Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis: SC iesaistei valdībā trūkst loģikas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
replika
r
Ne jau tikai krievi balsoja par SC.Balsoja ari latvieshi,kuriem ir apriebies nacionalo partiju nacionalas populisms. ------------------------------ SC nav nekā cita, izņemot krievu šovinismu (kā zināms no viena klasiķa darbiem - augstāko nacionālisma formu). Kas vēl cits vieno SC vēlētājus? Kāda ir viņu ideoloģija - varbūt teiksi, ka sociāldemokrātija - jāsmejas, viņiem aizmugurē bez krievijas vēstniecības visdrīzāk stāv kontrabasisti un cita līdzīga šlura
Ministry of Truth
M
Piedāvāju jaunus svārkus vecajam teicienam Spēle uz visu banku. Spēle ar visu bandu.
Un ko krievi piedāvā bez Biškekas un latviešus ārā no Latvijas?
Lelle
L
Jāpadzen Vienotības nelieši un melotāji! Saeimai šobrīd jānoņem no amata Vienotības rižā par dumu uzvedību pie prezidenta(par Saeimas prestiža graušanu un lekšanos pret prezidenta prasībām, jo rižā viena izlēma Saeimas likteni). Saeimai jāievēl jauns prezidents 9vecais vai kāds cits). Saeimai jāpadzen dumrovskis par nespēju ieklausīties Prezidentā un sabiedrībā 9laupa tikai nabagus, darba vietas nedomā kā radīt, valsts pārvaldē reformu nav) un jāveido profesionāļu Valdība ar
Dombrovskim
D
Un visu laiku piekāpties ZZS/Puzes sīkpirdim tikai, lai saglabātu koalīciju un būtu pie ruļļiem - TUR LOĢIKA PIETIEK ?!
Juris
J
Vai tad ZZS nebalsoja prēt? vai tad ZZS nav iestrēbusi to visu putru! JL un vienot'bas analfabēti gatavi laizit ZZS pakaļu- ka tik šie paliek koalicīja...Kur tad ir ta loģika?
Andris
A
Dombrovski, kad tavi vēlētāji sadalīsies starp VL un SC, tav vairs nebūs jāmokās ar jautājumu, kādēļ ar viņiem sadarboties. Iztiks bez pārgudrās V!
Senais
S
Protams, kāda gan loģika, kaut tie ir likumīgi, pilsoņu ievēlēti deputāti. Spriežot pēc mandātu skaita, ļoti daudz Latvijas pilsoņu ievēlēti.
who cares
w
To pašu varētu lībieši teikt par latviešiem :)
Vecītis
V
Teikšu īsi un skaidri: krievu vieta ir Krievijā. No turienes viņi kā izsalkušu siseņu bars atnāca, un uz turieni viņiem, agri vai vēlu, būs jāatgriežās.
who cares
w
Sadarbībai ar Lembi "loģikas" pietiek...
Jonass Klucis
J
melīgais biedri, nosauc to partiju kurai bija tādi lozungi, vai arī atzīsties ka sameloji. Tiesiska valsts ir iespējama tikai kā brīvās Eiropas valsts, nevis kā PSRS atlieka vai pēcpadomju.
figvams
f
SC algotie skribenti tik raksta, ka nevajag kūdīt latviešus pret krieviem un otrādi. Neviens nekūda, tikai tāds sīkums, ka latviešiem savā zemē nav pienākums krieviski runāt.
Kārlis
K
Āboltiņas kundze, vai jūsu vēlētāji, vēl ir jūsu vēlētāji?... Baidos, ka drīz jums nebūs, kam ko prasīt...
Jukums
J
Un ko piedāvā pats Dombrovskis? Ļoti iespējams, ka viņš nemaz nesaglabās premjera amatu. Pieņemu, ka arī Zatlers beidzot ir saskatījis viņa muļļāšanos un meklēs kādu citu kandidātu Dombrovska vietā. Ar pašu Āboltiņu ir vēl smagāk. Pieļauju, ka viņas politiskā karjera faktiski ir beigusies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas