Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis: Sarunu noklausīšanās ir tikai viens no vairāk nekā 70 pārmetumiem Vilnītim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ljoha
l
vaŗēja aizvērt muti pa šo tēmu. Ja gada laikā nehrena nevar panākt, tad vismaz pietiek par to tuksi muldēt. Kam krata cik tie pārkāpumi, tāpat ne Valdis zin, kas strīda pamatā, ne arī tie darbinieki, kas tās sūdzības raksta. Karoce- nevari ietekmēt, tad nav ko arī par to katru rītu runāt/
Juhans
J
Kāpēc Ministru prezidentam jānodarbojas ar KNABu? Iieintreresēts?
Dombrovska spuldzīte
D
Vai valsts vadītāja galvenā rūpe būtu Knab? Cilvēki nezin kur atrast darbu, nezin kā atdot kredītus, nezin kā pabarot bērnus,nezin kā varēs samaksāt rēķinus, nezin vai netiks padzīti no mājokļiem,bet šim tikai Knaba VIlnītis,Strīke un Vilks.
visi atceramies
v
kas un kādēļ tur ielika vilnīti
Buba
B
Vai Dombrovskis nesaprot, ka Meijerkalnam no kampējiem ir uzstādījums atmazgāt Vilnīti kaut 170 epizodēs?
Senais>@
S
Es neuzsvēru, ka runa par nelegālu noklausīšanos. Protams, ka sankcionēta noklausīšanās ir attīstītas sabiedrības nepieciešamība. Diemžēl.
@
@
Noklausīšanās IR noticis fakts, tik tiešām. Izrādās, nav pat klausīšanās (šobrīd). Popovai nīkulīgi palīgi, VIENMĒR jābīstas no vājiem savējiem.
KLM
K
Valdis pūta, Valdis elsa Valdis niekus steriem melsa Tikai nepieļāva likums Ka tiek noslēpts Valda plikums
Satler
S
Cik veikli, nedēļas laikā atrisināja šo pēdēbo, 80-to Vilnītim adresēto pārkāpumu, bet ar pārējiem 79-iem tā lieta bezcerīgi ieilgst. NB! Nākamreiz, kad Vilnītis piedāvās kādu noklausīšanos, vajag lieciniekos atcināt ģenerālprokuroru.
Bankrac
B
Cik pārmetumu no tautas un vēlētājiem ir pašam Dombrovskim?
Senais
S
Ministru prezidenta sacītajam ir dīvains konteksts, jo apgalvojums, ka noklausīšanās(gandrīz skan kā notikuša fakta pieminēšana) ir tikai viens no ļoti daudzajiem pārkāpumiem, vairāk nekā 70(!), liek domāt, ka Vilnīša kungs būtu nekavējoties jātiesā. Ja reiz viens no tāda skaita ir tik nopietns, tad skaidrs, ka pārējie nav mazāk vērā ņemami. Tas savukārt izraisa loģisku jautājumu, kas varētu būt tie 69 citi, ja pieņemam, ka visi ir 70(ignorēsim, ka vairāk) un kā to nepamanīja KNAB pārraugs, bet ne priekšnieks.
.
.
Sniper'sEye » Knābja Vilks... 10:59 . Taisnība būs laikam taču tiem, kuri saka: lielākā šī Vilka nelaime = piesliešanās piestutēšanās Strīķei-Potapovai... Kāda nelaime, ja JL/Vienotībai atņems sargu un stuti KNAB -- iestādi, kurā jau 2 gadus villojas paši savā starpā un iestādi, kuras rīcībai vairs ticēt nav loģiska pamata? Ja viens no izstrāžu meistariem ir Jurašs, kurš zaudēju tiesā 2 ierindas policistu šmaukļiem, kam nu iz nodokļmaksātāju nauads var gadīties maksāt Ls 20 000 komepnsāciju vien tādēl, ka Jurašs rīkojās stulbi/profesionālim nepieņemami, tad na-a-afig tādu KNAB apamksāt no budžeta? Vai šaubas par to, ka Vilnītis nevelk? Nav. Bet -- izmetiet Strīķi no turienes un sabruks arī ap Strīķi šobrīd apstutējušies un publiski labi redzamie podhaļimi Vilks ar Jurašu. Ierindniekiem, kas nopietni strādāt gatavi, vietu
Grīva
G
Muļķība jau vizuāli redzama. Ja esat vēl KNAB darbinieks, tad tiešām žēl, ka nav kosolidācija veikta
celotaja
c
PROFESIONALAIS KAKATAJ!? NESLEPIES ZEM DAZADIEM NIKIEM. MAN PERSONIGI SI NOZIEDZNIEKU ELDORADO IR PIEGRIEZUSIES . KAMER NEBUS VALSTI ATGRIESTI LIDZEKLI KAS NOSLEPTI ARZZONASTIKMER TADI KA TU CAKARES TAUTAI SMADZENES. NOPIETNA NOZIEDZNIEKU APKAROSANA NENOTIEK NEVIENA SFERA.
rega
r
Kā hokejā. Dombrovskis:Vilnītis - pagaidām 1:2. Būtu smieklīgi, ja tas neskartu valsts prestižu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas