Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Dombrovskis skaidrību par koalīcijas sastāvu sola šīs nedēļas laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Adatiņa
A
Viss ir pilnīgi garām!šajā nedēļā nekas nenotiks! Dombrovskis nav spējīgs pieņemt lēmumu! Tā kā domājiet ko esat ievēlējuši! Pirms vēlēšanām Dombrovskis solīja pensijas neaiztikt,bet šodien par to vien runā ,kā palielināt nodokļus,lai varētu sev pacelt algas ! Vienīgi klusē cik miljonus tas prasīs! Kautkādas šausmas! Lūk uz ko ir spējīga Vienotība!"nujā kā tad varēja nesolīt?"(Repše) Tā arī viss turpinās!!
berns
b
Ar sadarbibas ligumiem nekas nesanaks-jebkuram tas bus par maz, reize jau ari pats piedavajums ir pazemojoss. Ja nebus VL/TB/LNNK koalicija, bus liela kluda-latvisko partiju vel lielakas nesaskanas. Vinetajs-SC. Padomajiet labi par Latvijas nakotni.
Frost
F
Vai tā ir taisnība, ka Vienotība un Zaļzemnieki pēdējās dienās saņem lielu daudzumu latviski rakstītas vēstules ar prasību ņemt Saskaņu "doļā"?
Anna
A
Dombrovskim šodien ir divas potenciālas problēmas. Pirmkart, ka noregulēt situāciju ar cilvēkiem, kuri dzied leģionāru ģimnus, otrkārt ka izpildīt solījumos par valsts strukrūras reformēšanu. Pie tāda mutes daudzuma, kuri pretendē uz dazadam pozīcijam, viņam būs ļoti grūti to izdarīt... Pati galvēna problēma ir tāda ka vesos nacionālistus samainīja jauni. ZZS aizkulisēs izskanēja doma, ka ja viņi savā laikā piekristu vienotam sarakstam ar VL! Tad jauni un ļoti radikāli nacionālisti vecos zemniekus vēlēšanās ļoti viegli izgrūstu. Bet liels pressings uz Vienotību, ka no Rietumu, ta arī no Austrumu puses agrāk vai vēlāk liks Vienotību pieņemt SC valdībā. Tad jau, laikam, mums būs īsts premjers – Urbanovičs. Vienotības iemaņas novērtēt kaimiņa brutālo iejaukšanās valsts iekšējas lietās būs arī ta robeža starp vēlmem un iepējai palikt Latvijas pusē vai gļēvulīgas pakļaušanas ārvalstu spēkiem.
Zelma Birzniece
Z
baizevai vai kā tur-acīgais ziņojiet,kur VL ir kā krievu nacionālisti,,skinhedi,kuri pat Maskavā mūšī cilvēkus ar citādu ādas kŗāsu.Drošības policija jūs apbalvos par tādām ziņām
NO sc VAJAG PAIŖU, KO VIŅI S
N
UN TAS NEVAR BŪT TIKAI PABALSTI IDIOTIEM=SLIŅĶIEM=KOMUNISTU PABIRĀM
ak vai
a
būtu nejauki pret ārpus Rīgas dzīvojošajiem un ignorēt Visu Latvijai. Tā bija pēdējā laukos palikušo cerība un balsotāji bija tie cilvēki, kuri pārcietuši gan uz savas ādas , gan senču stāstu to "kas nāk un iet" pieredzi. Pēc tik lielas vilšanās, nezinu, prezidenta Maskavā noēstās ikrmaizītes neatsvērs, iespējamos nācijas zaudējumus.
Paredzu
P
Vecīt, tev ir slkta oža, tā man saka intuīcija. Ko nāotne auž ,to pagaidām neizpauž! Patreiz sastāīt valdību nav joka lieta !
Paredzu
P
Cerams, ka nākamo Latvijas prezidentu izvēlēsies tauta. Dombrovskis tiešām varētu būt LV prezidents. .....iespēams, ka daudzi atgrieztos Latvijā
jumors
j
SC patiešām negrib. Viņi negrib atbildēt par lietām, kuras te būs jādara. Ja nebūs nevienā amatā, varēs sūdzēties savējiem, ka riebīgie nacionāļi nelaiž. Ja dos darbu, būs jāstrādā un nevarēs izlocīties. Bet daži to nekādi ne var ne grib saprast. Un parasti jau nevar tāpēc, ka negrib.
nesapratu
n
V.M. 20:14 kāda līnija? tā pļeka, kas pašreiz vērojama?
ar joni
a
Vienotība ir nepatīkams un Latvijai kaitīgs politisks spēks
Papagailis
P
Es domāju, ka SC paliks gribot..
hosa
h
Principā Dombrovskis ir par esošās koalīcijas saglabāšanu,taču,nešaubīgi,uz viņu pašlaik izdara fantastisku spiedienu par SC ņemšanu valdībā.Tie,kas to vēlas,ir daudz iespaidīgāki un skaļāki,nekā kārtējoreiz kaunīgie,pazemīgie,"kā būs,tā būs"latvieši.
Imis
I
Tas tacu Latvijas valstij un atviajs iedzivotajiem naktu par labu,ka jaunaja valdiba butu jauni, nesamaitati, nepieredzejusi zagli, banditi kadi bija LC, TP, ZZS, TB politiska mafija. Latvijas politiskas aprindas ir jatjauno regulari ar jauniem cilvekiem un cilvekiem, kuri nav micijusies pie valdibas siles... Butu loti nepareizi, ja VL tiktu izstumta no koalicijas tad es ari nekad vairs nevelesu par Vienotibu, tas nu bus 100%. Ja Vienotiba izstums no koalicijas VL ta zaudes loti daudz veletaju, jo tie kuri veleja par Vienotibu to darija ar domu, ka ta bus lidere, bet VL bus ka partneris, kurs liks uzsvaru uz Latvijas valsts, latviesu tautas nacionalajam vertibam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas