Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Dombrovskis neaicinās Saskaņas centru valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Sc un SCP nav kaut kāda viņu filiāle?
es
e
par SC viss skaidrs un paldies, bet kas tie par 2 cilvēkiem Pabriks un A.Š'. - ja es zinātu, ka viņi komandē Vienotību, būtu balsojusi par Visu Latvijai.
onkulis
o
Ar to viņš leposies līdz mirklim, kad viņam pateiks- aicini!
Ilmārs
I
Šodien neaicinās...
Humors, krissstuvskis...
H
.....rāda klasi. «Apollo», [email protected] Otrdiena, 26. oktobris (2010) 14:55 | Komentāri: (3) ieteikt draugiem - draugiem.lv twitter.com blogs.lv Drukāt Nosūtīt draugam «Vienotības» pārstāvis Ģirts Valdis Kristovskis uzskata, ka viņam ārlietu jautājumos ir ne mazāk pieredzes kā Artim Pabrikam. Intervijā radio «Baltkom 93,9» viņš norādīja, ka nevēlētos mainīt Latvijas ārpolitikas kursu. Foto: Edijs Pālens/LETA «Arī man ir pieredze ārlietu jautājumos, ne mazāk kā Pabrikam. Man ir skaidrs valsts ārpolitiskais kurss, un to vajadzētu turpināt. Tomēr šobrīd būtu aktuāli paplašināt valsts ekonomisko darbību ārvalstīs – meklēt jaunus tirgus utt.. Iepriekš šis jautājums ārlietu ministrijai nebija aktuāls, taču es to uzskatu par vienu no prioritātēm,» teica Kristovski.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Pareizi Dombrovskis dara! Lai vispirms Vaļera iemācās latviešu valodu, un tad arī parunāsim... varbūt!
un
u
SC iet koalīcijā atteicās pats, sadarbība būs.
T
Nevajadzētu ar blīkšķi aizcirst durvis SC priekšā. Uz vienas zemītes dzīvojam, lai nu SC izsaka savu redzējumu ekonomikas stabilizācijai. Būs kārtībā ekonomiskie jautājumi, atrisināsies visas domstarpības.
neAICINĀS
n
KUR TU JOCĪGS ESI! TAD TAK VARĒTU ŠITO MUĻĶUZEMI IEBĀT KABATĀ! pārdomā!...
Ērglis
Ē
ZZS koķetē par kurvīti Vienotībai B. Rulle, A. Margēviča 26.10.2010. Komentāri (1) Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS) nav apmierināta ar apvienības Vienotība pirmdien izteikto piedāvājumu ieņemt piecus ministru portfeļus jaunajā Valda Dombrovska valdībā. Vienotības piedāvājums neesot īsti tas, kas iepriekšējās sarunās solīts, tāpēc ZZS tagad domāšot, kā rīkoties. Šovakar vai rīt agri no rīta notikšot paplašināta apvienības valdes sanāksme, kurā ZZS lemšot, kā tālāk rīkoties - iet vai tomēr neiet Dombrovska valdībā, otrdien pirms valdības sēdes Pietiek atzina ZZS valdes priekšsēdis, vides ministrs Raimonds Vējonis. Pēc viņa sacītā, pašlaik neesot skaidras atbildes uz jautājumu, vai ZZS kopā ar Vienotību veidos jaunu valdības koalīciju. "Tagad mums jālemj, vai piekrist Vienotības piedāvājumam, jo tas jau nav tas, par ko mēs bijām runājuši," teica Vējonis. Viņš izvairījās skaidri atbildēt, vai tas nozīmē, ka ZZS, izsakoties par iespējamo neiešanu koalīcijā, vēlas sev jaunajā vadībā panākt vairāk amatu.
Arturs M
A
Nu nebrēkaļo, premerīt! Ko saimnieki liks to darīsi. Neņēmējs atradies. Fui, kāda pesteļošana.
ES Pabriks
E
Vienībai Pabriks. Vairāk ambiciozi nav vajadzīgs
Dollija
D
Man žēl Dombrovska, jo viņš jau nav savu vārdu saimnieks. Gan jau atkal glumie "citas politikas" pārstāvji atradīs, kā ielikt Dombrovskim spieķos sprunguli. Nu jau kļūst aizvien skaidrāks, ka Štokenbergs un Pabriks, un viņi pilnīgi noteikti nav vienīgie no SCP , danco pēc SC stabules, kura meldiņa izskaņa ir paredzēta slavas fanfarām saskaņiešiem kā valdības pārstāvjiem, iespējams, pat vienīgajiem izpildītājiem ar Urbanoviču pie diriģenta pults. Pats par sevi šis variants varbūt nav tas aplamākais, tikai, atgriežoties pie Dombrovska vārdiem, jāteic, ka šobrīd tiem vairs nevar ticēt. Viņam vajadzēja zināt, ar ko tas beigsies jau pašā sākumā. Vai nu viņš ir pārāk labticīgs, vai arī labs grāmatvedis, bet švaks politiķis.
aha
a
Urbanovičs savā augstprātīgajā,ambiciozajā manierē jau atkal atteicās no dalības koalīcijā,kaut gan citi no SC jau bija gatavi sarunām.
Juurnieks
J
Pabriks ir pret VL, lai veelaak buutu vieglaak uzaicinaat valdiibaa SC.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas