demisija nekādā ziņā nebūtu jāatbalsta, jo tad policija paliks esošajā nožēlojami zemajā līmenī. Velšs jau nevarībā plāta rokas un sludina relatīvismu – visur esot negodīgie, tāpēc - viss ir kārtībā, neko nevar padarīt! Policija nekad pati ar attīrīšanos galā netiks – nav ne spēka, ne motivācijas, ne smadzeņu. Situācija nemainīsies – noziedzīgās struktūras savu jauno maiņu audzē policijas rindās un par mūsu naudu.
Sniper'sEye
S
Malacis, Linda! Vēl raksta politisko testamentu un vēl ne tikai aktīvi kritizēt, -- pēc visa, ko Vienotības valdība Latvijas ierindas pilsoņiem izdarījusi -- ciniski griezusi, nepelnīti atņēmusi, šmaukdamās elektrotarifu par birojžurcinieku glābjamo nodokli budžetam pārvērtusi, mums vēl par velti vajadzēs Vienotības plānurbējus pa spalvai glaudīt, kamēr Mūrniece policijā ar neprasīgumu un mazprasīgumu perēs lielus slepkavas un sīkus zaglēnus? Nu gan apnaglojusies galīgi.
Ha
H
Mūrniece centās, darīja, cik un kā prata, viņai bija daudz nelabvēļu.
:D
:
Ar pašu Mūrnieci joprojām nav izdevies sazināties, jo uz tālruņa zvaniem un īsziņām viņa neatbild cik tipiski
zvirbulēns
z
Jādomā, ka Vienotībai tak ir kāds, kas varētu aizvietot Mūrnieci, kāds jurists, ja ne žurnālists, politologs? Galvenais, ka nākamajam tiesībsargam, fui, ministram, jābūt visas tauta cienītam un mīlētam! :) :) un caurspīdīgi izvēlētam. :)
cony
c
Ministrs nozarē ir mūsu visu pilnvarotais pārstāvis,kam jāliek nozarei aktīvi strādāt un ievest Kārtību gan pašiem sevī gan visā sabiedrības dzīvē un darbā.Iepriekšējos gados mūsu izvirzītie augstie varas pārstāvi ir daudz shēmojuši zaguši un laupījuši,tādēļ tauta nemaz nav izbrīnīta,ka tādi infantīli noziedznieki atspoguļojās arī starp mums tajā zemākajā sektorā.Tauta nevar būt pārliecināta,ka Lindas vietā tūļīt atradīs aktīvas dzīves un darba pozicijas cilvēku,kas ar pirmo dienu turpinās uzlabot Iekšlietu struktūras darbu,mums nevajag miera mici,bet tieši tādu,kas tos ūdeņus kustina,jo tikai kustība arī attīra struktūru.
Eksperts
E
Neticu, ka pa labam aizgāja. Tagad gaidu kamparu.
viesis
v
Mjā, nu, visu cieņu Mūrnieces kundzei, ka viņa tomēr krampjaini neturējās pie krēsla par katru cenu. Tagad bumba ir Dombrovska kunga un koalīcijas pusē, vai viņiem pietiks politiskās atbildības beidzot iecelt par iekšlietu ministru cilvēku, kurš kaut ko no tā visa saprot, un kurš būs pietiekami zinošs un varošs, lai vismaz apstādinātu krišanu un sāktu sakārtot sistēmu. P.S. Sakārtot jau daudzi ir solījuši, te jau vēl jautājums, kā to saprot, vai kā pataisīt to pēc iespējas lētāku, vai tomēr tādu, kas tiešām darbojas iedzīvotāju labā, par to arī vajadzētu padomāt ne tikai nākamajam iekšlietu ministram......
nnn2
n
kur tad babam Kamparam un Kristovskim politiskas atbildibas.... vai vini nezin,kas taa tada ir
Paši zog un slepkavo
P
Ne jau Mūrniece laupīja un slepkavoja, Ne jau Mūrniece apzaga svešas mašīnas, Ne jau Mūrniece piemēroja cilvēkiem neadekvātus sodus un sodīja par izdomātiem pārkāpumiem. To darīja policisti, tai skaitā policistu arodbiedrību biedri. Bet pēc tam prasa, lai atbildību uzņemas Mūrniece. Kaut kāds murgs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas