Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Dombrovskis neprasīs Mūrnieces demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Voldiņš
V
Neskaties uz maniem darbiem, klausaities uz maniem vārdiem(grāmatas teksts)!
Atbalsts ministrei
A
Ja atkāpjas Mūrniece, atkāpjas valdība. Kas strādās jūsu vietā?
Voldiņš
V
Tu atkal pret tautas gribu????
Yellow Brick Road
Y
jenots jenotam NAV latvietis
ha ha
h
Neesiet taču naivi - ja Mūrniece būtu no citas partijas, viņai būtu jāatkāpjas jau nākošajā dienā. Bet viņa taču ir GODĪIGĀS VIENOTĪBAS ministre!
viesis
v
Mjā, šoreiz Dombrovskis ar Mūrnieci, ja viņa nedemisionēs, izdarīs lāča pakalpojumu gan Vienotībai, gan policijai.... :(
corp
c
Bet vajadzēja gan. Ja vien Dombrovska ilgtermiņa mērķis nav atgriezt pie varas TP.
viesis
v
Cilvēk, atvaino, bet ir tāda sajūta, ka Tu tiešām dzīvo kaut kur virtuālā pasaulē. Nolaidies taču uz zemes, un paskaties, kas notiek realitātē, tad varbūt sāksi runāt normāli. Un attiecībā uz internetu un avīzēm- nu nevajag taču ticēt visam, ko tur raksta :)))
PatrioC
P
Nav jau Dombrovskim japrasa ministres atkapshanas, bet vinai pashai tas jadara. Ja jau jasoda amatpersonas par to ka vini bijushi vaditaji banditiem, tad tada gadijuma ari ministres kundze ir bijusi banditu piesedzeja.....
Andris
A
Tāds pindracīts vien esi Atļauju nedeva tā tautas daļa ,kas nelasa avīzes ,kam nav internets dzīvo citā informatīvā telpā untt. Vai neesi viens no tiem.
Gada teicieni
G
Labāk kā Šleseram... ir pilna Ķuža atbildība... Labāk kā Slakterim ...daudzi piedzimst kā noziedznieki...
Andris
A
Protams ,Murniece ir pieņēmusi nepopulārus lēmumus ,ja runā par Bausku .Bet ko tu viņas vietā būtu darījis-gudrais.Arī policisti ir zem katras kritikas , , ja prasa atdevi ir pretreakcija,protams.Noņemt ir viegli ,bet ko tu pioedāva viņas vietā.Ja kas ,viņai vajadzēja stāties VISU LATVIJAI.Viņa ir tā ,kas neatļauj jebkuram utainam krievam pazemot manu tautu un valodu.Paldies viņai.
nu tač
n
Nekādā gadījumā, nekādu demisiju!!!!!!!
Jukums
J
Tie ir tikai daži no jautājumiem uz kuriem nu ir jāatbild arī Mūrniecei un visai šābrīža (būtu jau labi atbildes pieprasīt arī no iepriekšējiem valsts vadītājiem) valdībai. Bet ērtāk jau to ir iztēlot kā atsevišķu gadījumu un neatbildēt neko. Domāju, ka sūdi ir tik lieli, situācija tā pārkaitēta, ka Mūrniece viena pati pat gribēdama neko sakarīgu tur neizdarīs. Viņa var tikai pārbīdīt kaut ko savas ministrijas ietvaros, bet ar to vien vairs tālu nepietiek - pārāk samilzušas ir problēmas. Valsti pametuši pat noziedznieki:)... Es jau dažus gadus atpakaļ smējos par TV rādīto sižetu par čigānu aizbraukšanu un Angliju. Viņi te ir dzīvojuši pat kara laikā un ja jau pat čigāni laižas prom, tad nu patiešām vairs nav labi:)...
Pindacīšas lakatiņi
P
Žēl ka tik traģiski. Tie vairs nav turku lakatiņi.Tā ir atbildība kaut arī amats ir draugu un partijas DĀVINĀTS. Tauta nedeva mandātu Mūrniecei vēlēšanās. Draugi iedeva. Bet nav varēšanas.Nav Zināšanu.Nav talanta.Vēl varētu visu labot ar lielu darbu. Bet arī tur RUTĪNA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas